Kunst og underholdningFilm

Skuespillerinde Diana Dors: biografi, film, personlige liv

Hvem er Diana Dors? Hvor stor succes har udviklet sin karriere i filmen? I hvilken film blev filmet skuespiller? Hvad ved vi om hendes personlige liv? Svarene på disse og andre spørgsmål kan findes i vores materiale.

tidlige år

Diana Dors, fotos, der er præsenteret i artiklen, blev født den 23. oktober, 1931 in en provinsby engelsk by kaldet Swindon. Fra en tidlig alder begyndte pigen at vise kunstneriske evner. At se hendes datter talenter, hans forældre sendte vores heltinde at studere på London Academy of Dramatic Arts. Det er her, den første etape af prøven for håbefulde skuespillerinde.

Allerede i en alder af 16, har Diana Dors underskrevet en professionel kontrakt med produktionsselskabet Rank Organisation, der er på udkig efter unge talenter til at skyde en film. Fra dette øjeblik til en sød og charmerende pige begyndte intens skydning i talrige film, hvoraf de fleste ikke har haft succes i billetindtægter. Den unge skuespillerinde optrådt på brede skærmbilleder hovedsageligt i de ulykkelige piger, der ikke lykkes i hans personlige liv.

Den første vellykkede rolle

I en alder af flertal i konto Diana Dors, hvis biografi betragtes i vores materiale, at antallet af skydning allerede i fem film. Arbejde håbefulde skuespiller i film som Penny og Pownall sag, Kalenderen, min søster og jeg, her kommer de Huggetts og god-tid pige, har svigtet.

I 1948 blev skuespillerinden støbt i filmen "Oliver Twist", den berømte britiske instruktør Devida Lina. I filmen tilpasning af kult roman af Charles Dickens, skuespillerinden fik billedet af en pige ved navn Charlotte. Kort efter premieren på båndet kom ind i rotation af Venedig Film Festival, og et år senere blev nomineret til en BAFTA. For deltagelse i nedskydningen af Diana Dors har jeg ikke modtaget nogen priser. Men efter den vellykkede lancering af båndet i kassen, har vores heltinde blevet ret genkendelige kunstner.

Fineste time af skuespiller

Til denne dag den mest succesfulde arbejde med Diana Dors i filmen betragtes filmen "Blond synder", som blev udgivet på brede skærme i 1956. I filmen, skuespillerinden gik til den vigtigste rolle, som en pige ved navn Mary Hilton. Heroine mønster begår mord, så viser det sig i dødsgangen. Smuk ung pige er givet et par uger til at udfordre dommen. Håber på en benådning, Maria minder om de begivenheder, der førte til dens konklusion. Den ene efter den anden, afviger fra den side, vægkalender der bringer karakter til dødsdagen.

Efter at have deltaget i optagelserne af en vellykket maleri Diana Dors blev kendt som den britiske Marilyn Monroe. Ja, hvis man ser på billedet af skuespillerinden i filmen, kan du finde en masse ligheder mellem de personligheder. I løbet af det næste årti, skuespillerinden var på toppen af sin popularitet. Hun deltog aktivt i fotooptagelse til et modemagasin, som en pin-up model. Postkort og plakater med hendes billede blev populær, især blandt mænd.

Diana Dors: film

I løbet af sin karriere, skuespiller medvirkede i mere end seks dusin film. De fleste af dem har ikke haft succes med et bredt publikum. Måske er der ingen mening i notering kommunikere arbejde skuespillerinde. Vi nævner kun de mest succesfulde film med hendes deltagelse:

 • "Oliver Twist" (1948).
 • "Den fyr, pige og en motorcykel" (1949).
 • "Ballroom" (1950).
 • "Dette er - en stor liv" (1953).
 • "Blond er en Synder" (1956).
 • "The Long Road" (1957).
 • "Skam Pas" (1958).
 • "Flash" (1962).
 • "Det er Tommi Kuper" (1969).
 • "Depth" (1971).
 • "To Ronnie" (1971).
 • "Fantastisk Hr Blunden" (1972).
 • "Thriller" (1973).
 • "Dick Turpin" (1979).
 • "Hammer House of Horror" (1980).
 • "Timon of Athens" (1981).

Personlige liv

Første mand af Diana Dors var et talent agent Dennis Hamilton. Med det bundet skæbne skuespillerinden i 1951. Kunstner mand flyttede i kriminelle kredse. Det var ham, der introducerede sin kone med den berømte gangstere - Kray Twins. Hamilton havde en negativ indvirkning på unge kone end faktisk ødelagt hendes udsigter til at handle i Hollywood. Efter en række gensidig dømt for utroskab Dennis og Diana besluttet at afslutte ægteskabet.

I 1959 skuespillerinden gift igen. Ægtefælle skuespillerinde blev populær komiker Richard Dawson. Diana følte denne mand den rigtige partner for livet og fødte sine to drenge. EU berømtheder kom til en ende i 1966, det var efter Dors deltagelse i adskillige sexskandaler.

Flere år gik, og Diana blev romantisk involveret med skuespilleren Alan Lake. Lovers blive gift, og nogen tid senere blev født en dreng ved navn Jason hvis kunstnere. Skuespillerinden havde planer om at leve med denne mand et langt og lykkeligt liv. Men i en alder af 52 blev hun diagnosticeret med kræft i æggestokkene. Snart skuespillerinden gået bort, og 6 måneder efter begravelsen af hendes elskede Alan Leyk kunne ikke bære tragedien og begik selvmord.

Efter døden af skuespillerinden rygtedes, at hun var i stand til at gemme sig i et afsides sted i staten adskillige millioner pounds. Kort før sin død, Diana afleveret sin søn et notat, der indeholdt en cipher, formentlig, til en bankkonto. Nøglen til en hemmelig kode kendt sin mand Alan. Dog er ikke blevet fundet pengene, da manden af skuespillerinden har besluttet at gennemføre en hemmelighed til graven.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.