Mad og drikkevarerOpskrifter

Diverse Kød: opskrifter med fotos. Gør kødretter

Ingen af parterne er komplet uden kød udskæring. Selvfølgelig, i mange supermarkeder solgte de færdige produkter for at være i stand til at trække pålæg. Men du kan selv og gøre alt for at opnå en ægte værk kulinariske kunst. Lad os se på et par interessante muligheder.

Hvilke produkter anvendes til pålæg?

For at forberede pålæg, kan du tage enhver kødprodukter. Det kan være bagt skinke, og laks, og pølser, og bacon. Desuden kan du bruge kød af egen tilvirkning. Flere opskrifter vi præsenterer i denne artikel. Generelt er der ingen regler og restriktioner. Stol på din egen smag.

Hvordan du arrangerer diverse kød?

Hvis du ønsker at variere ferien bordet, kan det ikke undvære kød. Men det vigtigste - husk, at meget afhænger af udbuddet. Hvis du bare narezhete samme pølse og laks, dette er ikke originalt. Alt hvad du behøver for at arrangere, så det lignede en kulinarisk mesterværk.

Til kødudskæringer viste sig smuk, er det godt at drage fordel af salat, agurkeskiver, cherrytomater, oliven, sorte oliven, krøllet persille. Tag alt, hvad der er ved hånden, og, som man siger, drøm. Vi giver nogle eksempler på, hvordan du kan anvende pålæg. Design (billeder, der anvendes i denne artikel demonstrerer vifte af muligheder) bør være lyse og originalt.

Tricks af handelen

Diverse kød ville se smuk, hvis skiver laks roll i form af rør eller ruller. Hertil kommer, at disse konvolutter, kan du fylde med pasta og tilsæt grøntsagerne, får du en tilfredsstillende snack. I midten af fad kan sættes sauce, ketchup, sennep. Bright dekorationer opnået fra granatæble frø. En grøn løg kan gøre en snoede Serpentine.

Diverse kød, for den sags skyld, og frugten kan være dekoreret med levende blomster. Denne tråd vil se meget festligt og eksotisk.

Selv den mest almindelige pølse, arugula dekoreret med flere filialer, ser godt ud og er meget attraktivt, er ikke værre end i restauranten. Så tøv ikke med at eksperimentere med deres kulinariske kreativitet.

Fremragende udseende har opskæring dekoreret kinesiske kålblade, dåse kukuruzka, ærter. Det passer perfekt med druer, citron og kiwi.

I dyre restauranter til at give raffinement retter med at skære plade drysset med krydderier.

Kød rose

Folk dekorere ofte pålægsvarer roser. Tja, eller pølse, derefter, som de siger, det hele afhænger af vilje og kapacitet. Under alle omstændigheder viser det sig meget pænt.

Vejledning til udarbejdelse af indretningen:

 1. Tynde skiver pølse eller kød.
 2. Et stykke af rulle op roll og fold i halvdelen - dette vil være vores midten, rosetter.
 3. Pierce bunden af blomsten cross tandstikkere eller spyd, er kronbladene ikke spredt.
 4. Wrap midt i en kød skiver i en cirkel, der skaber den ønskede form af blomsten.
 5. Den nedre del af de afskårne roser, så hun kan forblive stabilt på et fad og faldt.
 6. Sæt en blomst på det rigtige sted på en tallerken og afsløre sine kronblade.

Du kan bygge en mere original og rose, for denne ene er lavet fra midten af en række kød og kronblade - fra en anden, eller kombinere pølse med stør. Floret få farvet. Pynt med pålæg (fotos er vist i artiklen) roser - det er en meget god løsning, kræver ikke meget arbejde, men resultatet vil overgå alle forventninger.

Assorterede kød med deres hænder

Kød kan være forberedt på ferien bordet , og med sine egne hænder. For at gøre dette, er du nødt til at bestanden sådanne produkter:

 1. Svinekød (hals svinekød) - 2 kg.
 2. Kalvekød - 0,5 kg.
 3. Kyllingefilet - 0,4 kg.
 4. Syltede chili - efter eget valg.
 5. Cranberry - halv kop.
 6. Valnød - en tredjedel af koppen.
 7. Tørret oregano - 1 tsk ..
 8. Sort peber - 1 tsk ..
 9. Salt - efter smag.
 10. Tør rødvin - 0,5 kop.
 11. Olivenolie - 0,5 kopper.
 12. Bundt af persille.

Et sæt af krydderier kan ændres til din smag.

Sådan tilberede en cassoulet? Opskriften er ganske enkel. Tag svinekød og udvaske det i vand, og tør det med et håndklæde. Herefter vil vi skære halsen af svinekød udsnit (skiver) på skiftevis i begge sider, ikke dorezaya til randen. Udgivet en slags zigzag.

Kylling med kalvekød skal skære plader (centimeter tyk). Deres antal skal være lig med antallet af nedskæringer i svinekød.

I en skål hæld oregano, sort peber, spidskommen, præ-gned dem i en morter. Hvorefter blandingen krydderier pour vin, eddike og olie. Tilsæt salt i der, og alt bland godt. Den resulterende marinade fnug hals svinekød, oksekød og kylling med en dukkert. Chop greens. Nødder, hvidløg og chili for finthakket.

Tag to små plader. I den første halvdel sætte hele blandingen af nødder, urter og peber. Og det andet - resten af ryggen og tilføje flere tranebær.

Nu er du nødt til at proppe svinekød. Et slot vil sætte fyldet af de første plader og et stykke kalvekød, og i et andet - en blanding af tranebær og kylling. Så til gengæld nafarshiruem hele halsen på svinekød. Tråd kan fastgøres kød. Hvis du har nogen resterende marinade og udstopning, kan du smøre deres hals svinekød på toppen.

Nu sættes vi vores kød i ærmet til bagning. Vi udfører et par huller med en tandstikker, så dampen kan slippe ud. Sætte beholderen i den forvarmede ovn. Bages i to timer.

Efter den tid, vi får vores sortiment, giver vi ham en chance for at køle ned, fjerne manchetten. Produktet skal have det hele. Derefter sætte vi det under åget af ti timer på et køligt sted.

Det gjort, vores pålæg. Billeder præsenteres på siden viser andre muligheder udsmykning af denne skål. Enhver ejer kan variere opskriften ved at bringe noget af min egen. Som allerede nævnt, er det ikke forbudt at drømme. Især med indretningen!

Nå, vi går tilbage til vores mad. Den serveres på et bord med vin.

lænd hjemmelavet

Vi ønsker at give dig en anden opskrift på lækre, saftige og velsmagende kød. Det vil chop marineret i bouillon af løg skræl.

Til fremstilling du skal tage svinefedt med gode lag af kød. Du kan helt sikkert bruge og meget bryst.

I første forberede saltvand i en emalje gryde.

Per liter vand tage:

1.Sol - 0,5 kopper.

2 løg skræl.

3. Hvidløg - et par fed.

4. Krydderier efter din smag.

Den saltlage vil sætte vores fedt, så det er helt nedsænket i væsken. Alt dette skal sættes på komfuret og kog i ti minutter. Fjern derefter gryden fra varmen. Lad suppen med bacon cool og kunne stå en anden dag. Så bryst skal nå, smurt med knust hvidløg, hæld krydderier. Alt dette wrap i folie og sættes i køleskabet til en anden dag, og derefter skifte til fryseren. Når produktet podmerznet, kan det bruges.

Kogte denne måde bryst har en meget smuk farve, som om hun røget. Det kan også anvendes i skære kød. Diverse, design, som vi lærer, vil være mere levende og usædvanligt. Dette vil spille i hænderne i løbet af design retter med kød.

Sorteret med havet grønkål

Der er så mange muligheder, du arrangere og tjene pålæg. Opskrifter med billeder viser originalitet og raffinement af retter. Og, selvfølgelig, hjælpe begyndere værtinder forstå de finesser og visdom af madlavning og udsmykning Serveres godbidder.

Kød kan kombineres med forskellige produkter. Selv med tang. For at forberede denne opskrift, er vi nødt til at tage følgende suite af produkter:

 1. Oksekød - 0,3 kg.
 2. Svinekød - 150 g
 3. Kyllingebryst - 150 g
 4. Gulerødder - 1 stk.
 5. Tang - 100 g
 6. hønseæg - 6 stk.
 7. Mælk - 50 ml.
 8. Vegetabilsk olie - 2 spsk.
 9. Salt, fennikel, sort peber, jord.

Så vil vi forberede en lys farsbrød med tang. For at gøre dette, skal du vaske ud svinekød og oksekød, og tør det. Oksekød skæres i to stykker. Lad os gøre hendes tværsnit. Vi skal dække med plastfolie og ordentligt forsvare os ved at gøre tynde lag. Gnid med salt og peber. Et stykke oksekød indtil der er afsat.

Æg er nødt til at ryste op med salt og mælk og hæld i gryden og kog i fem minutter. Derefter tillade blandingen køle.

Næste stablede lag af svinekød dannelse, så oksekød, derefter pandekage af æg og hav grønkål. Meget omhyggeligt vi vende alle roll og scrapie spyd, så det ikke bryde op.

Nu gøre det samme med kylling. I første omgang Otobaya det, tilsæt derefter salt og peber. Skal pund æggeblommer indtil hvid. Tilføj dild. Gulerødder skal først koge og ren og hak fint.

Den resterende stykke oksekød lægge ud kylling, og på toppen af alle peremazhem æggeblomme blandingen og sætte gulerødder. Lad os vende den anden rulle og er også fastgjort. Endvidere bør denne skønhed være forberedt på dampbad i omkring 50 minutter. Kød skal være blød.

Før serveringen, bør rulle være fint skåret og pynt med grøntsager og urter. Her fik vi en anden pålæg. Sammensætningen af de nedskæringer kan være meget forskellige. Nogle gange er det muligt at kombinere tilsyneladende uoverensstemmende produkter. Og resultatet, skal det bemærkes, tilfreds.

Kombinationen af produkter

Som forberedelse til ferien, tror på forhånd, hvad du ønsker at se dine pålæg. Design (billeder vil hjælpe dig med at navigere) vil tage nogen tid, men din parabol vil pynte bordet. Og glem ikke om muligheden for kombinationsprodukter. Meget gode udseende med kød og ost udskæring. Du kan bruge flere af sine arter. Hver af dem er skåret forskelligt (skiver, skiver, terninger). Og så dristigt ost dekorere din skabelse. Derudover kan du gøre sammensætningen, vekslende lag af kød og ost. Her kan du drømmer op.

Og elsket af mange mulighed - grillet kød. Også her er der, hvor svir fancy. Hvem sagde, at de pålæg - det er kun laks, pølser og andre skæring? Langt fra det! Bagte godbidder på grillen ser ikke mindre appetitlige måltider og er velkommen på ethvert bord.

i stedet for en epilog

Vær opmærksom på eksempler på originale og smukke design nedskæringer, kombinere vores muligheder med deres ideer - og du får en unik ferie fad. Nyd dit måltid!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.