TravelingRetninger

Inimitable Gurzuf. Krim seværdigheder lige ved hånden

Mellem Alushta og Yalta beskedent oppe udvej landsby Gurzuf. Fra øst, vest og nord det stramt dækker bjergene, hvilket eliminerer muligheden for penetration af kolde vinde. Gunstige klimatiske og naturforholdene bare det samme slags til Gurzuf. feriestedets attraktioner kan ses på næsten hver tur.

kindred Spirits

Twin Rocks Adalary med rette telefonkort Gurzuf. Men de er ikke tvillinger snart, og tvillinger, som er lidt anderledes i form og størrelse. Disse to sten ligger 300 meter fra kysten, hvilket gør det muligt for turister at svømme op til ham på en katamaran eller på en madras. Det skal også bemærkes, at havet her er altid meget ren.

I området af klipperne sank han ikke ét skib, så dykning entusiaster kan føle sig i rollen som skattejagt og søge efter skatte.

eksotiske motiver

Kun få mennesker ved, at i Gurzuf er et luksuriøst landskab park. På 12 hektar repræsenteret med 110 arter af udenlandske og lokale buske og træer, bag som bliver konstant pleje.

Det er så rart at beundre de yndefulde cypresser, cedertræer luksuriøse, duftende magnolier, fyrretræer, og mange andre slags planter. Af den måde, denne park er 10 år ældre end de mere populære af Nikitsky botanisk have. Er det ikke nok til at besøge Gurzuf? udvej attraktioner er koncentreret den mest succesfulde måde. Så du absolut ingen grund til at køre rundt på jagt efter smukke steder rundt omkring i sydlige kyst Krim.

Mislykket vulkan

Med et bjerg af Ayu-Dag er altid en masse forskellige legender var tilsluttet. Det menes, at Bear Mountain (endnu en af dens navn), er den mest kraftfulde energi og mystiske centrum. Bjerget selv er en enorm "boble", som blev dannet ved hævning fra undergrunden smeltet sten, der frøs i form af bjerge.

Utvivlsomt, Bear Mountain - det er en utrolig sted, takket være som mange turister drømmer at komme til Gurzuf. Attraktioner (foto Bear Mountain, se nedenfor) forliget slutter ikke på en mystisk Ayu-Dag, og vi går videre.

Chekhov Manor

Ved havet er hus-museum Chekhov. I sig selv, huset har et beskedent udseende, ingen arkitektoniske dikkedarer og prætentiøs interiør her vil du ikke finde. I 1898 den berømte forfatter har fået en lille en-etagers villa og nyder at tilbringe en masse tid her.

Vidunderlige landskaber, der åbnes direkte fra sit vindue, fik ham til at skrive sådanne mesterværker som "Kirsebærhaven" og "Three Sisters". Museum for status som "Belaya Dacha" har modtaget siden 1921.

Duften af tidligere herlighed

Bizarre klipper, eksotiske planter, det azurblå hav - synes, det er alt, der kan prale Gurzuf? Attraktioner Sortehavet udvej er faktisk muligt at overføre på ubestemt tid. Selvfølgelig er det umuligt ikke at nævne den "Artek" lejr fejret, som ligger ved siden Gurzuf. Hvad en pioner ikke ønsket at besøge Artek? Fremkomsten af lejren er i området på grund af det faktum, at sunde luft og en fantastisk udsigt simpelthen forhekset skaberne af "Artek".

Men efter 1991, prestige lejren faldt en smule. Selv i dag, tusindvis af børn fra mange lande har et hvil i denne internationale center af året.

Ved slutningen af

Sandsynligvis ingen turist, der har besøgt her mindst en gang, bare ikke kunne hjælpe, men forelsket i Gurzuf. Attraktioner i nærheden af landsbyen er også imponerende. Du kan besøge den lille, men ikke mindre smukke naturreservat "Cape Marian." Hvis du ikke er begrænset i størrelse er imponerende, kan du bestige det højeste bjergpas i Krim kaldet Gurzufskoe sadel. Det tilbyder utrolige billede: på samme tid kan man se havet, Ayu-Dag, Gurzuf og langt Simferopol.

Tro ikke på mig? Så gå i Gurzuf, Krim. Attraktioner er koncentreret på Krim denne fabelagtige udvej for dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.