HjemlighedGør det selv

Lyddæmper reparere deres egne hænder: funktioner i processen

Meget ofte sker det, at didnt på det mest ubelejlige tidspunkt. Selvfølgelig bør enhver chauffør omhyggeligt overvåge dit køretøj, selv om det måske ikke være i stand til at redde fra skade på delene. Udstødning reparerer biler og indenlandsk produktion af køretøjer bør foretages hurtigst muligt.

Skader kan bestemmes ved lyden. Hvis lyddæmperen er beskadiget, vil bilen udsender en høj lyd. Årsagerne til denne tilstand af detaljerne kan være salt, der falder på det i vinteren, høj luftfugtighed og temperaturer. Naturligvis kan du reparere bilen i tjeneste, men kan være uafhængigt og udføre alle procedurer. Og det behøver ikke en masse viden og tid til det.

Hvis elementerne ikke kan repareres, skal den udskiftes lydpotter. Først og fremmest fjerne elementet og inspicere den omhyggeligt. Demontering kan være en vanskelig procedure, hvis fastgørelse rustne eller svejsning. Bestemmelse årsagerne til fiasko - det er halvdelen af arbejdet. Hvis overfladen af lydpotten du finde en lille burnouts, så kan de fjernes med en speciel fugemasse. Før påføring værktøjerne skal være helt ren og affedt kanten af udbrændthed for snavs, olie, rust og andre forurenende stoffer. At arbejde, skal du bruge en høj kvalitet fugemasse, der kan modstå meget høje temperaturer (op til 1000 grader).

Hvis burnout er stor nok, så reparationen lyddæmper med deres hænder involverer anvendelse af glas, som skal fastgøres til læsionsstedet ved hjælp af epoxyharpiks. Endvidere skal blandingen specifikt valgt. Hvis problemet fortsætter, skal punktet sættes på plads og starte bilen i en halv time. Harpiksen i dette tilfælde fast hviler på overfladen og hurtigt størkner.

Sådan reparere lyddæmperen med deres egne hænder, hvis der ikke er ydre skader? Kig efter årsagen til at være i den indre hulrum. Hvis det viste element er brudt, reparation det ikke er underlagt, og alle detaljer bliver nødt til at ændre sig. For at gøre dette, ved hjælp svejsemaskinen behov for at skære den brudte komponent og en ledig plads til at svejse en ny. Hvis du har dette problem er svært, er det bedre at erstatte lyddæmperen.

Der er komplicerede tilfælde hvor burnout vises i stedet for udstødningsrøret og resonatorens forbindelse. I dette tilfælde, udstødning reparationer med deres egne hænder giver svejsning værker, selv om det er muligt at anvende og de specifikke formuleringer baseret på syntetisk harpiks. Selvfølgelig, at fiasko rense stedet grundigt.

Hvis korrugeringen har brudt lydpotte, kan fjernelse af skaden være ganske vanskeligt, da denne post er meget lunefuld. Takket være hende, absorberes det meste af vibrationer under motorens drift. Dette punkt kan ikke repareres. Korrugeringerne bør udskiftes helt, og hurtigt. I dette tilfælde, udstødning reparationer med deres egne hænder skal ske ved hjælp af kværne (til at skære) og svejsning (for tilslutning). For at bølgen vare lang tid, bør svejsestedet skal males.

Under alle omstændigheder, før eliminering af brud, skal du først oprette en vedligeholdelsesplan. Hvis du ikke er i stand til at bruge alle de procedurer, bedes du kontakte tjenesten eller oplevet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.