HjemlighedHavearbejde

Den petunia-feed for at komme til at blomstre?

Petunia, selvfølgelig, ikke blomsternes dronning, men titlen på prinsesse hun virkelig fortjener. Den lyse afslører skønhed knopper, stadig, fra forår til det meget kolde vejr. Antallet af farver er fantastiske, og den afgørende modstand af misundelse af mange blomster. Hvordan til at vokse stærke kimplanter og foderet petunia for rigelige blomstrende buske?

Baby, petunia frø begynder at så i slutningen af vinteren i februar. Frøplanter er meget sårbare: de kan ødelægge chlorose og skruebrækker. Derfor substratet anvendes til udsæd steril, bestående af blandinger på basis af tørv. Jord før plantning kaste fungicid eller mørk pink opløsning af kaliumpermanganat. De første to uger til at befrugte de planter ikke - pleje kommer ned til trimme jorden befugtning som tørring. Det er vigtigt at finde en balance: ikke overtørre jordovn værelse, men ikke vandlidende.

Den første fodring

I fasen med 3-4 løvblade på kimplanterne i større beholdere omlades, der kommer et tidspunkt at befrugte planter. Den petunia foder for første gang? For at fremskynde forankring og bedre indpodning af kimplanter petunier er nødvendigt at hælde roden betyder "Kristalon" (gul) eller andre generelle formål gødning.

Det andet foder petunia? Det afhænger af dens overlevelse. Hvis spirerne begyndte godt, er det næste forbinding brugt i en uge. Blade fra planten skal behandles med en fin sprøjte sammensat gødningsstof med en overvægt af nitrogen. Med væksten i kimplanter petunier kvælstofgødninger nødt til at erstatte togene med en overvægt af kalium.

Pleje af kimplanter

For at give den nødvendige energi blomster, der vokser, bør kimplanter fodres regelmæssigt: op til 3 gange om ugen. Hvad at fodre petunia du kan - er en organisk gødning (Mullein infusion, fortyndet i forholdet 1:10), og flydende kompleks blomst gødning indeholdende sporstoffer i sammensætningen af alle.

Fodring altid spækket med kunstvanding med almindeligt vand. Det er ønskeligt at bruge følgende skema:

  1. Nem vanding.
  2. Organics ved roden.
  3. Nem vanding.
  4. Mineralsk gødning på arket.

Vand til vanding skal være rene og bosætte. I solrigt vejr, er vanding og fodring udført om aftenen for at undgå blad brænde.

Hvordan man kan opnå tidlig blomstring

Hvis buskene allerede vokset op og dannede, er det muligt at accelerere blomstring og gøre det frodige og lang med særlige gødning.

Jo bedre foder petunia? Velafprøvet lægemidler, såsom «Scotts», der har en forlænget virkning, lyserød eller brun "Kristalon" afviger klart bekræftet ved formlen og fraværet af urenheder, og den jernholdige «Planton-S».

Til forebyggelse af klorose (gulfarvning af blade) kan tilbringe gøde med ammoniumnitrat eller jernchelat. Calcium gødning bruges til at buskene var kompakt og kraftfuld, såsom "Zircon" og "Appin".

Indholdet af modne planter

Petunias plantet i åbent terræn, kræver minimal vedligeholdelse. Hvis jorden er frugtbar og nærende, vil alle de nødvendige materiale plante producere selv. Blomster plantet i potter og Ampelio, berøvet denne fordel. Selv den mest nærende jord er opbrugt som planters vækst og udvikling, og regnen vasket ud af jordens mineraler. Derfor petunia derhjemme har brug for en forbinding hele sæsonen.

Til salg er en langtidsvirkende granuleret gødning, som kan give en ensartet tilførsel af næringsstoffer over tid. De er meget bekvemt for brug i hængende potter, planterne når pleje er vanskelig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.