LovStat og lov

Hvad er det Monaco flag, og hvordan det adskiller sig fra den indonesiske

Logisk set må staten flag landet være unik. Det er nødvendigt straks at fastslå, at kanten af kluden, symbolet, som han er. Men i praksis er det ikke så. Farver, især heraldiske, ikke så meget, men i den moderne verden, hedder det der er omkring to hundrede. Så det viser sig, at de bannere i mange lande er meget ens. Men flag Monaco og Indonesien - et enestående tilfælde. De er næsten identiske. Hertil kommer, at de ligner og polsk flag, med den eneste forskel er, at der er farver i den modsatte rækkefølge. Hvorfor er det så skete, at de to stater har samme flag? Lad os undersøge dette spørgsmål.

History of Monaco

Det er overflødigt at sige, i denne velsignede jord med et middelhavsklima, folk bosatte sig i de dage af antikken. Men historien om Fyrstendømmet Monaco som en selvstændig start i anden halvdel af det XIII århundrede. På dette tidspunkt i Italien gennemførte en hård kamp for Guelferne (tilhængere af paven) og Ghibellines (tilhængere af kejseren). I nyere vandt Genoa. Guelferne blev fordrevet fra byen, og blandt dem var en vis Francesco Grimaldi. Han samlede en stor gruppe bevæbnede medskyldige og gemte dem i buskene omkring væggene i den middelalderlige by Monaco. Grimaldi selv klædt i en kappe, en franciskaner munk. Januar nat i 1297, han bankede på porten til byen. Vagten fik medlidenhed med "Guds mand". At han ikke skulle Okolelov fra vinterkulden, åbnede han porten. Og i samme øjeblik, han blev dræbt af forræderiske Guelph. Hans medskyldige dræbte de resterende vagter og overtog kontrollen med byen. Det er en slags "helt", og er historien om Grimaldi klan. En Monaco flag afspejler de heraldiske farver Genovese-familien. Trods det faktum, at byen bestået Genova, den spanske, den franske og østrigerne, efterkommere af Grimaldi til sidst lykkedes at bevare sin suverænitet. Og nu er det fyrstendømmet - selv en dværg, men en selvstændig magt.

Hvad er den tilstand flag Monaco

I det XIV århundrede forfædres standard var Grimaldi et banner, hvorpå skiftevis røde og hvide diamanter. Senere blev det erstattet med en hvid Oriflamma prins våbenskjold i midten. Og det er stadig den såkaldte regering flag. Det er bemærkelsesværdigt, at i emblem landet afspejles ikke meget dejlig historie med erobringen af byen Monaco. Shield med røde og hvide diamanter til at holde de væbnede munke i tænderne, og under den er der et bånd med påskriften "Med Guds hjælp." Det nationale flag for Monaco tog heraldiske farver sugetabletter. Den europæiske symbolik rød betyder styrke, mod, og hvid - den uskyld og renhed i tanke. I 1881, da Fyrstendømmet Charles III regler, banner fik sit nuværende farve. Nu er det et panel af to lige store vandrette bånd. Den øverste halvdel af flaget er rødt, og bunden - hvid.

Flagstat Indonesien

I 1945, dette land af Sydøstasien kastede åg af koloniale afhængighed fra Holland. Den første præsident for Republikken Indonesien, Sukarno udstedte et dekret godkendte statslige symboler: våbenskjold, hymne og flag. Bortset fra, at banneret er præcis som en Monaco flag. Prince europæiske dværg stater reagerede straks og sendte et notat af protest. Men den indonesiske regering i form af diplomatiske rådede ham til at stifte bekendtskab med den gamle historie rige Majapahit, som eksisterede fra XIV århundrede, som flaget er et flag med vekslede hvide og røde striber. Efter returnering af landets uafhængighed, folk kun genvandt sine gamle heraldiske farver.

ud forlegenhed

Da ingen af parterne i konflikten ikke ønskede at ændre det nationale flag, ingen farve, ingen position af båndene i forhold til hinanden, besluttede vi at gøre et kompromis. Monaco flag adskiller sig fra de eneste indonesiske proportioner. Sidste smallere. Monegaskiske banner af stof - næsten kvadratisk. Dens proportioner er fire til fem. Og på kryds og tværs af staten banner Indonesien - 04:57. Forskellen er ikke meget mærkbar, men stadig er det. Og det er nok.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.