HjemlighedGør det selv

Aborre til kyllingerne med deres hænder. Sådan laver du en aborre til kyllinger?

Flere og flere russere bevæger sig i løbet af sommeren til at leve i deres land huse, og mange bor permanent i skødet af karakter. Der vokser de forskellige grøntsager og frugter. Og nogle forsøger at indeholde hans baggård fjerkræ. Tidligere byboere ikke har oplevelsen af dens dyrkning, så valget af flertallet falder på opdræt af kyllinger. Det menes, at denne fugl er den mest uprætentiøse, og dens indvirkning behøver ikke at vente længe.

Men få de sidste dage fjerkræ forstå, at for at give det maksimale antal hønseæg, de har brug for at være behagelige levevilkår passende til deres fysiologiske behov. Vi bør altid huske på, at hjemmet kylling - det er en fugl.

Før det blev tæmmet af mennesket, hun måtte leve i naturen. Der, hun havde mange fjender, fra hvem hun gemmer sig i træerne. Hun gjorde det dag og nat, og fortsætter med at opføre sig nu, takket være de medfødte instinkter. Derfor, for normalt og let indhold nødvendigt at bygge en roost for kyllingerne med deres hænder.

Stor fejl uvidende fjerkræavlere er at bruge hylderne som en aborre. Kylling på dem på grund af deres fysiologiske egenskaber, kan ikke sove ordentligt. Den væsentligste årsag er enheden fødder fugle.

Hun sover siddende, med hendes knæ bøjet. I en sådan situation alle de sener, der kører til poterne, strakt. Hen udløste zazhimatel muskler, og hendes fingre er bøjet. Det sker, hvis kyllingen er på en nat på terninger. Hendes fingre viklet omkring hans kløer grave ind i træet. I denne stilling, hun var helt vågen og kan ikke falde.

Slå sig ned for natten på en hylde, kylling sætter sig ned, og fingre stadig bøjet. Hooked kløer ikke for det. Og det viser sig, at fuglen er i en ustabil position på de krogede fingre. Dette er ikke en god hvile, returnere kyllingen bliver minimal. natten den hviler, hvilket afspejler sig i dens frugtbarhed.

uddannelse

Hvis din hensigt er at have en fugl, er det nødvendigt at tage sig af, hvordan man bedst at udstyre hende hjem. Byg en aborre til kyllingerne med deres hænder - den rigtige beslutning. Du kan lave hønsegården måde du kan lide, at vælge den rigtige materiale, størrelse og form.

Mange fjerkræ landmænd gøre for kyllinger roost aftagelige, det er meget lettere at rengøre rummet. De optimale billeder er stænger af træ 50x50 mm. Deres kanter skal være afrundede til at gøre, for det kan du bruge et fly og sandpapir, ellers på fødderne af fjerkræ dannes ligtorne.

Observation af hønsene viste, at de om vinteren er placeret på en aborre, tæt presset mod hinanden, overføre varmen i deres kroppe støder op til fuglene. I sommeren sidder de mere frit og sprede deres vinger. Disse bør tage hensyn til deres karakteristika, der agter at gøre en aborre til kyllingerne. I de varmere måneder værd at tilføje barer, hvor fuglene er i søvn om natten, og om vinteren for at fjerne dem. Således kyllinger vil blive lagt på dem tættere, og vil derfor ikke fryse.

typer aborre

Dimensioner aborre for kyllinger afhænge af, hvor mange af dem vil være i rummet. Kom til byggeri design, bør amatør ved, hvad de er. Derefter kan han nemt vælge formen og typen af aborre, der er mest egnet til fuglene. Og hun vil ikke føle ubehag i hønsehuset.

Der er tre populære typer af siddepinde: lavet af buede stænger af træ, som ligger på grænsen af hønsegården; som siddepinde; i tabelform med aftagelige trælameller. Aborre for kyllingerne, hvis foto, du ser har to barer og en bakke fyldt med sand.

siddepinde

Dette er den enkleste og populært materiale til bygninger aborre. Det optager et lille rum hønsehus, fugle behageligt at være på det. Normalt aborre design er monteret nær en af væggene eller i den varmeste hjørne.

Ofte uerfarne amatør dragter siddepinde på forskellige niveauer. For at gøre det, så kyllingerne at fremprovokere en konflikt mellem individer. Det vides, at i stedet for lederne af fugleflokke hævder i toppen. At opbygge en to-niveau aborre for kyllingerne med deres egne hænder kan ikke anbefales ud fra et hygiejnisk synspunkt. Efter alt, kyllinger, er placeret i toppen, vil defecate på under dem.

Bruschi

Normalt er de tilfredse på omkredsen vægge af hønsegården. Denne placering er god, fordi det tager en lille mængde plads og giver dens beboere mulighed for nemt at finde dit foretrukne sted. Sådan en aborre til kyllingerne med deres hænder til at gøre selv en novice fjerkræ keeper.

Tabel med installeret barer

Dette design er godt for sin mobilitet, kan bordet til enhver tid tages fra hønsehuset og udrensning.

Anbefalinger, der bør følges under opførelsen af roost

Hver handyman forpligtet til at overholde visse regler, når selvstændig bygning aborre:

  1. byggehøjde skal passe til alle fuglene.
  2. Bar tykkelse vælges således, at den let Kyllingelår bøjede. Og så sad hun komfortabelt. Est bar bredde svarende til ½ oplyses pote kylling.
  3. Afstanden fra væggen af stangen bør være således, at fuglen ikke rører dens hale.
  4. Polakkerne er lavet af en sådan længde, at kyllingerne var fri for dem. Og det bringer ikke hinanden ulemper.
  5. Aborre for kyllinger skal placeres i en varm, fjernt fra det sted, indtastning af huset.

Dimensioner aborre

Længden og antallet af søjler afhænger af antallet af fugle, der skal holdes indendørs. For eksempel træ på 2,5 meter i længde er egnet til at placere den på 10 kyllinger. På hver fugl lagt 18 cm, er det nødvendigt at tage hensyn til den 30 cm indrykning på væggen.

Placering af stænger

For høner aborre højde bør være lig med 1 meter. Mange uerfarne fjerkræ unødigt hæve det over. Dette er en grov fejl. For at klatre op til det højeste aborre, vil kylling nødt til at tilbringe en masse tid og kræfter. Indsamling med det, kan det skade andre fugle, der har slået sig ned i bunden.

Alle stænger skal være i samme højde. Det er ikke nødvendigt at udføre forsøgene, er det nødvendigt at overholde de regler, der er vedtaget og testet. Den omstændighed, at kylling, instinktivt, forsøger at skjule fra fjender, vil søge at træde i stedet på den øverste linje. Alt dette vil fremprovokere en kamp mellem dem.

Gør aborre

Aborre til kyllingerne med deres hænder til at lave en meget simpel, fremstillingen råd eventuelle fjerkræavlere. For sin konstruktion skal bruge:

  1. Wooden barer.

  2. Høvl, hammer.

  3. Sandpapir, negle.

Dobbelt-rækken aborre

Det er et godt sted i et hønsehus, og rem monteret støtte tidligere fremstillet og behandlet. De er i en højde på 90 cm fra gulvet, deres længde på hver side er 60 cm.

Næste bar 50x50 mm ryddet fra alle ruhed med sandpapir, naglet til støtte. Den anden faste derpå er i en afstand på 30 cm fra den første stang.

For at gøre det lettere at hønsehuset at holde ren, under roost bør bygge bakke samling kuld. Han er placeret på gulvet, som er lavet af brædder og er placeret i en højde på 40 cm fra gulvet. Bakken kan være lavet af træ, metal eller plast. Det til at lette rengøring af hældt sand eller savsmuld.

bærbar roost

Hvis du er på grunden er der en gammel bord unødvendig, ikke smide det i papirkurven. Det kan komme i handy. Han vil gøre en anstændig mobil aborre til kyllingerne. Deres egne hænder for at gøre det nemt. For at gøre dette, vil du ikke behøver at lægge en stor indsats.

Vi tager unødvendig tabel og naglet på siderne af benene af to planker, som pre-riller producerer. Så indsat to barer, vi rette dem. Roost klar. Nu kan det være placeret høns og hvile. Bund sted gryde, hæld i den med sand eller savsmuld.

tilgængelige materialer

Mange ejere af landejendomme, fugle-avl og det afgørende spørgsmål om, hvordan man laver en aborre for kyllingerne, ikke opfinde noget overnaturligt, og bruges for sine byggematerialer ved hånden. Jeg må sige, at for at få en frisk og behagelig.

For eksempel, velfungerende roost ud af simple trætrapper. For at gøre dette, på væggene i huset i en højde på 90 cm er naglet støtte stænger, de monterede stigen i en vandret stilling. Det er alt. Kyllinger trives på sådan en aborre.

Stænger eller aborre kan med fordel erstatte konventionelle grene af passende størrelse. Ud over sin primære funktion, vil de spille rollen af huset indretning.

resultater

Efter nøje at studere den foreslåede materiale, kan du vælge roost, der er bedst egnet til dit hus. Master coop med kærlighed, så prøv ikke at gå glip af en eneste detalje. Kom godt i gang, forberede sig på forhånd alle de materialer og redskaber, så vil det gå hurtigt, og, vigtigst af alt, kvalitet. Fugle, følelse af at pleje om dem, vil du betale tilbage den fremragende produktivitet og et godt helbred.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.