ForretningIndustri

Bridge MTZ 82 forreste: foto, enhed, dele

Universal pålidelig traktor MTZ-82 i lang tid og er meget brugt til mekanisering af manuel arbejdskraft. Maskinen er uundværlig i logning, vej, anlægsarbejder, med transport af forskellige varer, og endelig i landbruget. Den er udstyret med to broer - foran og bag.

Aksel MTZ 82 Front: apparatdele til

Forakslen er en af de vigtigste enheder af maskinen. Den forbinder de mekanismer, der er ansvarlige for transmission af drejningsmomentet fra drivlinie til forhjulene og er ansvarlig for drejning og stabilitet af hele køretøjet, gennem indsatsen fra de motoriske hjul kommunikeres hele skelettet.

Producenter nu tilbyde forbrugerne traktorer MTZ-82 med både portalen og strålede PVM. På billedet broen foran MTZ-82 er vist generelt. På denne traktor er det af praktiske årsager ikke skjult af dekorative paneler. Aksel MTZ - Front gantry 82 udformet på en sådan måde, at skabe en høj (650 mm) frihøjde, gør det muligt at udføre arbejdet på gangene med høje afgrøder. Det udfører vigtige funktioner modtagelsen drejningsmoment fra propellerdrevet og foderstoffer det til forakslen traktorens tilvejebringer rotation og stabilisering af hjulene, hvilket har en positiv effekt på manøvredygtighed og styrbarhed af bilen. Desuden reducerer belastningen på transmissionskomponenterne, det har en simpel mekanisme til at ændre størrelsen af sporet, hvilket gør det muligt at udføre arbejde på forskellig bredde af gangen. Dette design er blevet anvendt til langtrækkende traktorer MTZ-80/82.

De vigtigste enheder

På forakslen MTZ-82 er følgende komponenter:

  • beam;
  • hovedgearet;
  • diffrentsiala mekanisme;
  • side (hjulet gearkasser).

Aksel er monteret foran den halve ramme. Montering af forakslen boliger MTZ-82 produceret hængslet. Dette giver nogle gratis swing tværs kernen node maskine. Forsiderne af det rørformede legeme til venstre og højre halvdel-line placerede ombord indkapslet. I centrum af FPGA i deres kroppe anbringes dele af den centrale transmission og differentieret.

central transmissionsenhed

De vigtigste dele af dette websted er master og slave gear. Det udfører den funktion at modtage og levere drejningsmoment til forskellen. Førende gear indtager en position over broen, er fastgjort på en flange på propellerakslen. Kobling med det det drevne tandhjul GP er dertil vinkelret og er stift fastgjort til forskellen aksel, med hvilken den og spinding.

For at opnå en glat greb og støj på arbejdspladsen, er de redskaber lavet med spiralformede tænder. Fastgørelsesmøtrik på enden af kardanleddet bruges også til at kontrollere hele samlingen.

forskellen

Han er den bro af MTZ-82 begrænset slip foran, har til huse i en lignende halvdele. De er to par satellitter, der er anbragt på akserne, de to-aksiale gear og push plader og friktionsskiver blokke. Dette knudepunkt dens mekanisme kombinerer både halvlinje PVM, hindrer ikke-synkron hjul skridning og øge kapaciteten af enheden trykket.

Det er vigtigt at være opmærksom! det samme antal mærkningen på skroget struktur. Når enheden montage er det nødvendigt at kombinere disse numre til fay detalje.

For at understøtte det ønskede tryk i gearhuset i forakslen MTZ-82 monteret pause.

ombord

Er et reduktionsgear, der øger drejningsmomentet og sender den til hjulene, samt at give dem den nødvendige retning. De vigtigste dele af broen endelige drivmekanisme 82 front-MTZ betragtes parret kombination gear placeret øverst og nederst node. Ydre par dannet fra siden gear og en kort spidshjul anbragt i drejerøret.

Under arbejde, der fører (modtagende roterende bevægelse af skaftet over akslen) og et drevet tandhjul (bundet via en flange på et hjulnav). Begge par af tandhjul er forsynet med deres egen smøreaggregat, hvor det er nødvendigt konstant opretholde det beløb anbefales af producenten af smøremidlet.

Halvakse board foraksel MTZ 82 indesluttet i et hus er forbundet med låg glidende måde den rørformede kerne FPGA. Sådan tilpasning metode anvendes til at øge eller formindske størrelsen af sporet simpelthen ved at bevæge housings semiaxes.

omfatter lodrette aksel af forakslen MTZ-82 til antallet af originale tekniske løsninger. Sin enhed og installation i køretøjet kan ikke kun transmittere roterende bevægelse til tandhjulet, men også at udføre synkron drift hængsler. Del er fremstillet som en stålaksel, som i den ene ende er en konisk tandhjul og de øvrige spalter skæres.

Slots den indgriber med de drivende gear hjulsiderne og den øverste del kommer i indgreb med den side gear. Forakslen systemet 82 MTZ korte aksel kræver jævnlig kontrol af status af tandhjulet aksel og slidsen, udseendet af eventuelle deformationer, skal den udskiftes.

Drive Mekanisme: dropbox

Foraksel drev MTZ-82 er afledt af PPC gennem razdatku og drivlinie. Boliger razdatki gear kan ses til højre for gearkassen, hvortil den er knyttet. På akslen i gearkassen monteret grundlæggende detaljer. Ved udgangen af akslen er forbundet gennem flangen drivaksel. Den roterende bevægelse af gearskift ind gennem gearsystem til frihjul. Kontrol over mekanismen sker gennem en fortandet kobling, som kan bevæge sig langs akselen, indtager en bestemt position. Hendes bevægelse gjort trækkraft udvidet ind i kabinen.

drivlinie

MTZ forakslen drev 82 har to skaft og en gennemsnitlig ækvivalent støtte. Hver aksel er udformet som et stålrør med leddene ved enderne, i form af propper svejsede dertil. Særlige flanger, er disse dele fastgjort til razdatke, mediumbærer og hovedtandhjulet. Prop placeret mellem kardanled overfører rotationsbevægelsen til fronten fra den mellemliggende Cardan. Mekanismen er placeret i en støbejern fastgøres huset til koblingen boksen nedenfor. Kroppen Understøtningsindretning er en muffe og skaftet, hvortil er bundet på forskellige sider via kardan monteringsrør og med særlig kobling kobling. Justering af magt moment kommer fra koblingen er lavet af sammentrækning af fjedrene, komprimere koblinger. Dette gøres i møtrikken placeret på stammen aksel.

bærebjælke bro

Hvis du ønsker at styrke den forreste aksel på traktoren, kan du enten være installeret på maskinen bærebjælke bro, eller købe en speciel model af MTZ-82,1, som etablerede en forstærket FDA og brede forhjul. Bærebjælke bro har høj styrke. Det er i stand til at bære betydelige (op til 1000 kg og derover) belastninger end positivt med sin portal analog.

Hans svagheder - en begrænset spor ikke er så stor frihøjde - gør det upraktisk at bruge i at gennemføre mange landbrugsarbejde, så maskinen med magt bro er tilrådeligt at anvende i forsyningssektoren, svære profiler inden for skovdrift og byggeri.

Foraksel MTZ-82 dele

Mere end to tredjedele af MTZ række dele er forenet. Derfor næsten alle de reservedele til MTZ-82 er til rådighed for den gennemsnitlige forbruger. De kan købes i butikkerne af reservedele, og i det sekundære marked. Dette gælder også for forakslen MTZ-82, dele, der sælges som individuelle komponenter eller som et specifikt underenheder, herunder helt samlet og broen fabrik. Såsom broer, fremstilles som et styreapparat, og ned ad bakke.

Dag, den mest efterspørgsel efter foraksler med fastgørelse hjul 8 bolte med en hydraulisk forstærker anvendes på en række forskellige modeller for familie MTZ- 82. Dette design er mere moderne, pålidelige og praktiske. Broer, tilpasset til hydrostatisk styring (HSU), se de nyeste innovationer.

På nuværende tidspunkt er disse enheder placeret på maskinen direkte af producenten eller af ejerne af traktorer. Hertil kommer, at producenten begyndte at producere reservedelssæt, ved hjælp af hvilken du kan konvertere tidligere fremstillet under FDA ny servostyring komponenter ned ad bakke. Alle knuder PVM MTZ82 kan købes som reservedele.

Du skal vide, at nogle af detaljerne er upraktisk at købe separat. Det er vigtigt at købe dem som et sæt. Så i tilfælde af brud på en af de vigtigste transmission gear, nødt til at ændre et par helt. Udskiftning af en fører til hurtig svigt af begge redskaber.

I dag er det muligt at nulstille deres egen PVM til MTZ-82 på maskinen model MT-80. Det er nok til at købe et matchende sæt af knuder: PVM MTZ-82, propellerdrevet enhed, en kasse razdatki med gear og gearskift skaft.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.