ForretningIndustri

Den drivhusgas. Hvad er en drivhusgas?

menneskelige produktionsaktiviteter medfører skadelige virkninger på atmosfæren. Denne faktor er blevet almindeligt, og det gjorde opmærksom, at eksperter på miljøområdet. I mellemtiden emissioner udgør i stigende grad akutte spørgsmål til organisationer, der globale klimaændringer. På listen over de mest presserende problemer i forbindelse med behandlingen miljøkonferencer featured jævnligt en drivhusgas som en af de farligste faktorer af betydning for atmosfæren og biota. Det forhold, at de gasformige forbindelser af denne type ikke kan passere varmestråling, hvorved opvarmning af atmosfæren. Der er mange kilder til gasdannelse, blandt hvilke biologiske fænomener. Nu værd mere fortrolig med sammensætningen af drivhusgasser blandinger.

Vanddamp som et primære drivhusgas

Gasser af denne type dannes omkring 60% af de samlede stoffer til at skabe en drivhuseffekt. Som jordens temperatur ydeevne også øge fordampning og den totale koncentration af vanddamp i atmosfæren. Samtidig, det tidligere niveau af fugt, hvilket bidrager til drivhuseffekten. Den naturlige stof, som har en drivhusgas i form af damp, har bestemt sin positive side i uforarbejdet regulering af atmosfærens sammensætning. Men der er negative konsekvenser af denne proces. Det faktum, at på baggrund af opstigende fugt opstår og opbygge skyen masse, hvilket afspejler de direkte stråler fra solen. Som et resultat heraf er der allerede anti-drivhuseffekt, som reducerer intensiteten af varmestråling og følgelig opvarmning af atmosfæren.

carbondioxid

Blandt de store emissionskilder af denne type er vulkanudbrud, menneskelige aktiviteter og processer, der forekommer i biosfæren. Af de menneskeskabte kilder omfatter afbrænding af brændsler og biomasse, industrielle processer og andre faktorer, hvilket fører til dannelse af carbondioxid. Dette er den drivhusgas, der er aktivt involveret i de økologiske samfund processer. Han er også den mest holdbare i forhold til opholder sig i atmosfæren. Ifølge nogle kilder er den yderligere akkumulering af kuldioxid i de atmosfæriske lag begrænset til risikere konsekvenserne, ikke alene for ligevægt i biosfæren, men også for eksistensen af den menneskelige civilisation som helhed. At sådanne ideer er en stor motivation for at udvikle foranstaltninger til at modvirke drivhuseffekten.

metan

Denne gas tilbageholdes i atmosfæren af størrelsesordenen 10 år. blev det først tænkt at virkningen af methan til drivhuseffekten stimulation er 25 gange større end kuldioxid. Men nye videnskabelige undersøgelser har produceret endnu mere pessimistiske resultater - det viste sig, at de potentielle virkninger af denne gas er blevet undervurderet. Men situationen afbøder den korte periode, hvor bevarer atmosfæren af metan. Drivhusgas af denne type er en følge af menneskelige aktiviteter. Dette kan være en risdyrkningen, fordøjelsessystemet gæring, blandede skove, og så videre. D. Ifølge nogle undersøgelser, har den intensive vækst af methan koncentrationen fundet sted i det første årtusinde AD. Sådanne fænomener er blevet forbundet med en udvidelse af husdyrproduktion og landbrugsproduktion, samt afbrænding af skove. I de følgende århundreder blev metan faldt, selv om der i dag er en omvendt tendens.

ozon

Som led i drivhus gasblandinger de er ikke kun farlig fra synspunktet af klimaændringer komponenter, men også den gavnlige del. Sådan angår ozon, som beskytter jorden mod ultraviolet lys. Men ikke alt er klar. Forskere deler gassen i to kategorier - den troposfæren og stratosfæren. Med hensyn til den første, kan det være farligt på grund af dets giftighed. Sammen med denne forøget indhold af troposfæren elementer bidrager til drivhuseffekten. Således stratosfæren lag fungerer som den primære beskyttelse for skadelige stråling virkninger. I områder, hvor denne type drivhusgas har en høj koncentration, der er en stærk påvirkning på vegetation, som findes i inhiberingen af fotosyntetiske kapacitet.

Opposition til drivhuseffekten

Der er flere områder, hvor der arbejdes på på metoder til at bremse denne proces. Blandt de store tiltag tildelte applikationsværktøjer regulering interaktion drev og drivhusgas vask. Især miljøaftaler på lokalt plan bidrager til den aktive udvikling af skovbruget. Her er det værd at bemærke, foranstaltninger vedrørende genplantning, som allerede i fremtiden vil bidrage til at minimere drivhuseffekten. Den gas, der udledes i atmosfæren af planter, egner sig også til en reduktion i mange brancher. Til dette formål er indført foranstaltninger til at reducere transport emissioner, industrielle områder, kraftværker, og så. D. Til dette formål er alternative metoder under udvikling og gazovyvedeniya behandling brændstofsystemet. For eksempel, i de seneste år aktivt fremmet opsvinget system, som virksomheden optimerer processerne til bortskaffelse af deres affald.

konklusion

Under dannelsen af drivhuseffekten af menneskelig aktivitet spiller en meget stor rolle. Dette ses i gasvolumenfraktionen, fremstilles ved menneskeskabte kilder. Men disse emissioner er de farligste i atmosfæren. Derfor miljøorganisationer overveje drivhusgassen som en negativ faktor for klimaændringer. Som et resultat, gælder midler til at bremse spredningen og ophobning af skadelige stoffer, der øger risikoen for global opvarmning. Og kampen mod skadelige udledninger udføres i mange forskellige retninger. Dette gælder ikke kun for fabrikker og virksomheder, men også produkter beregnet til individuel brug.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.