SundhedAlternativ medicin

Ozon terapi: indikationer og kontraindikationer

Ozonbehandling - en fremgangsmåde til behandling af lidelser ved administration af en blanding af ozon og oxygen. Et sådant præparat har anti-inflammatorisk, antibakteriel og antiviral aktivitet, og desuden det øger stofskiftet og øger kroppens forsvar. Dette gør processen effektiv i behandlingen af mange sygdomme og øger virkningen af mange lægemidler. Ozon terapi, indikationer og kontraindikationer, for hvilke der kun indstilles af den behandlende læge, bliver mere og mere populære. Grunden til dette anses for at være en stigning i antallet af allergiske reaktioner over for medicin.

behandlingsformer

Ozonbehandling, udgifter som varierer afhængigt af den kliniske status, er lokale og generelle. Herefter en almindelig terapi anvendes i indvirkning på hele kroppen, og bruges til lokal beslutning kun påvirke bestemte organer. Isolerede og ser ud som autohaemotherapy, som er baseret på den kendsgerning, at en patients vene blod udtages og blandes med ozon. Hun derefter genindført i organismen. Blod beriget med ozon, kan behandle inflammation, helbrede sår og lindre nervesystemet. Og ozon injiceres subkutant med en dråbetæller og sættes til massage olie.

Ozon terapi: indikationer og kontraindikationer

kosmetologi

I moderne medicin, brug af ozon behandle mange sygdomme. Men det meste af ozon anvendes i kosmetologi og plastikkirurgi. Denne procedure er effektiv til at fjerne cellulite, strækmærker på huden, korrigere ansigts konturer og fjerne fine linjer og rynker. Terapi selv består af flere procedurer, hvor der indføres under huden en lille mængde saltvandsopløsning beriget med oxygen og ozon. Virkningen af sådanne procedurer er simpelthen fantastisk.

gynækologi

Lige så effektiv er brugen af ozon i gynækologi. Det anvendes i behandling af infertilitet, betændelse i bækken organer og forskellige seksuelt overførte sygdomme. Under graviditeten er ozonbehandling anvendes til behandling af akutte respiratoriske virusinfektioner og anæmi, såvel som med succes behandle blærebetændelse.

Generelle indikationer

Ozon terapi, vil indikationer og kontraindikationer for at bestemme din læge, er det med held anvendt i behandlingen af cerebrale kredsløbslidelser, skrumpelever, mavekatar, diabetes, forskellige allergier og forkølelse. Og ved hjælp af ozon i kroppen til at dræbe bakterier, svampe og vira. Det er simpelthen et universalmiddel. Ozon terapi, fotos "før og efter" er nogle gange overrasket over, hvor meget personen er tilgængelig for enhver patient helt. Det er overkommelig og ikke vanskelige at bruge. Og i dag er det praktiseres i de fleste klinikker.

Kontraindikationer

Men der er denne universalmiddel og ulemper. For eksempel er det ikke passer dig, hvis der er mistanke om en indre blødning, eller har reduceret blodpropper. Desuden er ozon kontraindiceret alkoholisk psykose og afhængighed af anfald.

konklusion

Ozon terapi, indikationer og kontraindikationer for der vil holde styr på din sundhedspleje, nogle gange med til at helbrede de mest alvorlige sygdomme. Derfor, hvis du får ordineret et kursus, hvordan kan gå igennem alle de procedurer så hurtigt som muligt. Dette vil hjælpe slippe af mange problemer og komplikationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.