SundhedSygdomme og betingelser

Hvordan til at behandle vitiligo, at øge chancen for helbredelse

Vitiligo - en hudsygdom, forårsaget af ødelæggelse af melanocytter - celler er ansvarlige for pigmentering. Indtil nu, ingen ved, hvad der sker, er ødelæggelsen, men kun én ting er klart, jo før behandlingen er startet, jo større er sandsynligheden for at komme af med sygdommen, og på 5% af de mennesker, han passerer selv.

Hvad er vitiligo, og hvordan det manifesterer sig

Årsagerne til vitiligo hos børn og voksne er forbundet med de belastninger af moderne medicin, autoimmunsygdomme, infektioner og helminth infestationer lyamblioznoy, hormonale lidelser (30% af patienterne den er ledsaget af sygdomme i skjoldbruskkirtlen) og abnorm leverfunktion.

Patienten ikke føler næsten intet på tidspunktet for sygdom. Lige før fremkomsten af nye pletter kan sommetider være lidt kløende hud.

Det vigtigste symptom på sygdommen anses for at være veldefinerede pletter, ser indledningsvis lysere end resten af huden, og derefter fuldstændig mister deres pigmentering og fusionere ind i de store hvide områder. De er placeret hovedsageligt i ansigtet, armene (især hænder), knæ, armhuler og omkring munden og øjnene.

Vitiligo er huden af patienten med det samme glatte og fugtet.

Sådan behandler vitiligo topisk

Det antages, at den ultraviolette del af sollys gør manifestere de hvide pletter på huden af patienten. Selvfølgelig kan det være tilrådeligt at minimere effekten af sollys, men øger dermed risikoen for knogleskørhed. Fordi under påvirkning af denne stråling produceres i kroppen af vitamin D, som deltager i calciumakkumulering. Og børn uden dette stof vil ikke være i stand til fuldt ud at vokse.

Ofte, når det besluttes, hvordan man behandler vitiligo patienter bruger topiske midler, der fungerer primært som en forklædning, og ikke som en måde at healing. For at gøre dette, skal du bruge de urter, der indeholder furocoumariner, et stof, der stimulerer hudens følsomhed over for UV-stråling, og derved øge sin pigmentering. Egnet i dette tilfælde urt Hypericum, andemad, dild og persille frø Ogorodnaya hvorfra ekstrakter fremstilles. Nødvendigvis, efter behandling ved disse midler, er det nødvendigt at "lyse op" læsion sollys for at aktivere melanin produktionen.

Sådan behandler vitiligo systemisk

Som en systematisk tilgang til behandling af patienter tyder på en kost, der understøtter leveren og hjælper med at fjerne giftstoffer fra kroppen. Forældet fjerne disse fødevarer, der indeholder en masse af animalsk fedt, krydret krydderier, kød, alkohol, fastfood og stærk te og kaffe. Uønsket som produkter-allergener: tomater, jordbær, æg, citrusfrugter og skaldyr.

Desuden anbefales det at tage vitaminer: ascorbinsyre, thiamin, riboflavin, pantothensyre og para-aminobenzoesyre. Lægemidler der øger hudens følsomhed over for lys (beroksan, lamadin, psoralen, maledinin) anvendes ved kombination med PUVA terapi. Det kan være en tablet, og alkoholopløsninger, og salver.

En anden måde at hvordan man behandler vitiligo, en mikrobølgeovn resonans terapi, som har en helende effekt på halvdelen af de patienter, der bruger det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.