SundhedSygdomme og betingelser

Baby kan ikke poop

Nu har du et barn, du var i stand til kompetent organisere ammer, har du måske nødt til at overvinde mange vanskeligheder og løse de mange nye spørgsmål. En af de mest almindelige, hvilket gør mødre tvivl, bekymring og angst, "barnet kan ikke poop!". Dette kan gå en dag, og måske 7. Ingen ord beskrive den smerte, som barnet føler når der lider af forstoppelse. Det er særlig intens, når barnet stammer kan imidlertid ikke poop.

Som regel novrozhdennymi ofte defecates på den første dag, indtil han fylder 2 til 6 uger. Efter 2 uger, hyppigheden af barnets afføring falder, fordi han nu har en veludviklet fordøjelsessystem, hvilket letter fordøjelsen og optagelsen af næringsstoffer, der er indeholdt i modermælk. Som et resultat af dens behov for fødevarer reduceres.

Hvis et barn rent på amning, kan du bemærke, at når han fylder 2 til 4 måneder, er antallet af afføring reduceres. Men det betyder ikke, at barnet lider af forstoppelse. Råmælk og de første bryst mælk virker som en naturlig afføringsmiddel, hvilket gør afføringen blødere baby, så han kunne defecate med mindre stress. Men fra 2 til 4 måneder, at mængden af råmælk i modermælken begynder falde. Således kan barnet ikke poop så meget tid som før. Nogle børn kan ikke afføring op til 1 uge. Men det betyder ikke, at barnet ikke producerer affaldsprodukter fra kroppen. Modermælk er normalt fuldstændig absorberet af kroppen. Det er også en af grundene til, at et rent ammet barn ikke kan poop så ofte som kunstig.

Du kan forstå, at barnet forstoppelse, følgende tegn og symptomer:

• barnet kan ikke poop i tre dage, hvis det er kunstig fodring.
• Tør, hård afføring.
• Cry, når de forsøger at defecate.

Hvad er årsagen til spædbarn forstoppelse?

1. Utilstrækkelig væskeindtag. Hvis barnet ikke får nok vand, vil det sandsynligvis være problemer med afføring. Dette skyldes det faktum, at kroppen absorberer vand fra fæces, hvilket gør det tørre og hårde.

2. Fodring et barn en ny mad. Med introduktionen af supplerende fødevarer, vil barnets krop tilpasse sig fordøje fast føde, som ikke kan fordøjes så let som modermælk.

3. Overgangen til kunstig fodring. Nogle blandinger indeholdende lactose kan forårsage forstoppelse.

Forældre, der bemærker, at deres barn ofte lider af forstoppelse bør rådføre sig med din børnelæge, der kan foreslå ændringer i kosten, afføringsmidler eller lavementer narkotika. Hos de fleste børn problemet med stol forsvinde inden for en til to uger, selv om det er muligt, at forstoppelse er forårsaget af en mere alvorlig tilstand, såsom hypothyroidisme.

Sådan hjælper dit barn overbygning? Du kan bruge de afprøvede midler - blomme juice, som er en mild naturligt afføringsmiddel. Hertil kommer, at i løbet af dagen for at give dit barn masser af vand. Hvis barnet græder under en afføring, kan du hjælpe ham med at bøje benene på knæ og forsigtigt klemme til maven. Hvis dette ikke hjælper, kan du bruge et andet værktøj, som ikke forårsager bivirkninger: i anus barnet ind i en lille stykke sæbe.

Undgå brug af lægemidler, der kan forårsage uønskede bivirkninger. For børn skal have ældre end 4 måneder fødevarer med højt fiberindhold: blommer, ferskner, æbler og bananer. Masser blidt din baby mave med uret. Et varmt bad vil også bidrage til at løse problemet med forstoppelse - det har afslappende egenskaber. Prøv at gøre øvelsen "cykel", som også er meget effektivt hjælper i tilfælde af problemer med afføring.

Men under alle omstændigheder, hvis forstoppelse fortsætter, barnet sløv, konstant græder - straks kontakte din børnelæge til undersøgelse og behandling formål, hvis det er nødvendigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.