SundhedPræparater

Antipyretika for børn eller hvordan at nedbringe temperaturen.

Børn forsøger at behandle den mest. En voksen kan tillade sig ildebefindende, gå på arbejde og gøre huslige pligter, kan ikke siges om børn. Og de bliver syge ganske ofte som forkølelse og forskellige vira påvirker primært deres krop.

Hvis en person, uanset alder, kropstemperatur overstiger mærket af 37 grader, er det et signal for tilstedeværelsen af inflammation. For os, den høje temperatur - det er en grund til panik, mens for kroppen - det er et skub til at kæmpe med problemet.

Det mest almindelige problem, hvor voksne begynder at bruge antipyretika for børn, er SARS eller akut luftvejssygdom. Ved disse sygdomme temperaturstigningen skyldes forsvarsreaktion af organismen. Det tillader ikke udviklingen af bakterier og vira, og ved 38-39 grader, de omkommer. Således kroppen klarer problemet på egen hånd.

Desværre er doting forældre kæmper for at bringe temperaturen ned, og derved afbryde helingsprocessen. Dette er fundamentalt forkert tilgang. Bedre at bare tage det under kontrol, således at barnet var nemmere at bære denne tilstand. Kort sagt, skal du give din baby masser af varme drikke, kan det være te eller juice. Det er også værd at give en gavnlig mikroklima tilstand (kold, fugtig luft). Det er ikke ønskeligt at pakke baby i tæpper, så for ikke at overophede kroppen, er det bedst at periodisk varmt vand komprimerer.

Selvfølgelig er der situationer, hvor antipyretika til børn er af afgørende betydning:

  • Ved temperaturer over 39,5 grader;
  • I nærvær af hypertermi syndrom ;
  • Ved en temperatur på 38 grader, når barnet lider kardiovaskulære, nervøs og luftvejssygdomme;
  • I nærvær af febrile konvulsioner i historien;
  • Hvis barnet er mindre end to måneder, fordi de ikke kan tåle en feber;
  • I nærvær af muskel og hovedpine forårsaget af høj temperatur.

Børnelæger rådes til ikke at engagere sig i selvstændige faldende temperatur, bedre til at invitere en familie læge. Ideelt set bør hele behandlingen foregå under vejledning af, som selv den mest harmløse ved første øjekast, antipyretiske lægemidler kan forårsage alvorlige komplikationer.

Hvad antipyretika for børn er de mest effektive og sikre? Førende holdning tager paracetamol. Dens enkelt dosis reducerer baby temperaturen til 2 grader i de næste 4-6 timer. Dog ved temperaturer over 40 denne reduktion har en meget kortvarig effekt.

Efter sikker og ganske effektiv er ibuprofen. Selvfølgelig kan det medføre, at udviklingen af en bred vifte af bivirkninger, men bliver en sand flugt, hvis du ikke kan ordinere paracetamol. Det kan tage fra et års alderen ordineret af en læge.

Hvis det er muligt, er det bedst at bruge flydende moderne antipyretika, fordi de er langt mere let absorberes i kroppen af barnet. Særligt effektiv betragtes også som rektale suppositorier, da de giver en mere varig effekt, der er bedst egnet til deres anvendelse før sengetid.

Hvordan til at sænke barnets temperatur? Ved anvendelsen af lægemidlet bør erindres, at de ikke er sikre nok, så det er bevæbnet med sikker viden. Den første regel for behandling - Brug ikke uden lægens vidneudsagn. Derudover kan antipyretika for børn har kontraindikationer, så studere instruktionerne grundigt. Overdriv ikke med medicinen, det er helt nok af blot to administrationer om dagen. Når anvendelsen af paracetamol ikke overstiger den tilladte daglige dosis på 60 mg / kg.

Husk, at du ikke kan give dit barn bruger anden medicin, med undtagelse af paracetamol og ibuprofen. Særlig farligt er præparater, som indeholder antipyrin, fenatsetrin, analgin, aminopyrin og acetylsalicylsyre. Sådanne lægemidler kan forårsage sidereaktioner, såsom dannelse af mavesår på slimhinden, nyresvigt, gastrointestinal blødning, etc.

Hvis du bruger antipyretika til nyfødte, være yderst forsigtig. Når barnet temperaturen overstiger 38 grader, skal du straks kontakte en læge, blot vil han være i stand til at finde en mere effektiv behandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.