SundhedPræparater

Lægemidlet "Aleron": brugsanvisning, en beskrivelse af analoger

Hvilket kræver tabletter "Aleron"? Vejledning til brug, vil indikationer for modtagelsen af lægemidlet blive beskrevet senere. Ligeledes vil du fra artiklen lære, hvordan det er muligt at give lægemidlet til børn, om han har kontraindikationer, er, om det er de bivirkninger, og så videre. D.

Beskrivelse, sammensætning og pakning

Hvilke komponenter indeholder et lægemiddel "Aleron"? Instruktioner, produktbeskrivelse rapport, at dets aktive stof er levocetirizin dihydrochlorid. Også medikamentet omfatter hjælpekomponenter i form af lactosemonohydrat, majsstivelse, magnesiumstearat, natriumstivelseglycolat (type A), det kolloide siliciumdioxid og mikrokrystallinsk cellulose.

I en pakke, kan du købe stoffet "Aleron"? Instruktioner af lægemidlet er indkapslet i en papkasse. Den indeholder og blister med hvid og rund filmovertrukket tablet også.

farmakologiske egenskaber

Hvilke funktioner har den medicin "Aleron"? Vejledning til brug rapporterer, at det er anti-allergisk middel. Det hører til den gruppe af antihistaminer tredje generation.

Aktive lægemiddelbestanddel kan tilvejebringe anti-inflammatorisk, kløestillende, antiexudative og antiallergisk virkning. Også dette stof har en stærk antihistamin effekt.

virkemåde

drug "Aleron" Hvordan virker det? Guide stater, levocetirizin stand til at blokere perifere histamin H1-receptorerne, og for at forhindre frigivelsen af histamin på grund stabilisere mast cellemembraner.

Ifølge specialister, er M-cholinerge og serotoninreceptorer betragtede medikament har ingen effekt.

At opnå terapeutisk virkning, mængden af levocetirizin nødvendigt to gange mindre end cetirizin. Dette skyldes det faktum, at den første komponent danner en receptor udtrykt binding.

Efter fald indtagelse kemokinproduktion. Hæmmede også kemotaksi, nedsætter dannelsen af proinflammatoriske cytokiner, adhæsion forsinker eosinofiler og ekspression af molekyler.

Under indflydelse af medikamentet nedsætter udvælgelse IgE-afhængig histamin, leukotrien C4 og prostaglandin D2. Hertil kommer, at stoffet hæmmer og trombotsitoaktiviruyuschy hud faktor.

Egenskaberne af lægemidlet

Hvad er de egenskaber iboende for lægemidlet "Aleron"? Guide rapporterer, at lægemidlet markant lettere sværhedsgraden af symptomerne på en række allergiske reaktioner (f.eks allergisk rhinitis).

Patienter, der regelmæssigt lider sæsonbetonet allergi, kan trygt bruge dette værktøj til at forbedre deres trivsel, samt at forhindre forekomsten af ubehagelige symptomer.

Ifølge specialister, den betragtede medikament effektivt manifesterer sig i bronkialastma og kold urticaria. I dette tilfælde en aktiv komponent har ingen toksiske virkninger på hjertet, og ikke hæmmer CNS.

farmakokinetiske parametre

Kan jeg tage medicinen sammen med mad "Aleron"? Guide, at absorptionen af lægemidlet mad har ingen effekt (til en vis grad kan reducere absorptionshastigheden).

Lægemiddel næsten straks absorberes fra mave-tarmkanalen. Dens niveau af biotilgængelighed er 100%. Den maksimale koncentration af den basiske stof i blodet observeret efter 50-60 minutter. Med plasma protein binder medikament 90%.

Kun en lille fraktion af lægemidlet metaboliseres i leveren. Dette giver en inaktiv metabolit. halveringstid "Alerona" periode er 9-10 timer. Inden for fire dage den er helt udskilles af nyrerne og tarmene.

Indikationer

Hvorfor har jeg brug for medicin "Aleron" (tabletter)? Guide rapporterer, at lægemidlet er ordineret til behandling og forebyggelse af allergiske reaktioner, som kan bæres, både akutte og kroniske.

Så betragtes stoffet kan bruges i sygdomme som:

 • nældefeber;
 • allergisk rhinitis;
 • høfeber;
 • angioødem ;
 • allergiske dermatoser, der er ledsaget af en følelse af kløe, brændende og udslæt på huden og slimhinderne;
 • conjunctivitis.

Kontraindikationer

Hvad er det kontraindikationer lægemiddel har "Aleron"? Vejledning til brug (for børn med begrænsninger) rapporterer, at dette værktøj under alle omstændigheder ikke kan give barnet, der er under 6 år. stoffet er også forbudt at opfordre til følgende forhold:

 • nyreinsufficiens flyder i alvorlig;
 • Høj følsomhed af patienten til agenten ingredienser, samt et piperazinderivat;
 • malabsorption af glucose og galactose;
 • galactose intolerance.

Drug "Aleron": brugsanvisning

Tag "Aleron" pille bør kun angives. De er ordineret til voksne patienter og børn fra seks år.

Lægemidlet indtages oralt, skyllet med en almindelig flydende. Varighed af behandlingen og medicindosering bestemmes kun af lægen, afhængigt af diagnosen.

Normalt antiallergisk middel "Aleron" er tildelt én tablet én gang dagligt. Den daglige dosis af lægemidlet bør ikke overstige 10 g.

Ifølge den vedlagte vejledning, kortvarig kontakt med et allergen behandling med dette præparat skal fortsætte i en uge. Hvis patienten lider af høfeber, kan behandlingen vare op til 1-1 og en halv måned. Hvis det er nødvendigt, behandling af akut strække sig op til seks måneder.

Tilsvarende for lægemidlet skal træffes, og "Aleron Neo".

Forordningerne er knyttet til lægemidlet, siger, at mennesker med diagnosticeret nyresvigt dosis bør justeres. Når nedsat leverfunktion praktiseres af samme dosisregimen som for almindelige mennesker.

bivirkninger

Hvad er bivirkninger lægemidlet "Aleron"? Instruktioner (for børn og voksne) rapporterer, at denne medicin kan bidrage til udseendet af følgende effekter:

 • føler hjertebanken;
 • hepatitis;
 • svær træthed, hovedpine, aggressivitet, døsighed, angst, svaghed, kramper;
 • sløret syn;
 • mundtørhed og kvalme;
 • ødem og anafylaksi;
 • åndenød;
 • mavesmerter, myalgi og stigning i kropsvægt;
 • nældefeber, kløe og udslæt.

Symptomer på overdosis

Når du modtager høje doser, patienter har stærk søvnighed, eller omvendt, staten overexcitation skiftevis med døsighed. I observationen af symptomer skal annulleres sådan medikament. Patienten skal tildele en maveskylning og give ham enterosorbent.

lægemiddelinteraktioner

Når samtidig administration af levocetirizin og lægemidler, hvis metabolisme er direkte forbundet med cytochrom P 450, blev der ikke set interaktion. Men når multipel dosis af theophyllin kan noget nedsætte clearance Levocetirizins.

Det anbefales ikke at kombinere medicin "Aleron" med beroligende midler.

Levocetirizin påvirker ikke modtagelse af ethanol.

specifikke anbefalinger

Ifølge vejledningen, set medicin ordineret med ekstrem forsigtighed de ældre og dem, der lider af nyresvigt.

Under modtagelse antiallergisk middel "Aleron" patient anbefales ikke at føre køretøjer og interagere med avancerede mekanismer.

Graviditet og amning

Oplysninger om brug af "Aleron" Graviditet er ikke en forberedelse. Derfor bør det anvendes med ekstrem forsigtighed i denne periode.

Levocetirizin kommer i modermælk. I denne henseende, i den periode, dens anvendelse, må stoppe amning.

Analoger og pris

Der er mange medikamenter, der kan erstatte medicin "Aleron". Disse lægemidler omfatter følgende: "Aleron Neo", "Glentset", "Alerzin", "Ksizal", "Tsezera", "Tsetrilev" og så videre.

Disse stoffer har en lignende effekt. De bør dog kun anvendes til sit formål specialist.

Med hensyn til omkostningerne, da det betragtes som stoffet er ikke særlig høj. Køb tablets "Aleron" kan være for 220-240 rubler.

Anmeldelser af allergi medicin

Drug "Aleron" - ikke et meget populært værktøj. Derfor feedback var ekstremt sjældne. Af dem, der er, er det sikkert at konkludere, at medicinen er fuldt klare opgaven. En enkelt dosis af tabletter kan du hurtigt og effektivt at fjerne alle de symptomer forbundet med allergi. Lægemidlet lindrer signifikant patienter og forhindrer uønskede reaktioner.

Blandt de negative anmeldelser er ikke ualmindeligt, hvori det hedder, at rapporteringen medicin ofte forårsager bivirkninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.