HjemlighedVærktøj og udstyr

Reaktiv ovn med sine egne hænder. Reaktiv ovn: ordning

Reaktiv ovn blev populær ikke så længe siden. Hertil kommer, at ikke alle ved om fordelene ved et sådant varmeanlæg. Det skal bemærkes, at de vedrører energieffektive ovne. Navnet på sådanne varmesystemer er modtaget via en reaktiv proces, er det baseret på varmeveksling med betydelige temperaturforskelle. Når dette sker i den reaktive tryk ovnen. Et lignende fænomen er beskrevet i grundforløbet fysik. Og det er takket være det arbejde uden afbrydelse.

Furnace design "Rocket"

Reaktiv ovn altid udstyret med et knæ, hvilken vinkel er mindre end halvfems grader. Dette er det vigtigste element i denne model. Med andre ord, en skorsten i forhold til bunden af ovnen er i en spids eller ret vinkel. I dette tilfælde må ovnen være forsynet med luftkanal. Det er normalt placeret gennem væggen i en ovn.

Fordele jet komfurer og hvordan de arbejder

Før jet ovn vil blive bygget med deres egne hænder, bør forstå princippet om sine handlinger, og vurdere det. Den væsentligste forskel af tilsvarende - koncentration Temperatur forekommer i en strøm af luft, som er konstant i bevægelse, snarere end i ovnen. I dette tilfælde opstår en kontinuerlig trækkraft i knæet - i stedet for opvarmning. Det indkommende luft gennem luften med oxygen til forbrænding i ovnen og den modtager en tilstrækkelig mængde termisk energi. Du kan stadig bruge normal træ som brændsel. På steder, hvor der er en temperaturforskel, den termiske energi er givet. Således stak konstant holdes.

Reaktiv ovn i kontinuerlig tilstand kræver en særlig tilpasning luftforsyningen. Efter alt, den naturlige balance i alle de processer, giver den nødvendige strøm til trækkraft. Med andre ord, at den, der kræves opretholde de ønskede temperaturbetingelser i ovnen. Med hensyn til produktionen af udstødningsgasser, processen også forekommer naturligt, anvendelse af et tryk allerede opvarmet luft. Det er grunden til, at den reaktive ovn er konstrueret med en lav skorsten.

Det første trin i konstruktionen: strømmer kun i sin rene form

Reaktiv ovn, som ordningen er ikke alt for kompliceret, består af flere vigtige elementer. Den ene er knæet. For sin produktion kan svejse to rør vinkelret. Diameteren af disse dele skal være ikke mindre end femten centimeter. På skal overholdes samtidig forholdet 1 til 2. Som et resultat, bør du få klar til at have ovnen til skorstenen røret. Korte af knæet til at være vandret, og den længste - lodret. Hvis røret for at gøre en brand, vil varmen gå op.

en af de primitive versioner kan anvendes til afholdelse af den sekundære lufttilførsel. Til dette formål konsollerne skal monteres inde i ovnen metalpladen. Dette vil give udskyde kanalen centrum. Men luften, som vil blive afholdt på det, vil resultatet altid blive ydet i hjørnet af knæet. Dette er, hvad giver os mulighed for at kalde det sekundære. Til reaktiv ovn, lavet med sine egne hænder, var mere funktionel, kan det svejses til de færdige enhed ben og den øvre kanal sæt gitter gryde.

Det andet trin i konstruktionen: komfur, "missil"

Grundlaget for konstruktionen er udformet i det første trin. Til det skal tilføjes et andet vigtigt element - det horisontale afsnit. Rektangulære kanaler er meget lettere med hensyn til drift end røret. Jet komfur, der designer kan mere præcist forestille strukturen som helhed, kan have en anden struktur. I dette tilfælde kan kanalen være anbragt vilkårligt. Det bør dog være i overensstemmelse med en af reglerne. Under alle omstændigheder skal kanalen passere luft. Dette kan anvendes til bundvæggen af pladen på kanterne, der løber parallelt med sidevæggene af indstyrtningsåbningen eller "brush".

Derefter er skorstenen fastgjort til knæet. Du kan derefter installere taget. Beskriv præcis denne konstruktion er meget vanskelig. Efter alt, for sin produktion er almindeligt anvendt alle mulige materialer ved hånden. Ofte reaktive ovn er fremstillet af en gascylinder. Den vigtigste ting, der blev gennemført princippet om dannelsen af strømmen.

Den tredje fase af konstruktion: lodret varmeveksler design

Denne idé er at tilvejebringe en varmeveksler fremstillet af stål med en tilstrækkelig tyk væg nøjagtigt i vejen for passage af varmestrømme. Element bygget i det andet trin skal forøges i størrelse. Til dette er det nødvendigt at sætte på plads røret strækker sig vertikalt og tom beholder, der skal anvendes til tør varme. I dette tilfælde den ideelle gascylinder.

Reaktiv ovn bør være opbygget således, at det horisontale element placeret koaksialt kanal skorsten. Dette punkt er meget vigtigt. I denne ovn - den vandrette element - kan udføres på flere forskellige måder. Dette kan være en kanal, rør eller hylster komfur. Hvis elementet har tilstrækkelig størrelse, kan den bruges som en pre-varmeveksler.

Til reaktiv ovn kredsløb er vist ovenfor brændes kontinuerligt indtil 4 timer øges i størrelse præcis brændstof rum. Højden af det aktive element kan være op til 60 centimeter. Således lastning af tømmerstokke skal være lodret. I denne situation, vil råvare forbrænding forekomme i den nederste del. Logfilerne vil gradvist blive brændt og under deres egen vægt falde under.

Jet komfur "Shirokov" er ganske enkel i design. Primær luft tilføres normalt gennem en dør anbragt i ovnen område, og den sekundære - gennem passagen eller åbningen ved knæet.

Det fjerde trin i konstruktionen: montering af injektoren

På dette stadium er det nødvendigt at udstyre produktet separat kanal, hvorigennem ilt vil strømme i trin efterbrænder brændsel. Dette kræver en 1,2-1,5 cm diameter rør, fortrinsvis buet i form af kanalen, som er resultatet af de enkelte elementer i et design. På den ene side bør fastsættes i låget og gøre en af væggene til otte huller med en diameter på seks millimeter. Plot gjort med huller i længden bør ikke være mere end 100 millimeter. Det færdige rør skal være monteret på en sådan måde, at den passerer gennem systemet. I dette tilfælde bør kanten af en hætte være op til det sted, hvor der stadig mangler flammen. Med hensyn til den åbne side, så må det være i den kolde del af konstruktionen og har en tilførsel af frisk luft. Metal ved opvarmning vil frembringe den nødvendige trykkraft.

Den femte etape af byggeriet: installation af turbo

Reaktiv ovn på dette tidspunkt er ikke slut endnu. Til injektoren, tilslut en luftpumpe. Til disse formål kan du bruge almindelig gammel støvsuger. I dette tilfælde skal injektoren have tilstrækkelig kapacitet. Når pumpen er tændt, ikke blot øge strømmen af frisk luft, men også skaber ekstra overtryk. Når denne kraft er proportional med trykket kapacitet indgivet. Denne proces vil blive forsynet med temperaturstigningen i varmeveksleren.

Det er værd at bemærke, at denne metode har været kendt i lang tid. Det blev brugt mestre. Hvori luftpumpen til at udføre specielle funktioner smedning pels.

i stedet for en konklusion

Hvis du er interesseret i den reaktive ovn, og du beslutter dig for at installere det i huset, skal du huske et par vigtige regler. Først og fremmest skal hvert element i systemet være harmonisk. Hvert fragment design skal balancere. Ellers overophedning vil forekomme, hvilket i sidste ende føre til at brænde-metaldele. Det er værd at bemærke, at for at installere reaktivt ovn behøver ikke i nærheden af væggen, og i nogen afstand fra det. Så det vil være mere effektivt opvarme rummet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.