HjemlighedVærktøj og udstyr

Ovn "Brandenburg": Modeller og specifikationer

Hvis du beslutter dig for at gøre dit hjem mere hyggeligt og behageligt, er det nødvendigt at supplere den med en ovn, som der kan fungere som en model fra "Brandenburg". Dette udstyr er attraktiv i udseende og meget funktionelt, fordi håndtere den vigtigste opgave ligger foran ham - opvarmede rum i forskellige størrelser. Desuden har sådanne ovne har moderne og originalt design, som er kendetegnet ved en række former, farver og konfigurationer. Dette udvider sortimentet.

Fordelen ved de beskrevne systemer er, at de ikke er afhængige af gas og elektricitet, samt andre brændsler. Resultatet af tekniske design er ganske kraftfulde maskiner, som du kan varme hele huset. Efter kindling varmen vil blive frigivet gradvist, og temperaturen under drift af udstyret vil blive opretholdt i lang tid. Men før du foretager et køb, skal du spørge efter hvilken model tilbyder producenten, samt hvilke egenskaber, de besidder.

Højdepunkter "Brandenburg"

Ovn "Brandenburg" kan laves på et af flere produktionsenheder, virksomheden besidder. I den anvendte produktionsproces rustfrit eller konstruktionsstål. Disse materialer er modstandsdygtige over for høje temperaturer og sejhed, men tillader gradvis afgiver varme.

Ovnen er kan fungere ved høj effektivitet, hvor brændstoffet forbruges i minimale mængder. På nuværende tidspunkt, "Brandenburg" ovn frembydes til salg i 20 modeller og modifikationer i alt mere end 100.

Furnace Model "Brandenburg"

Hvis vi ser på varmeovnen fra "Brandenburg" med hensyn til funktionalitet, kan de opdeles i enheder med forskellige tekniske egenskaber, blandt dem:

  • Udstyr med top skorsten;
  • ovntilberedning overflade;
  • design vinkel;
  • ovne med aftagelige paneler;
  • monteret på væggen.

Nogle funktioner i ovnen "Vesta" og "Prism"

Hvis ovnen "Werth" at overveje nærmere, hvad er den kompakte blandt sine andre funktioner. Udformningen af den høje og smalle, på grund af dette er der ingen problemer med at placeringen, selvom det arbejde, der skal udføres i et lille rum.

Udstyret har en madlavning overflade lavet af jern. Madlavning kan, under anvendelse retter af enhver størrelse ved anvendelse af en sådan ovn. Ovnen har en stor dør, som har en beskyttelse mod snavs, det letter sig af hende. Beskriver den "Brandenburg" Ovnen er udstyret med varmeresistent glas, sikrer sikker drift. Efter at have læst tættere på modellen vifte af ovne fra virksomheden, vil du finde et udvalg af udstyr i form af ovne, ildsteder med indbyggede varmevekslere. Dette gør det muligt at forbinde enheden til en vand varmesystem.

I denne ovn vil fungere som en central enhed af varmesystemet. Det sparsomt, fordi træet er billigt. Et sådant system indebærer ikke behovet for kommunikation levering af elektricitet eller gas type. Registrer ovnen til de relevante myndigheder, også er det ikke nødvendigt. En sådan udførelsesform varmeren er perfekt til huset, og i "Prism" tjener som et eksempel på et sådant anlæg.

Karakteristik af de vigtigste arter ovne markere "Brandenburg"

Ovn "Brandenburg" har visse karakteristika, så de har brug for at komme i betragtning, inden de køber en bestemt model. For eksempel ovn mark "Vert" har en kapacitet, som er lig med 7 kW, betyder det, at enheden er i stand til at opvarme et volumen på 140 m3. Bredden og dybden af udstyret - 640 x 540 mm.

Ovnen er ganske høj - 1220mm, er det udstyret med et komfur, der gør designet endnu mere funktionel. Skorstenen er lodret og har en længde på 115 mm. Komfur "Brandenburg" i "Prism" modifikation har en unik mulighed, der er at se en brand du kan på tre sider.

Bredden og dybden af enheden - 550 x 710 mm. Enhed i stand til at opvarme et areal på op til 150 m3. Power-modeller er 12 kW. skorstenslængde er 150 mm. Hvis du ikke har tænkt at bruge udstyret til at lave mad, kan du vælge netop denne model, der har ingen plader.

Anmeldelser af de kantede karakteristika ovnen og udstyr med avanceret design

Ovn "Brandenburg", der gennemgår du kan læse nedenfor, er udbudt til salg i en forbedret version. I dette tilfælde udstyret har et komfur af støbejern og varmeveksler 12 kW.

Udstyret er beregnet til rumopvarmning op til 150 m3. Enheden vejer 150 kg. Tilsluttes en skorsten rør, som har en diameter på 150 mm. Det er placeret på bagvæggen. Denne ovn har en gennemsnitlig højde, der er lig med 950 mm. Men bredde tilstrækkeligt imponerende, det er lig med 710 mm i en dybde på 550 mm.

Ovn "Brandenburg" med en støbejernsovn, som er beskrevet ovenfor, kan det være nødvendigt i et land websted, men hvis du bor i et privat hjem i den by, hvor det veludstyrede køkken, kan du vælge den vinkel brændeovn, der har en kapacitet på 9 kW . Inden for en kort tid i et rum på op til 150 m 3 er ensartet opvarmet luft. Design funktioner er sådan, at udstyret kan placeres i et hjørne, det sparer plads. Bredden og dybden af anordningen omfatte 640 x 790 mm. Højden af ovnen er lig med 890 mm, den sikrer muligheden for at installere indretningen i et moderne interiør.

konklusion

Ovn "Brandenburg" med komfur, skal køres med sikkerhedsforanstaltninger. Til denne base, som formodes at indstille enheden er nødt til at være ikke-brændbart og glat. Hvis gulvet ikke opfylder disse krav, der bør træffes yderligere foranstaltninger på dens nivellering og hælde en opløsning af basen. Oven i betonen er lagt det ildfaste materiale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.