Kunst og underholdningFilm

Natalya Rudnaya. Biografi og personlige liv

Natalya Rudnaya - skuespillerinde af den sovjetiske æra, velkendt for mange fans af filmene fra den tid. Hendes film vil helt sikkert blive en succes og teaterforestillinger altid trække fulde huse.

skuespillerinde familie

Natalya Rudnaya blev født i Moskva den 10. november 1942 in familien af journalist og oversætter fra tysk. Forældre blev overbebyrdet med deres arbejde, men de boede i huset Tante Paula, husholderske, så hun blev opdraget af en lille Natasha. Pelagia Ivanovna siden barndommen, arbejdede i adelige familier. Det var en ædel fortæller.

Ore familie boede i en lille fælles lejlighed i hjertet af hovedstaden. Naboerne var de "gode" mennesker, fra tid til anden for at informere om sin mor Natalie for, hvad hun var tysk af nationalitet.

Ore ønskede at blive journalist, men Vladimir Aleksandrovich afskrækket datter. Jeg motiveret af det faktum, at journalister er nødt til at skrive om mange og om Bresjnev herunder også en journalist skal være en fest, og hun var på personlige principper og Komsomol var ikke.

Udøvende kunst

Så gik Natalia til teatret School opkaldt Boris Shchukin, hvorfra han dimitterede i 1963. Efter universitetet begyndte han at arbejde på Maly Teater. Men efter et stykke tid erhvervet er ophørt med at behage Natasha, og hun forlod scenen i Lille og ud af filmen. Og forældrene var i stand til at overtale sin datter igen, men tværtimod - ikke at forlade sit job. Hun besluttede at flytte til de baltiske lande og begyndte at lege med sin kæreste Natasha Zadorina på scenen i Tallinn Russian Drama Theatre.

Men den fungerende erhverv er ikke for Natalia Ore. Hun kan ikke og ønsker ikke at bryde, og i dette erhverv er det en stor ulempe. Men på trods af dette, Natalya Vladimirovna elsket og husket for sine roller i teatret og i biografen.

film

Den vigtigste kunstner af filmen kan betragtes som maleriet "Autumn". Heltinder af midten af halvfjerdserne - en smuk sart kvinde. De stille op med ensomhed og kan derfor ikke tilgive den vulgaritet, selviskhed, deres valgte repræsentanter. Filmen er baseret på to modstående heltinder med en anden tilgang til livet. To Natalia spillede deres roller glimrende. Natalia og Natalia Gundareva Ore.

Natalia selv mener ikke sin rolle og spille levende, fordi det var i konstant spænding. Og det tog en modvilje til operatøren, og var bange for at fejle, instruktørens mand. Selv optagelserne var usædvanligt - med kun én dobbelt. Og det er meget vanskeligt. Men alle de erfaringer bag kulisserne, og publikum fik en tidløs film.

I 1981, malmen blev en skuespiller teater for den sovjetiske hær, hvorfra tilbage i 2008. Hendes sidste rolle spilles i filmen "Kontakt". Dette billede er den instruktørdebut af sin datter Natalia. I filmen, med deltagelse af kendte skuespillere som Michael Porechenkov og Anna Mikhalkov.

ægtefæller

Skuespillerinden Natalya Rudnaya, hvis personlige liv var meget vanskeligt, tre gange gift. Bedste blev han kun den tredje ægteskab.

I sit personlige liv, Natalia Vladimirovna, ikke alt gik glat samt hans karriere. Med Vitaliem Solominym mødtes som studerende i 1962 ved en præstation. Natasha var i stand til at smelte hjertet utilnærmelig og kold Vitalik. Et år senere, oplyste de forældrene, der er gift. Unge familie oprindeligt boede sammen med deres forældre Ore. Men ægteskabet var ikke en succes. En jaloux mand, der drømte om familiens komfort, og glad for sociale begivenheder kone til sidst skilt.

Efter hendes skilsmisse fra Solomin Natalia gift Andrei Smirnov direktør. Jeg fødte ham to døtre - Avdotya og Alexander. Det var efter hendes skilsmisse fra ham Natasha gik til Baltikum.

I 1984 Ore gifter "det samme en enkelt" Sergey Lukin, med hvem han har været toogtredive år. I første omgang på grund af aldersforskellen Natalya ikke tager alvorligt kur Sergei. Men det var den mand, der var bestemt af skæbnen.

Sergey Aleksandrovich gik ind Natasha liv, da hendes far døde. Han bredskuldret pleje af kvinder. Deres værker bevist, der fandt sted som en mand og en mand. Hævede døtre Ore ligesom hans, passet mor-i Alzheimers sygdom, indtil hendes død. Kone tilbage efter en alvorlig sygdom.

børn

Natalya Rudnaya, biografi, som var meget interessant og spændende, mener, at den stærkeste sammenhæng mellem et par af netop, når de er primært baseret på venskab. Kærlighed kommer og går, men venskab holder folk sammen.

Datter af skuespillerinden steg kreative personligheder. Ældre Dunya - forfatter til artikler og essays, filminstruktør, manuskriptforfatter, tv-studievært. Den yngre Alexander gør sin karriere i London. Ved karakteren af pigerne er helt anderledes. Ældre grav, og den yngste altid griner.

I øjeblikket Natalia gør hans foretrukne ting - at skrive noveller, der, ved den måde, nydt en vis succes blandt elskere af litteratur. Nogle af hendes værker har modtaget velfortjente positive anmeldelser fra kritikerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.