Kunst og underholdningFilm

Daria Morgendorffer - hovedpersonen i tegnefilmen om kynisme og de øvrige principper i eksistens

Amerikanske forfattere Syuzi Lyuis og Glenn Eichler bygget i 1997, den animerede serie "Daria", som med succes blev demonstreret på MTV frem til 2002. Ud over den primære skærm linje, "Daria" var en udløber af en anden plot i serien - "Beavis og Butt-head", hvor hun præsenteret som en mindre karakter.

Kynisme og dens motivation

Hovedpersonen - Daria Morgendorffer er involveret i næsten hver serie, og er beliggende i centrum af plottet. Det har en karakteristisk dialekt, og dens sætninger på randen af kynisme, men de alligevel altid motiveret nok. Darja skiftende ansigtsudtryk er yderst sjældent, det samme sker med hendes stemme - en meget monotone og udtryksløst.

Som for serien "Beavis og Butthead", så den er repræsenteret ved Daria episodisk karakter - en pige-udviklet, mod hvilket Butthead og Beavis (hovedpersonerne) se temmelig fjollet. De er i løbet af serien af nogle af deres argumenter ofte kaldet Daria "Diarré." Men narrestreger Beavis og Butthead ikke irritere pigen: hun roligt så dem giver en slags nydelse.

Daria Morgendorffer i serien om Beavis og Butthead kantet ser umoden teenager, men i hovedprojektet er allerede rundet, yndefuld pige. Men som vi ser i filmen det vigtigste er ikke formen, men indholdet.

I princippet den animerede serie "Daria" - er en anden historie, med forskellige karakterer og begivenheder, udvikler på en anden måde. I begyndelsen af filmen heltinden kun seksten, og i den sidste serie, samt fuld-længde film med titlen "Et kollegium snart?" - hun var allerede atten.

Flytning og dens resultater

I den første serie af Daria med hele familien flyttede fra Highland, hvor hendes studier fandt sted i selskab med Beavis og Butthead, i Lawndale. Studentereksamen i denne by er meget højere i mange positioner. Hertil kommer, Daria Morgendorffer i en af de første dage af bekendtskab med Jane (i en serie kaldet "Samotseniteli").

I serien "Daria" heltinde mere kynisk, antisocial og kaustisk end i den animerede film "Beavis og Butt-head." Hendes eneste ven er ved at blive Dzheyn Leyn, kunstneren. I løbet af historien Daria apatisk, følger ikke mode, ikke er opmærksomme på, hvad hun bærer, og alle hendes tøj er kedelige og utilitaristisk.

I de fleste "Daria" række uafhængige historier fremherskende som følge af situationer, som falder skolepige - kynisk og uafhængig. Serien viser den high school år Darya i sin helhed, at ende den træder kollegium.

morsom

Selvfølgelig var det umuligt at undvære en komisk effekt, derfor har forfatterne fokus på dagligdagen i en provinsby, med alle mulige tegn, for det meste stereotype. Noget af det materiale, der præsenteres i den tredje person, som om set gennem øjnene på Darya.

En dag en ven tog for at diskutere deres jævnaldrende: deres hobbyer, holdning til mode og andre ligegyldige ting. Daria er anerkendt forelsket i Janes bror, hvis navn er Trent og kæreste klager over, at han ikke kan finde styrken til at indrømme sine følelser. Men senere, Daria Morgendorffer var chokeret uansvarlighed Trent og indså, at de er uforenelige. Jane vidste det fra starten, men sagde ikke noget, hun ønskede at Daria selv vidste, hvad der er hvad.

Begivenheder begyndte at udvikle den mest interessante måde i den fjerde sæson, da Jane begyndte at date med Tom Sloan - fra en velhavende familie fyr. Daria blev oprindeligt stærkt imod alliancen, men hun havde ingen anelse om hvorfor dette sker.

Men da Jane mistet interessen for ham, så Daria følte, at hun ikke har noget imod at gå til hendes vens sted og tæt og personligt med Tom. Forholdet tog tre tegneserie form morede publikum og, i det store og dekoreret med den seneste serie.

Personerne i serien "Daria"

Aktører i filmen er mere end nok: hovedpersonen - Daria Morgendorffer, medlemmer af hendes familie, kæreste Jane, Trent - hendes bror. Disse tegn vises læst i hver serie.

Serien "Daria" består af fem fulde sæsoner, i hver af hvilke der er tretten episoder. Derudover består strukturen af rækken af to fuld længde tegneserie. Den første kaldes "Er det Fall endnu?" Og den anden - "Et kollegium snart?".

Til stede i serien

Vis og kritisere pop kultur i sine stereotyper var en prioritet af forfatterne. Det er grunden til hovedpersonen - Daria så kynisk, asocial, og klart uforsonlige imod jævnaldrende.

Billedet af Darja latterliggjort mange postulater: moderne kultur, spørgsmål om identitet, overensstemmelse og mode selv

Hun ser ofte showet "Sick, Sad verden", som parodierer det aktuelle program. De skal være en sensation på noget perverst eller overnaturlige.

Som for navnene på serien, er de præsenteres i form af ordspil eller modificeret hentydninger til berømte film. I slutningen, når rulleteksterne, kan du se hovedpersonerne i skikkelse af andre tegn. For eksempel, Tiffany i form af Pokémon, eller Joey, Jamie og Jeffrey som de tre hovedpersoner i filmen, "Hvor er du, broder" er også interessant, at kæresten Daria - Jane, er præsenteret i form af Frihedsgudinden.

citater

Darja holdning tager ofte form af okololiteraturnyh sætninger og derefter begynder hun at citere mig selv:

  • "Jeg har ikke lavt selvværd ... Jeg har lavt selvværd af andre."
  • "Så mange muligheder for at udtrykke deres had, bare se på først."
  • "Helvede - er andre mennesker ... Nej, helvede - det er jeg selv."

Daria Morgendorffer hvis citater er født med en hastighed på sværm, tænker på at købe tome med titlen "For the record tilfældige tanker."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.