MarkedsføringMarketing Tips

Hvad er den gruppe af anlægsaktiver

Under den primære betyder at forstå de reelle og materielle aktiver, som konstant engageret i enhver fremstillingsproces. Anlægsaktiver ændrer ikke deres naturlige og ægte form når den bæres, overføres de til det færdige produkt dets værdi.

Med andre ord kan vi sige, at anlægsaktiver er materielle aktiver, der er indeholdt for at kunne bruge dem i en række procedurer, tjenester eller levering af varer, lease eller udføre socio-kulturelle og administrative funktioner.

Først skal du bestemme genstanden af anlægsaktiver, hvad er det? Formålet med det grundlæggende middel kan være forskellige trin:

- ufærdige bygning med alt tilbehør og apparater;

- separat strukturel objekt, som er bestemt til at udføre visse funktioner og uafhængig;

- et sæt af icing og design elementer, der kan være forskellige og ens i formål, men har et fælles grundlag og et fælles redskab til forvaltning og vedligeholdelse;

- eller en anden aktiv, der opfylder definitionen på anlægsaktiver. Der kan også være en del af et aktiv, som kontrolleres af virksomheden.

Du kan vælge grupper af anlægsaktiver, som definerer et sæt af objekter, der ligner i purpose, ydeevne og sikkerhedsforhold. Del klassifikationsgrupper af anlægsaktiver, der kan udvides, opdelt i undergrupper på egne, i brug, leasede anlægsaktiver. Virksomheder kan adskille gruppe af aktiver, som i reparation, faste, under opførelse, til opgradering, og ved afslutningen af den delvis fjernelse.

Desuden kan klassifikationen af faste aktiver af grupper opdeles i flere typer:

- genstande af naturen og jord;

- anlægsudgifter til radikal forbedring af jord;

- strukturer, bygninger og transmission faciliteter;

- Udstyr og magt og arbejdsmaskiner;

- transportmiddel ;

- møbler, regulerende, måleapparater og instrumenter, husholdnings- og industrielt udstyr, værktøj;

- produktive, avlskvæg og arbejder;

- flerårige planter;

- investeringer i lejede faciliteter;

- og andre anlægsaktiver.

Plant og udstyr ikke må indeholde sådanne midler som - ting, der var mindre end 1 år; fiskeredskaber; handels- og specielle sko og tøj, værktøj til target brug; sengetøj flerårige planter i planteskoler; forsøgsdyr og unge; midlertidige strukturer og mere.

At overveje sådan noget som en gruppe af anlægsaktiver, er det nødvendigt at forstå de vigtigste udfordringer for revisor. Adskil flere typer af opgaver:

- at sikre sikkerheden af anlægsaktiver. Løbende og i tide at tage højde for alle bevægelser, transaktioner, kvitteringer, salg og reparationer af anlægsaktiver. Der skal være en ordentlig registrering af alle dokumenter.

- korrekt beregne hele afskrivningerne at danne et økonomisk mål, og udgifterne til tjenester eller produkter, der er udstedt.

- effektiv kontrol af alle de faste aktiver i en virksomhed.

- føre en fortegnelse over udgifter til modernisering og reparationer af anlægsaktiver.

Det er meget vanskeligt at vurdere betydningen af brugen af faste aktiver for effektiv drift af virksomheden. Nye værktøjer er konstant kommer og sættes i drift. De, der allerede var begyndt at blive slidt op. Nogle af dem er underlagt reparere, opgradere eller helt afskrives, når det vigtigste middel til helt slidt op. Det er derfor kræver omhyggelig regnskab, kontrol og analyse af anlægsaktiver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.