ComputereNotebooks

Dell Latitude E6410 Laptop

I dag taler vi om Dell Latitude E6410-enhed, de særlige kendetegn ved hvilke, uden tvivl, som fortjener opmærksomhed. Foran os er meget kraftfuld i sit segment, en bærbar computer, der har en god fylde og en holdbar metalhus, alligevel vejer kun omkring to kg som automatisk gør det meget attraktivt at arbejde, mens de rejser. Den robuste hus beskytter den mod ydre skader og for obereganiya fra uautoriseret adgang, vil vise et fingeraftryk.

design funktioner

Ser Dell Latitude E6410 laptop er ganske barsk og samtidig meget elegant og moderne. Fraværet af kurver og bøjninger bærbare er i high-tech stil, hvilket skaber et indtryk af styrke og soliditet af sagen. Og det er helt rigtigt, da det blev brugt meget lys ultra-stærk magnesiumlegering for sin produktion. Ordningen farve af kroppen består af rød, sort, blå og sølv farver. Den byggekvalitet fortjener særlig opmærksomhed. Alle paneler passer nøjagtigt med næsten ingen huller. husdækslet perfekt modstå tryk, absolut ikke caving i under pres. Kraftfuld bærbar hængsel top display sikkert fastgjort i den ønskede position af brugeren. Nok kompakt model vejer kun 1,93 kg og har dimensioner 238.3h335h31.2 mm, hvilket gør den bærbare behagelig at bruge i alle miljøer.

Parametre og ydeevne

Dell Latitude E6410 er baseret på en kraftfuld dual-core Intel® Core ™ i5-520M med en frekvens på 2,4 GHz og en cache størrelse på 3 MB. Også det har en høj respons hastighed på grund af 2 GB RAM. Til opbevaring af software og dokumentation bruges 250 GB harddisk. Nok grafik i høj kvalitet sikrer indbygget Intel GMA-chip. Udførelse af denne adapter ville være nok for kontorprogrammer eller for at se videoen. Selvfølgelig, de nyeste spil på det, du vil ikke spille. Display 14.1 inches har en reflekterende belægning, som gør det muligt at bruge dem i enhver lys. skærmopløsning - 1440x900 pixels, det har gode betragtningsvinkler og farvegengivelse kvalitetsniveau, lysstyrke og kontrast. Lydkvaliteten af det indbyggede lydsystem lader meget tilbage at ønske. Men det er helt nok til at modtage beskeder eller spille streaming media, i andre tilfælde, anbefales det at bruge højttalere eller hovedtelefoner. Laptop touchpad har den sædvanlige størrelse, som gør det behageligt at bruge alle funktioner i enheden. Langs kanterne af strimlen udpræget visuel lodret og vandret rulning. Keyboard med en standard layout, meget ergonomisk, med normal størrelse nøgler. På arbejdet ikke vibrerer, og ikke bøje. Den kan udstyres med LED-baggrundsbelysning. Ifølge centrum af tastaturet er pegepinden - det kan bruges som en mus.

kommunikation

Til trådløs kommunikation i Dell Latitude E6410 bærbare via Wi-Fi-moduler og Bluetooth. Alle enderne af legemet har forskellige grænseflader. Der er fire indgange USB 2.0, en af dem kombineret med eSata, analoge VGA, lydstik, en slot til smartcards. Porte til netværkscontroller RJ45, DisplayPort-tilslutning og plug strømforsyningen på bagpanelet. Dell Latitude E6410 (210-E6410WI) udstyret med en standard lithium-ion batteri, der er den gennemsnitlige belastning er i stand til at levere op til 3,5 timers drift af indretningen i stand-alone tilstand. Hvilket er meget godt for en bærbar pc med sådanne parametre og giver dig mulighed for at bruge den bærbare computer på farten eller på landet. Kølesystemet er fremragende funktsionaruet selv ved maksimal belastning, blæseren kører meget roligt, og boliger er aldrig overophedet til en kritisk tilstand.

konklusion

Dell Latitude E6410 laptop er en kompakt og relativt høj ydeevne. Robust kabinet og antirefleksbehandling giver bruge det udendørs. Systemet Ekstra beskyttelse vil nøje beskytte oplysninger. Denne enhed er velegnet til arkitekter, designere, folk i andre erhverv, der ved besættelse er nødvendigt at rejse en masse. Svaghederne er manglen på HDMI og mangelfuld gennemførelse af den grafiske system. Blandt de utvivlsomme fordele: et sæt grænseflader, inputenheder, kvalitet matrix, en kraftfuld processor, et metal enclosure. Nu vil du være i stand til at forstå alle de snørklede af Dell Latitude E6410 bærbare, anmeldelser, ovenfor, hjælpe dig med dette.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.