Sport og FitnessYoga

Yoga Sivananda: funktioner og stil øvelser

Yoga historie begyndte omkring fire tusinde år siden. Den første skriftlige omtale af det findes i Rig Veda. Indiske guru Swami Sivananda (1887 - 1963) blev født i det sydlige Indien i staten Tamil Nadu. I første omgang var han en kirurg. Men når han havde helbredt en omvandrende munk, der lærte ham yoga. Efter at lægen gik til det nordlige Indien og i Rishikene (i verdens hovedstad for yoga) fundet en lærer og mentor. I ti år nåede han åndelig oplysning, og hele tiden kom disciplene til ham. Swami Sivananda skrev omkring to hundrede bøger og forenet alle yogaøvelser, som blev kendt for en - Yoga Sivananda. I 1957 sendte han sin elskede discipel Swami Vishnudevananda til Vesten - i USA og Canada, sagde, "Folk venter."

Hvorfor gør folk gøre yoga

Tidligere har de vestlige mennesker set i yoga intet mere end fokus og lo en mærkelig særhed. Men den, der modtog det som en livsstil, begynder at omdanne. Han stadig opdateret: holdning til verden, sundhed bevidsthed. Hindringer for yoga ingen alder, sygdom, sygdom er ikke en hindring og en hindring for at øve. Især hvis Yoga Sivananda. Karakteren af arbejdet er også irrelevant. Sivananda Yoga behandler en enkelt tilgang til livet. Hvis kun udføre stillinger (asanas), er det kun kan opnås den fysiske udvikling. Hvis du deltager i en kontrolleret vejrtrækning, det selv. Hvis kun gentage mantraet, det er bare at bede. Og den indre kraft af yoga er afsløret, når de kombineres, disse tre tilgange. Så bliver livet en integreret og harmonisk.

systemets funktioner

Vi tager et kig på, hvad der virkede Swami Sivananda. Yoga omfatter en række fem trin:

  • motion (alle inden for det findes);
  • korrekt vejrtrækning;
  • evnen til at slappe af;
  • kost;
  • positiv, prisværdigt tænkning.

Yoga Sivananda alle øvelse fokuserer på at styrke ryggen. Dette er dens ejendommelighed. Dette gives så stor betydning, fordi det er rygmarven. Der er centre i nervesystemet, som på tidspunktet for udøvelsen aktivt forsynes med blod, transporterer mad og oxygen. Denne effekt varer indtil den næste dag, da endnu en gang er der fornyelse og foryngelse af det centrale nervesystem. Asanas også massere de indre organer, resultatet er, at de arbejder effektivt. Det hele sker på en gang, men et positivt resultat, vil trykket til beskæftigelse og godt humør kommer i to eller tre uger.

Vejrtrækning under træning

Det bliver en dyb, men ikke af sig selv. Man koncentrerer sig om dette. Det lærer os at kontrollere sindet. Gradvist over tid det vil være fuldt adlyde den, der regelmæssigt praktiserer yoga.

mad

Dette spørgsmål Sivananda Yoga egnet strengere end accepteret i Vesten. Det antages, at folk vil være vegetar. Når de bliver vanskelig. Men interessant nok, når en person er engageret i yoga længe nok, omkring et år, så er det bare ikke lyst til at spise kødprodukter, kroppen nægter sig fra dem. Så der er en ikke-voldelig transformation af en person i en vegetarisk. Her tanken om ikke-vold gennemsyrer alle dele af yoga.

yoga filosofi

Dette er en sund måde at tænke på, der fremmer en person til at elske for alle ting, sætter ham på vejen af konvergens med de højere riger. Men meditation bør kun være engageret under opsyn af en kvalificeret lærer.

"Hilsen til solen"

Surya Namaskar Sivananda Yoga eller "Solar motion" for at udføre helst om morgenen og stå, mens du tænder til ansigt solen. Sin fulde sortiment består af tolv øvelser, som er fremstillet i en bestemt rækkefølge. "Hilsen til Solen" skal frigøre rygsøjlen og forberede den til gennemførelse af mere komplekse asanas. I sig selv er det en kombination af yoga asanas med en dyb indånding. På sin regelmæssige ydeevne gradvist mave fedtdepoter er væk, vil det være fleksibilitet af rygsøjlen, arme og ben. Muskler, der er blevet presset og stramme, bliver lydig og fleksibel. Backbends og terminsforretninger bøjninger veksler med hinanden, og dette gøres med en dyb indånding. Hvis kroppen er vippet fremad, er underlivet klemmes og luften skubbet ud membranen. Backbends - der er en udvidelse af brystet, og derfor tage en dyb indånding. Så produceret fleksibilitet og vejrtrækning, første overflade, korrigeret. Denne asana er ikke begrænset. Blandt dem er dem, der giver belastningen på hænder og fødder, som forbedrer blodcirkulationen. Denne øvelse er forholdsvis enkel tillader begyndere at komme ind i en verden af yoga. Det kan studeres fra bøger, kan det være med gruppen, som er engageret i yoga. Der er en video tutorial, der gennemfører Zap - en elegant harmonisk slank pige, som hver jævn bevægelse, indånding og udånding giver afklaring. Da det ikke er fejl, fordi i yoga bør straks rette vejrtrækning.

zap invitationer

Belært af en åben velkomst til alle video tutorials sol, forberede sig godt på muskler, ryg og hele kroppen, kan du dykke dybere ind i verden af vejrtrækning, bevægelse, refleksion og glæde. Sivananda Yoga med Zap kan være tilgængelige for mange, der troede, og turde ikke, overvejer yogiske praksis er for komplekse og eksotiske.

Charmerende førende liv vil ændre sig, hvilket viser, at der er en naturlig for alle aldersgrupper nyde bevægelserne lydige som et barn, muskler og led. Hendes uddannelse videoer inkluderer en warm-up, grundlæggende og dynamiske asanas (for mere avancerede) niveauer og total afslapning. Dette punkt kan aldrig passere, fordi det meste alle de mennesker fanget, er nødvendig for at lære total afslapning.

Mantraer og korrekt vejrtrækning, samt en detaljeret beskrivelse og demonstration af asanas hjælper til bedre mester øvelserne vil blive undervist til at koncentrere sig og gøre Sivananda yoga sessioner fuldstændig sikker og effektiv.

Zap gør yoga i syv år. Hendes film på stranden hele verden kender. Nu rejser hun byerne i vores land og underviser klasser i udlandet. Zap tilbyder klasser starter med 15-20 minutter om dagen, men det er nødvendigt at træne regelmæssigt. Når de kommer ind i vanen, kan du fortsætte til fuld beskæftigelse for 1,5-2 timer mindst to gange om ugen.

Og hvis du vil have hurtige resultater, er det nyttigt at en sådan ordning: 15 minutter om dagen og 2 fuldt klasser om ugen. Effektiviteten af denne fremgangsmåde vil kunne mærkes med det samme. Selv efter hver session bør opmuntre, dog uden en sådan støtte, føler stiv overlæbe efter en træning, fordi det er endnu et skridt fremad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.