FormationUngdomsuddannelse og skoler

"Ve fra Wit": en genfortælling af handling

Vi tilbyder dig at stifte bekendtskab med komedien i vers "Ve fra Wit". En genfortælling af stykket Griboyedov præsenteres i artiklen. I arbejdet beskrevet sekulære samfund af livegenskabet periode. Livet i Rusland i 1810-1820 år fremgår af komedien "Ve fra Wit".

Genfortælling værker begynder at Lisa tjenestepige arbejder på Famusovs, vågner op med klager over dårlig søvn. Årsagen er, at Sophia, hendes elskerinde, venter på ankomsten af at besøge sin ven Molchalin. Lisas opgave var at holde hemmeligt fra andre mødet. Disse begivenheder og begynder genfortælling 1 handlinger ( "Ve fra Wit").

Lisa tager timer

Lisa slår plads til Sophia. Derfra de hører lyden af klaver og fløjte. Lisa fortæller værtinden, at det var morgen, og vi er nødt til at sige farvel til Molchalin, ellers vil de se min far. Pigen tager timer at elske ret simpelt.

Sophias far, FAMUSOV, fund pigen at gøre dette. Under samtalen, flirter han klart med hende. Sophias stemme afbryder deres samtale. Hun kalder Lisa. Sophias far hastigt fjernet.

FAMUSOV revser Sofya

Pigen beskylder sin elskerinde i uagtsomhed. Sophia har ikke tid til at sige farvel til sin elsker, og nu kommer FAMUSOV. Han spørger hvorfor MOLCHALIN, hans sekretær, var på Sophias så tidligt. Han siger, at han var på vej hjem fra en gåtur, og bare gik for det. FAMUSOV revser datter.

Hvad skal jeg sige dig, hvilket gør genfortælling 1 handling? "Ve fra Wit" er umuligt at sammenfatte uden en beskrivelse af den næste scene.

At tale om hans besøg og Chatsky

Lisa minder tidligere kærlighedshistorie om Sophia og Chatskogo Aleksandra Andreevicha. Han var anderledes og en ekstraordinær sind og munterhed. Men nu alle væk. Sophia siger, at det ikke kan kaldes kærlighed. Kun det var mellem hende og Chatsky barndom venskab, fordi de er vokset op sammen.

Ankomsten Aleksandra Chatskogo fortsatte genfortælling. "Ve fra Wit" af de aktioner, der er fastsat af os, - det produkt, hovedpersonen i hvilket netop Chatsky. Han var glad for mødet med sin elskede, men overrasket over, at mødet var så koldt. Sophia fortæller, at hun er glad for hans ankomst. Alexander Andreyevich accepterede huske fortiden. Hun siger deres forhold var barnlig. Alexander Chatsky spørger, om hun ikke elsker til en anden, fordi det er forvirret. Men Sophia fortæller, at forvirret af de synspunkter og spørgsmål Alexander.

Chatsky i samtale med Famusov beundrer sin datter. Han siger, at han aldrig nogensinde mødt en pige som denne. FAMUSOV frygter, at Alexander ønsker at bejle Sophia. Efter Chatsky ud, han tænker om, hvem af de to mænd tog hjertet af hans datter.

Den anden sag

Vi præsenterer dig en genfortælling af 2 handlinger ( "Ve fra Wit"). I 2. udseende Alexander Chatsky taler med Famusov og spekulerede på, hvad ville være hans reaktion, hvis han bejle hans datter. FAMUSOV sagde, at det ville være godt først tjene til staten for at få den højeste rang. Så Alexander sagde, "har tjent glad fawn kvalmende." FAMUSOV svarer, at Chatsky - stolt mand. Han er et eksempel Maxim Petrovich, hans onkel.

Historie Maxim Petrovich

Vi fortsætter med at omskrive 2 handling. "Ve fra Wit" - en leg, der repræsenterer et galleri af korrupte moral. En af disse mennesker - Maxim. Denne mand tjente ved retten og var meget rig. Og alt på grund af det faktum, at han var i stand til at "indynde sig". Under receptionen på Katharina II Maxim snublede han og faldt. Catherine lo. Se, at han havde forårsaget hendes smil, Maxim besluttede to gange for at gentage efteråret, at give nydelse til kejserinden. Mulighed for at indpakke denne hændelse til gavn for sig selv spillet i hans hænder - han blev afholdt i høj agtelse. FAMUSOV mener evnen til at "tjene" er meget vigtig for at opnå en høj stilling.

Alexander Chatsky af produktet, "Ve fra Wit," en genfortælling af kapitlerne, som vi danner, leverer sin monolog, der sammenligner to århundreder - "nuværende" og "fortid". Hero mener, at Famusov generation vant til at dømme en person for penge og grunde. Chatsky kalder dette århundrede et århundrede af "frygt" og "lydighed". Selv før den suveræne Chatsky ville ikke klovn. Han ønsker ikke at være "personer" og "business".

Ankomst Skalozub sin samtale med Famusov

Under et besøg i Famusov mellemtiden kommer Skalozub. Ejeren af huset er meget glad for at mødes med obersten. Han advarer Aleksandra Chatskogo fra at udtrykke deres tanker freestyle på manden.

Talk Skalozub og Famusov kommer fætter oberst. På grund af den kuglefisk var det en stor fordel i tjenesten. Men pludselig, lige før at opnå en høj rang, han forlod tjenesten og gik til landsbyen. Her begyndte han at læse bogen og holde den målte liv. Med en ond vrænger taler om dette Skalozub. Han mener, at en sådan livsstil for "famusovskogo samfund" er ikke acceptabelt.

Ejeren af huset beundrer kuglefisk på grund af det faktum, at han allerede er blevet en oberst, men er ikke så lang tid. Toby drømmer om rang af generelle, der ønsker at "få det" og ikke fortjent. FAMUSOV spørger ham, om han ikke havde til hensigt at gifte sig.

Chatsky kommer ind i samtalen. FAMUSOV fordømmer modvilje mod at tjene Alexander og hans Fritænkeri. Chatsky siger dømme ham ikke Famusov. Ifølge Alexander, i hans selskab er ingen rollemodeller. Famusovskogo generation udtrykker forældede meninger og foragter frihed. Chatsky fremmed for deres skikke. Han har ikke til hensigt at bøje sig dette samfund. Chatsky oprørt over, at alle bange for dem, der er involveret i de pågældende fagområder frem for produktions- rækker. I famusovskom samfund ensartet dækker fraværet af sindet og moral.

Sophia udgive

Dernæst en nysgerrig scene beskrevet Griboyedov, og vi har gjort det til en parafrase. "Ve fra Wit" af de aktioner prodozhaetsya fremkomsten af Sophia. Hun var meget bange for, at MOLCHALIN efter et fald fra sin hest, styrtede ned. Hun besvimer. Mens pigen bringer hende til fornuft, Alexander ser i vinduet i en sund Molchalin. Han indser, at Sophia forgæves efter ham bekymret. Da han vågnede, pigen spørger om Molchalin. Alexander køligt svarer, at alt er godt med ham. Sofia beskylder Chatsky ligegyldighed. Han endelig forstår, hvem der vandt hjertet af sin elskede.

MOLCHALIN irettesætter datter Famusov at den udtrykker følelser for åbent. Hun siger, at en andens mening hun ikke pleje. MOLCHALIN samme feje, så bange for rygter. Pigen rådede pigen til at flirte med Aleksandrom Chatskim for at aflede mistanken fra sin elsker.

MOLCHALIN alene med Lisa flirter med hende. Det tilbyder gaver, gør hendes komplimenter.

Den tredje handling

Her fik vi af tredje akt. Sammensætning og dens genfortælling. "Ve fra Wit" er en fire-trins, således at den endelige der er ikke så længe. Chatsky forsøger at finde ud af, hvem er kære Sophia: Skalozub eller MOLCHALIN. Hun går at besvare. Alexander siger, at han stadig elsker hende. Sofia indrømmer, at værdsætter Molchalin for beskedenhed, blid disposition, tihost. Men hun igen undgår en direkte anerkendelse af hendes kærlighed til ham.

Bold i Famusovs

Ball, passerer aften på Famusovs fortsætter kort genfortælling. "Ve fra Wit" - et spil, hvor episoden er en central scene. Tjenerne er ved at forberede ankomsten af gæster. Der kommer de. Blandt de tilstedeværende - Prins Tugouhovsky med sin kone og seks døtre, bedstemor og barnebarn Hryuminy, gambler ZAGORETSKY mester til at tjene, samt hans tante Sophia Hlestova. Dette er alle de prominente mennesker i Moskva.

MOLCHALIN roser glat hundeskind Hlestova at tjene hendes favør. Dette markerer Chatsky som griner ad hans føjelighed. Sophia tænker på vrede og stolthed Alexander. I en samtale med Mr. N pige henkastet udtryk for, at Alexander Chatsky "ud af sit sind."

Rygtet om galskab Chatsky samtale med franskmanden

Blandt gæsterne sprede nyheden om hans galskab. Alle skrumpe fra Chatsky, når det vises. Alexander siger, at sorg overvælder hans sjæl, han var utilpas i menigheden. Chatsky mishagede Moskva. Møde med den franske ophidsede ham i det næste rum. Indsamling i Rusland, denne mand var bange for, at ville være i det land, barbarer, så ikke ønsker at gå. Men han blev hilst varmt, ikke se det russiske folk, og ikke engang hørt russisk tale. Det forekom ham, at han var hjemme. Alexander fordømmer mode for al udenlandsk til Rusland. Han kan ikke lide det faktum, at alle efterligne fransk og bøje sig for Frankrig. Mens Alexander sluttede talen, gæsterne efterhånden spredt fra ham. De gik enten til kortbordet, eller hvirvlede i en vals.

Det er den scene på bolden Famusov (hendes korte genfortælling). "Ve fra Wit" af de handlinger, giver os et trist billede af manerer famusovskogo samfund. Chatsky simpelthen dømt til ensomhed blandt disse mennesker.

Den fjerde handling (omskrivning)

"Ve fra Wit" er støt nærmer sig til finalen. Kugleenderne alle forlader deres hjem. Alexander skynder Tjener til mest tjent vogn. Alle håb og drømme Chatsky fuldstændig ødelagt. Hero funderer, hvorfor han blev taget for en galning. Måske nogen startede et rygte om det. Han ønsker at finde ud af, om dette er kendt for Sophia. Alexander ikke, hvad hun sagde om hans galskab.

Molchalin samtale med Lisa

CHATSKY når en Sophia gemmer sig bag kolonnen. Han hører samtalen Molchalin Lisa. Det viser sig, at denne person ikke vil gifte sig med Sophia. Desuden havde han ikke har nogen følelser for pigen. Han er meget skønnere pige Lisa. MOLCHALIN behage Sophia, fordi det er datter Famusov, og det tjener ham. Denne samtale overhører Sophia. MOLCHALIN beder om hendes tilgivelse på knæ. Men skubber hun ham bort og fortæller ham at forlade huset, ellers faderen ved alt om det.

Alexander vises Chatsky. Han beskylder Sophia, at han havde forrådt deres følelser for Molchalin. Hun siger, at hun ikke engang kunne drømme at denne mand en slyngel.

Fremkomsten Famusov

Advent Famusov sammen med en flok tjenere fortsætter kort genfortælling. "Ve fra Wit" af de handlinger, vi beskriver kort hvorfor sige om den episode kun et par ord. Han var overrasket over at se den datter af Alexander, som hun kaldte ham gal. Nu Alexander forstår der spreder rygtet om hans galskab.

Sophias far vred. Han skælder sine tjenere, fordi de overset hans datter. FAMUSOV sender Lisa "fugl walk" og truede med at sende sin datter til hendes tante i Saratov.

Den endelige monolog

Den endelige monolog Chatsky afsluttet en kort genfortælling. "Ve fra Wit" - som er karakteristisk for hovedpersonen. I sin afsluttende monolog siger Alexander, at hans håb blev ødelagt. Han gik til Sophia, drømmer om lykke med denne pige. Han bebrejder hende, at Sophia gav ham håb. For hende var det bare kærlighed børn, og Chatsky 3 år levet af disse følelser. Men pausen har han ikke fortrudt. Han har ingen plads i samfundet famusovskom. Helten kommer til at permanent forlade Moskva. Efter berørte hans afgang FAMUSOV kun der vil fortælle Kronprinsesse Mary Aleksevna.

Dette afslutter den "Ve fra Wit" (omskrivning). Stykket er en satire over aristokratiske Moskva samfund. Umiddelbart efter offentliggørelsen af print citater produkt af "Ve fra Wit". Genfortælle historien, desværre ikke give oplysninger om de kunstneriske fortjenester stykket. Vi anbefaler at stifte bekendtskab med det i den oprindelige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.