HjemlighedKonstruktion

Typer af Blinds

Blinds - er en af udførelsesformerne for vinduesafskærmninger, som er stofstrimler, træ, metal eller plast, som er reguleret og fastgøres således, at strimlerne fik lov til at rotere, ændre sin position.

Vandrette persienner arbejder på "stigen" system, som gør det muligt at åbne og lukke skodderne tromle, der roterer. Cord elevator der skal løse lamellerne på plads, og den sukkerrør - at rotere barer selv. I nyere systemer lameller styres af en enkelt kæde, som er ansvarlig for både rotationen af lamellerne, og for deres fiksering og bevægelse.

Brede lameller bruges primært til lamelgardiner. De har en mere feature - ved at trække i ledningen, kan du enten tilføje alle lamellerne sammen eller strække dem. De kan også drejes 180 grader om sin egen akse. Opfundet lamelgardiner og Frederick Edward Bopp i Kansas City. Som vi allerede har nævnt, er der forskellige typer af persienner. Lad os undersøge dem i detaljer. Persian: blinds er lavet i form af strimler. De er forbundet med hinanden, så lyset rettes eller på loftet eller gulvet. Takket være en enhed trapper, hvor ledninger er passeret gennem hver af lamellerne, ved en spænding stigning blinds starter fra bunden bar. Men for eksempel lodrette persienner er meget mere resistente over for virkningerne af vind. De kræver ikke nogen særlige kvalifikationer til at betjene dem. Sommetider de hænge i stedet for døre eller som gardiner. Plisségardiner er blevet populære på grund af sin form, der ligner en masse cementerede fragmenter. De - den bedste løsning for buer, brugerdefinerede vinduer i form af en trapez eller en cirkel. Der er også mini-blinds med meget smalle lameller, romerske nuancer, rullegardiner, hollandske og andre. Skodder af træ er også kendt som persienner. De er lavet af de planer, der er integrerede remskiver og bundet med et reb. Således kan de være enten helt åben visning fra vinduet, eller delvist.

Der er også træprodukter. I deres produktion gøre bredere stropper, men princippet om deres indsats adskiller sig ikke fra de vandrette lameller. Den eneste forskel er, at hvis de vandrette lameller opsamles i toppen af vinduet, er de lodrette blinds lameller indsamlet på siderne. I nogle køretøjer, også bliver de installeret. Bil skodder - en anden måde at beskytte din bil. De er lavet af plast eller pap. Nogle gange er de er lavet af syntetiske stoffer, især hvis bilen er ikke værd tonede ruder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.