HjemlighedKonstruktion

Akrylglas. Akryl glas farve

Akrylglas er et alsidigt materiale, der bruges ikke kun i konstruktion, men også til fremstilling af møbler, lygter. Også sådant materiale bærer funktionen af de beskyttende hegn i mange andre aktivitetsområder. Denne popularitet skyldes i høj grad den fremragende præstation materialer. Hertil kommer, at akrylglas - venligt materiale med miljømæssige positioner.

Uanset det store antal normalt glas, der er i stand til at være resistente over for en lang række skader, anvendes acrylmateriale typisk, hvor der er mulighed for at bryde den struktur, hvori den anvendes. Hertil kommer, at akrylglas gør delene lettere.

Karakteristik af den akrylglas

På det område af vores land akryl ret ofte kaldes plexiglas. Denne type materiale er en syntetisk, som er sammensat af acrylharpiks og forskellige additiver, som følge af hvilken glasset erhverver visse egenskaber. For eksempel kan en vandal mulighed og lysspredning.

Blandt andre former almindeligt glas erstatninger (såsom transparent polycarbonat eller polyvinylchlorid), acryl har de bedste indikatorer for gennemsigtighed. Akryl glas passerer omkring 93 procent af lys. Uanset den kendsgerning, at et sådant materiale ikke er meget modstandsdygtig over for overfladeridser, dens styrke mod stød er meget højere end for silikat materiale. Vægt det er meget lille.

Acrylmateriale sender ikke elektricitet og ændrer ikke dens karakteristika, selv hvis den anvendes ved en temperatur på -40 grader. Modsætning almindeligt glas, plexiglas - brændbart materiale, som let kan antændes. Imidlertid er det giftige stof ikke er allokeret. Ustabilitet i tilfælde af alkohol og eksponering opløsningsmiddel - det er også en ulempe, som har en plexiglas. Akryl glas er en mindre populær, dog ikke blive.

fremstillingsprocesser

Materiale fremstillet ved to fremgangsmåder - støbning og ekstrudering. I det første tilfælde, et glas akryl farvet, tonet og matteret. I det andet tilfælde, et transparent materiale. Når de anvendes injektion fremgangsmåde og en flydende methylmethacrylat monomer.

Indledningsvis er monomeren sættes til en række forskellige farvestoffer og tilsætningsstoffer. Dette gøres for at kunne bibringe en række forskellige egenskaber og farver. Derefter er sammensætningen afkøles og hældes silicatmaterialer. Så konsistensen er placeret i en dedikeret ramme. Efter nogen tid varmebehandlingen foregår i vand og luft. I det sidste trin er trimning af plader af de krævede dimensioner. Det bør også bemærkes, at en sådan proces producerer materialetykkelse som kan være op til 24 mm.

I ekstrudering fremgangsmåde forudsætter brugen af specielle perler. Deres sammensætning er en polymethylmethacrylat. Med andre ord, ekstrudering er en proces til at bibringe visse former. Pellets fødes i specialudstyr, som har en cylindrisk form med en skrue. Det blander og smelter jorden. I denne række af tilsatte komponenter (farvestoffer, stabilisatorer og mange andre ingredienser, der hjælper til at forbedre ydeevnen). I det mindste give materialet en bestemt form.

Alle disse metoder er helt forskellige fra hinanden. Som et resultat af deres brug for at få forskellige akrylglas. Foto til sammenligning er let nok at finde.

typer af plexiglas

 • Grandsilk. Denne form af et organisk glas er i stand til at simulere effekten af "metallic". Den kan fremstilles i cirka 40 forskellige farver. Det er ofte bruges til at skabe møbler.
 • Kamelit. Glas har en blank overflade. Det er ganske modstandsdygtige over for væske. Let at polere og ændrer ikke dens farve ordning for et stort antal år.
 • Schine Glass. Den har en blank overflade. Alle de egenskaber ligner dem beskrevet ovenfor med henvisning til glasset.
 • Satin Glas. Den har en mat overflade. Blandt de mangler, kan identificeres fingeraftryk, som er tilbage efter berøring. Udsat for ridser.
 • Element Glas. Dette materiale smeltes i en række forskellige stoffer af naturlig eller syntetisk oprindelse. Kendetegnet ved et bredt felt af brug.
 • Plexiglas SDP. Akrylglas, der består af flere lag. Det karakteriseret ved en høj styrke mod stød og vejrbestandighed.
 • Frizzz. Det materiale, der føles fløjlsagtig og mat. Det er karakteriseret ved resistens over for ridser og snavs. Anvendes i vinduet dressing.
 • Akryl, som har en fluorescerende virkning. Det materiale, der har en blank og transparent overflade. Enderne af gløden, hvis det påvirkes af ultraviolette stråler.

Sådan arbejder du med PMMA

For at kunne skære akrylglas, du har brug for en speciel fræser. Det er altid muligt at komme i bygningen afdelingen. For at skære arket, en akryl lærred er nødvendig for at vedhæfte en metal lineal på det punkt, hvor du ønsker at gøre cut. Langs denne linje er det nødvendigt at holde faklen. Når arket indridset behov for at forskubbe sine hænder. Speel efterfølgende behandlet almindeligt glas shard eller afretter. For sikkerheden for absolut alle værker er udført i handsker. At skære en plade af en bestemt bane, kan du bruge stiksav.

At bore plexiglas, kan du bruge de sædvanlige boremaskine. Du skal bruge en boremaskine til træ eller metal. Under arket på samme tid, vil det være nødvendigt at sætte en træbjælke. Vinkel formaling øvelser i dette tilfælde helt afhænge af tykkelsen. Det skal være mere stump i tilfældet, hvis pladetykkelsen er stor. Huller til skruer skal gøre mere end blot sig selv skruer.

Hvis kanterne af det borede objekt skal være gennemsigtig, så gennem dem at springe stang af metal, rødglødende. For at bøje materialet, skal det opvarmes. som arket skal derfor ikke røre flammen. Efter opvarmning, er det nødvendigt at skabe den ønskede form.

For at gøre proceduren gennemsigtig akryl pudseklud, vil det have at gnide igennem filten. indsæt GOI også anvendes. Proceduren er udført til perfektion. Efter alt dette er gjort nedsænkning i vand, og der sker allerede polering ved hjælp nazhdachki. Til det ønskede resultat blev opnået, glasset skal tørres og igen gnide pastaen GOI.

Til limning PMMA bør bruge dichlorethan. Det skal anvendes på alle overflader, der skal bindes, som efterfølgende skal trykke på hinanden, fastgjort med klemmer. Du kan blot vikle rebet eller strimler af stof. Når produktet er helt tørt, plexiglas omdannes til en enkelt monolit.

Man skal huske! Arbejde med dihloertanom kun brug for en respirator. I dette tilfælde skal vælges plads til at være perfekt ventileret.

Akryl glas er et fremragende materiale til de kunstnere, der brænder for design og skabelse af plads er ikke helt standard ting. Det er kendetegnet ved styrke. Derfor vil glasset behage ejerne i lang tid.

Hvad er omfanget af brugen af akrylglas?

Anvendelsesområde akryl tilstrækkeligt bredt. Det kan bruges i efterbehandling af både civile og industribygninger. For eksempel kan vi tale om vinduet, tagdækning, buet, horisontal og vertikal ruder. Muligt at skabe forskellige typer af vagter.

I tillæg til ovenstående, glas har udbredt anvendelse som en slags dekorative trim lamper og diverse lamper. På overliggende strukturer, for at skabe intern belysning - i kan bruges alle disse områder af akryl. Pris også dette materiale er ikke særlig høj. Hvis vi tager for eksempel et polycarbonat honeycomb med UV-beskyttelse, 3,5 mm tykkelse, plade med størrelsen 2,1 x 6 m indenlandske produktion vil koste 1000 rubler.

Fordele og ulemper

På grund af det store antal aspekter af akrylglas kan blive et unikt materiale, der har muligheder ud over den konventionelle rammer. Manglen på gennemsigtighed og farve løsninger er i stand til at tilføje høj opacitet. Det skal bemærkes, at det silikat materiale fremmer penetration af mindre lys. I de tilfælde, hvor det er uønsket at skabe en høj opacitet, kan du altid bruge en farvet materiale.

Udover acrylglas har en højere modstand mod ældning, samt neutral angår vejrforhold. Egenskaber, såsom den mekaniske og optiske, ikke vil ændre sig, selv i tilfælde af længerevarende atmosfærisk eksponering. Glas er modstandsdygtig over for ultraviolette stråler og kræver ingen beskyttelse.

Akrylglas let udsat for hård behandling, samt varmformning. Under behandlingen skal materialet tage hensyn til visse funktioner.

 1. Materialer er kendetegnet ved en høj grad af termisk udvidelse.
 2. Der er en damp og gas-tæthed.
 3. Materialet er følsom over for virkningerne af mekanisk karakter.
 4. Har en tilstrækkelig høj følsomhed for varmestråling.
 5. Set ud fra miljøproblem Plexiglas er helt sikkert materiale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.