Sport og FitnessFiskeri

De flåd bevæger sig. Lange afstøbninger med en glidende float

Til fiskeri på float stang i dybhavsfiskeri og fjerntliggende områder ofte lystfiskere bruger matchevuju tackle, er lys, følsomhed og nøjagtighed. For at montere det ordentligt, skal du vide, hvilke elementer den består af, og hvilke krav skal opfylde.

I denne artikel vil vi se på, hvad der udgør et snuptag stang med en glidende float, hendes selv samle, samt hvordan de lange kast.

Hvad er gearet med en glidende float

Virkningsfuldhed fiskeri på en stor dybde eller på steder, hvor en distance og præcision ved støbning, er et konventionelt "fast" flyde tackle signifikant reduceret på grund af dens lave følsomhed og høj sandsynlighed for sammenfiltring. Forstørrelse er det muligt, kun ved hjælp af en speciel flyde knyttet til en fiskesnøre, så ved en bestemt del af det er frit flyttes op og ned. Sådanne flåd, glidende på gevindet, tillade en snap for hurtigt at synke til bunds, reducere risikoen for sammenfiltring, øge kasteafstand, men vigtigst, forøge følsomheden af hele gear.

Angler indstilles dybden og bevæge særlig prop, der tidligere placeret på hovedlinen, indstiller grænserne for bevægelsen bid indikator. Når støbning værktøj kommer i vandet, det synker til bunds og trækker i snøren. fiskekrop mens markøren er fuldt nedsænket, forlader på overfladen kun "antenne". Naturligvis de glidende flydere har et lidt anderledes design end den sædvanlige "døve", men mere om det senere.

At vælge en fiskestang til kampen

Vælg en form for kamp fiskeri er nemt. Fiskestang med en glidende float skal være pålidelige, let og har den rette længde. Med hensyn til de sidstnævnte krav, sædvanligvis 4-5 m lange formularer, der består af 3-4 knæ, udstyret 9-12 Passage ringe.

Sådanne stænger med korrekt installation og ogruzke gear gør det muligt at udføre lange kast med en glidende flyder til en afstand op til 50 meter. Dette vil være nok, især for en nybegynder.

Coil til lange støbning

Ved spolen og eventuelle særlige krav ej. Det vigtigste er, at det er robust nok til at kunnet opretholde et stort antal afstøbninger, samt klare problemet, når man spiller fangst.

Sporten af match lystfiskere fange atleter bruger specialiserede hjul Lang Cast (lang støbning) med en stor spole, en højt gear ratio og en langstrakt håndtag podmatyvaniya fiskesnøre, men for elsker af disse krav ikke er obligatoriske.

Designet er udstyret med en glidende float

Der er tre hovedtyper af mobil pointere bid:

  • et vertikalt aksialt hul til snøren;
  • med to-punkts fastgørelse til ledningen (en - på kroppen, og den anden - på benet);
  • med enkelt binding (på benet).

Flyder glidende lodret pass stillads forskellig volumetrisk arbejdsmedium og høj bæreevne. De er også nemme at installere og har gode aerodynamiske egenskaber.

To-point vedhæftning til linien pointer bid modsætning til, hvad nogle fiskere, reducerer ikke følsomheden af gear. Og i visse forhold for fiskeriet, navnlig i den nuværende, bliver de bedste af de eksisterende løsninger. Deres eneste ulempe - fastgørelsen løkker ofte ikke kan modstå belastninger på det støbte og brudt.

Flydere bevæger sig fra single-point fastsættelse mest på grund af dens pålidelighed og alsidighed. De er ideelle til fiskeri i stillestående vand, og med kraftig strøm. Derudover er der specielle adaptere til disse pointers bid, anvender som de let kan adskilles fra eller fæstnet til hovedledningen uden at adskille gear.

design værktøj

stang rigning med en glidende float består af følgende elementer:

  • vigtigste fiskesnøre;
  • snor;
  • Bly synk;
  • krog;
  • stoppe for glidning af svømmeren.

Til kampen monofilamenter fiskeri udelukkende anvendes med mindre tværsnit egnet til fiskeri betingelser. Men der skal også tages hensyn til vægten af float og støbning afstand. Selvfølgelig, jo tyndere fiskesnøre, jo længere flyve vores udstyr, revet med en pegepind til at bide, men varigheden af dets liv, når belastningen stiger væsentligt reduceret. Hvis du ikke har nogen erfaring med match fiskeri, start med monofilament 0,15-0,16 mm.

Til snor egnet monofilament sektion 0,1-0,12 mm (afhængig af størrelsen og vægten af det tilsigtede fangst). Dets længde kan variere mellem 15-40 cm (afhængig af den aktuelle styrke og lindring af bunden).

For at gear fungeret upåklageligt i de rette betingelser, skal du ogruzit glidende float korrekt. Rigning involverer anbringelse på den vigtigste linie af flere (2-3) bly vægt. Deres vægt er valgt baseret på pligt svømmeren.

Med hensyn til krogen, skal dens størrelse direkte afhænger ikke alene af den påtænkte størrelse af fangsten, men også om brugen af agn.

Stop for den glidende af flyderen kan være både det købte og hjemmelavede. I dag kan markedet opfylde en række forskellige modeller af gummi eller silikone. Deres installation normalt ikke forårsager problemer selv for uerfarne lystfiskere. Nok at tråde gennem linjen og flytte det til den ønskede position.

Mest lystfiskere fortsætte med at bruge som et stop låseenhed, som er strikket af konventionel fiskesnøre eller tråd farve. Han klarer med sin opgave, kræver ikke nogen omkostninger, og den kan monteres på ethvert tidspunkt, hvor som helst.

Ogruzka float

Det er på den korrekte ogruzki pointer bid vil afhænge af følsomheden af hele gear, og præcision støbning, og dens rækkevidde. Hvor korrekt ogruzit glidende flyde? Rig Assembly bør veje så meget som en pegepind bid kan holde i vandet uden at dyppe "antenne". Hvert firma i svømmeren krop er mærket, informere lystfiskere af, hvor mange gram det vejer selv flyde og hvor meget at ogruzit snap. For eksempel markeringen "6 + 3" angiver, at markøren har en vægt på fisk 6g, og at rette det er nødvendigt at vægten ogruzki snap-3, men dette er kun den omtrentlige vægt, dvs.. K. Tilbehør, afhængigt af tykkelsen og længden fiskesnøre snor, vægt krog og agn, kan have forskellige vægte. Derfor klar til at tackle fiskeri er det nødvendigt at teste.

Hvordan man laver en glidende float: indsamle gear

Picking den rigtige stang, hjul og udstyrsdele, kan du begynde at samle vores fiskeri designs. For at starte fiskesnøre er viklet på spolen. Vi kræves det ikke mindre end 50 m. Når dette er gjort, vil det springe ende gennem choker ringe, og sørg for på forhånd at deres indvendige overflader ikke beskadiges og ikke har skarpe kanter. Næste vi sætte en stopper for hovedlinien og træk det.

Nu installere selv bidende pointer, føre tråden gennem sin aksiale åbning eller fastgørelsesorganer sløjfer. Montering elementer også skal omhyggeligt kontrolleres for at gøre glidende svømmeren virkelig skub kan kun være helt glat overflade. Identificere de mindste defekter bør de fjernes.

Efter dette, på linjen forankring belastninger. Vi bortskaffe dem i en afstand af 3-5 cm til det sted, hvor det skal sidde snor. Ekstra vægte kan indstilles til en anden gummiprop som støddæmper mellem fastgørelsen af svømmeren og øvre loddet. Det er fortsat nu at binde snor med en krog til hovedledningen. Montering af glidende float færdig og vores gear klar. Men ikke for fiskeri, og test.

Tjek rigtigheden af ogruzki

Check ogruzku muligt at skubbe proppen til endestillingen maksimalt forskudt flyde ned og snappe ned i en dyb gryde med vand. Hvis svømmeren sank, hvilket efterlader den øverste "antenne" på hele længden af den tackle ogruzhena korrekt. Hvis markøren ikke bid druknet, føje til den vigtigste linje i bunden af den ekstra vægt på, og derefter kontrollere gear igen.

dybdeforhold og støbeteknik

Fiskeri efter lange kast med en glidende float altid begynder med klingende dybde. Til dette lystfiskeren definerer fiskeri stedet, derefter skyde låsen, indstiller den omtrentlige dybde. Madding på en krog, indtil den skubbes. Lav en test støbning, se på placeringen af svømmeren. Hvis det holdes i en vandret stilling, så snap er på bundfladen. I dette tilfælde mastiksen er en lystfisker fiskesnøre flytter under stop et par centimeter, og derefter igen gør et indkast og gentager proceduren, indtil, indtil svømmeren står oprejst. Derefter overvejer fisk vaner, planlagt fangst, er dybden indstillet, hvorved krogen eller lokke vil ligge på bunden eller "hænge" nær dens overflade.

Først da kan holde agn og lave et indkast. Normalt tackle kastes bagfra en eller to hænder. Selvfølgelig, hvis forholdene tillader det. Også med praksis, kan du lære at lave en side støbning, som gør det muligt at kaste en tackle i et lukket rum.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.