HjemlighedGør det selv

Hvordan kommer til at ramme puljer? Deres egne hænder for at gøre det er ret enkel

Under den varme sommer ejerne af enhver jord kan forkæle sig selv med en svømmetur i poolen. Du behøver ikke at købe dyre færdige produkt og indbyde eksperter. Du kan bygge en ramme pulje med deres hænder. Disse puljer kan installeres hvor som helst, når som helst. Den vigtigste ting, at stedet var fast og helt flad. Prefab pools modeller er stort set den mest populære sammen med oppustelig. Ofte, foruden instruktioner og konstruktiv, sættet indeholder endda den nødvendige hardware til installation.

forberedelse websted

Realiseringen af en ramme med sine hænder puljer, skal du starte forsigtigt justere overfladen. Lift base er farlig grund. Over tid, er den dæmning skyllet væk, og puljen kan blive beskadiget. Det er sikrest at fjerne overjord med vegetation og rødder og erstatte det med fem centimeter sigtet sand. Geotekstil foring beskytter poolen skål fra forskellige skader.

bassin samling

Før du installerer puljer indrammet med sine egne hænder, om det allerede forberedt stedet bliver nødt til at lægge et geotekstil. Så åbnede kassen og lagt oven på en skål med bassinet. Åbning for dræning skal der trækkes i vandudløbet retning. Efter at materialet er varmet af solen, skal du indsætte stillinger og bjælker i de relevante huller. Det er vigtigt at handle konsekvent. Derfor skal hele installationen udføres præcist i henhold til vejledningen, som er knyttet til puljen. Det er værd at vide, at samle puljer indrammet med sine egne hænder, og det er deres individuelle moduler, er det muligt uden specialværktøj.

Endelig forberedelse af poolen

Puljer for at give ramme skal monteres vandret i forhold til jorden. Inden påfyldning poolen med vand, er det vigtigt at sørge for, at designet er korrekt, drænslange tæt lukket, og låget stramt skruet på. Hvis der ikke var nogen problemer, er det muligt at rette folderne og at fylde beholderen. Efter påfyldning ud behovet for at justere surhedsgraden af vandet og desinficere den.

visse øjeblikke

Indsamling bassiner ramme med hænderne, så glem ikke om nogle specifikke nuancer. Først skal du montere rammen og holde sig til det geotekstiler, først da er placeret inde i løkken skål. Efter hængende malerier på væggene behøver ikke at ordne det over hele området. For at sprede indsatsen præcist, skal du delvist fylde skålen med vand. For en bedre pasform til rammen materiale skal forsegle udskæringen Screamer tape og gennem åbningen til at pumpe luft. Når vandet stiger med 15 cm, som kan installeres og skimmer dyse tilbagevenden. Frame pulje er klar!

konklusion

Som du kan se, er der intet galt og vanskelig at samle enheden. Er det værd at bruge penge på at leje en speciel hold? Men alle beslutte, selvfølgelig, ejeren af den pulje ramme. Men hvis du beslutter dig til at håndtere selv denne opgave, så denne anmeldelse vil uden tvivl være i stand til at hjælpe dig. Held og lykke til dig i skabelsen af steder til svømning!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.