Sport og FitnessFiskeri

Fiskeri i Udmurtia til udendørs entusiaster

Fiskeri - en af de mest attraktive og billige fritidsaktiviteter. I det centrale Rusland, en masse steder, der er populære hos de fans til at sidde på stranden med en fiskestang eller spinning orlov. Hvad er interessant fiskeri i Udmurtia?

Kanten af floder og søer

Udmurt Republic er på de rullende sletterne mellem floderne Kama og Vyatka. Republikken er rig på skove, enge med duftende græs og mange floder, søer og damme. Ikke underligt det stylet SPRING kant. Derfor fiskeri i Udmurtia varieret og kan tilfredsstille selv den kræsne lystfisker.

Hjem republik flod - Kama, den største biflod til Volga. Og i Kama fra bjergene og højland haste mange floder og vandløb - fra bittesmå til fuld-strømmende Bystrushki Vyatka.

I alt i Udmurtia næsten 7000 floder og mere end 800 damme og søer. Og det er ikke tælle de store reservoirer - Izhevsk, Votkinsk og Nizhnekamsk. Her faktisk er hvor at fange fisk!

Fiskeri: Kama (Udmurtia)

Start en lille bæk i nærheden af landsbyen Karpushata i den nordøstlige del af landet, Kama inkorporerer mange bifloder og bliver en dyb flod, hvis bredde i nogle steder når op på 1,5 km.

Fisk, der lever i Cham, er mange og varierede: sammen med de traditionelle centrale Rusland arter såsom brasen, chub, karpe, brasen, skalle, aborre, ferskvandskvabbe, havkat, gedde og aborre, er hjemsted for laks, stalling, stør, og selv hvidhval. Inkarnerede fiskere fortælle af de heldige, der formåede at fange ørreder.

I alt er der mere end 30 arter af fisk i Kama bækkenet. Og fanget i reservoirer og meget usædvanligt, for eksempel, cherhalskaya brisling eller rund kutling.

Alt dette overflod af fisk vil sikre, at fiskeri i Udmurtia bliver spændende og en fornøjelse.

Sommer - tid til en god bid

Selvfølgelig, spændende og vinter fiskeri, men om sommeren og naturen lysere og venligere, og muligheder for at diversificere fiske mere.

På Kama og dens bifloder er populære hos fiskerne tackle såsom donk eller zakidushka og arkføder med et fodertrug. De er i den rolige, skyggefulde åer, og du kan fange brasen, karper og 4-5 kg, og store karper i søen - også en god produktion.

Men på flyderen stang til at fange store vand uden en båd er næsten ubrugelig. Kama - flod dyb, med en højde forskel, så den vigtigste fisk holdes i lavvandede eller i dybden.

Men i sensommeren, når vandet bliver koldere, og over floder og søer, spreder tåge, fisk begynder at opfede fedt. Derfor kan fiske i august i Udmurtia være meget vellykket, især for spinnings, der elsker at gå på jagt efter bytte fisk. Gedde på dette tidspunkt ikke er meget aktiv, men på den jig aborre er bidende godt, og historier om fiskere, temmelig solid, ofte mere end 2 kg. Spinning og fangst ferskvandskvabbe, havkat og små, og store aborre fiskeri kan behage.

Især aborre, samt chub, en god fighter og kæmper til det sidste, så landing af store fisk kan være sjovt og gambling tidsfordriv. Aborre og chub fange bedre end jig, og på pladespilleren, især på en solrig dag, hvor de lyse baubles spiller, hvilket afspejler blænding.

Men de lokale fiskere fanget i august ledninger dyster end den overraskelse af besøgende, tune sig ind på store "spil". Men lokale know: dyster, selv om små, men meget velsmagende fisk, især stegt indtil de er sprøde.

For dem der gerne komfort

At have en god ferie, ingen grund til at gå til fjerne lande. På bredden af Kama og Vyatka er der mange rekreative centre, hvor man kan ikke bare fange fisk, men også en stor tid med familie eller venner.

Denne "Kamskie givet" på en stejl bank af Votkinsk reservoiret og "Golden Anchor" og "Riviera" og "Svanesøen" og "The Deer" og "Romashkovo" og mange andre. På alle fritidshjem kan ikke kun slappe af i komfort i hyggelige hytter, grill og slappe af i den russiske badstue, men også leje både, katamaraner og selv fiskeredskaber.

De søer og damme

Af disse søer i landet er ikke så mange, de fleste af dem er gamle kvinder eller lavvandede vandområder i flodsletter. Selvom de er rigelige sædvanlige fisk, især karper og karper, men attraktivt fiskeri på damme i Udmurtia. Her er deres republik en stor Skare, som i øvrigt er ikke overraskende, hvis vi husker, at et land med fjedre.

Sammen med den sædvanlige karper og karper i damme i republikken bliver fundet og aborre, gedde og store nok, så fans af fiskeri med spinning også her, har noget at gøre. Specielt at fiske på floden og reservoiret er uforudsigelig, især om sommeren, når fiskene gå rundt om dammen. Pond i denne henseende, mere praktisk og mere sikre en god fangst.

I øjeblikket er mange damme i landet privatejet, og mulighed for at fiske efter dem til at betale. Betalt damme i Udmurtia for fiskeri er veludstyrede, ofte tæt på dem du kan leje et hus eller købe et tackle og agn. Forsøger at tiltrække fiskere, ejerne køre en række fisk, herunder græs karper, suder, karper.

Blandt disse "udstyret" reservoirer omfatter et kompleks af damme i Zavyalovsky område, en dam på floden Chur, gård skildpadde dam i Petrichinka Kiyasovsky District og, selvfølgelig, Ilinskoe fiskeri.

Fiskeri i Udmurtia kan være sjovt, ikke blot en ivrig lystfisker, men også en nybegynder. Det kombinerer spænding og mulighed for at beundre den smukke natur, glæden ved en vellykket bid og chatte med venner over en gryde med den rigdom af suppen. Og til dem, der er trætte af byens travlhed, vil denne besættelse bringe fred og ensomhed på bredden af en flod eller sø.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.