Sport og FitnessFiskeri

Underwater kamera til vinter fiskeri med deres hænder fra en smartphone

For nylig, fiskerne havde ingen anelse om eksistensen af en sådan anordning som en undersøisk kamera. I dag er mange elskere af denne type rekreation var i stand til at sætte pris på det instrument, præsenteres i en dam. Selvom der er mange lystfiskere, der er skeptiske over for sådanne innovationer. Men denne enhed giver en masse muligheder til sin ejer.

Underwater kamera til vinter fiskeri med sine egne hænder gjort sparer penge familiens budget. Det vil give mulighed for at vurdere den nederste lettelse, for at finde det bedste sted for fiskeri, finde den optimale gear. Kameraet giver dig mulighed for at se, hvordan fiskene reagerer på maddingen, så hver amatør eller professionel vil være undrende, hvordan du kan gøre sådant udstyr selv.

fordele

Underwater kamera til vinter fiskeri med hænderne monteret hurtigt. Før du starter et sådant arbejde er nødvendigt at overveje, hvad er fordelene ved sådant udstyr i en dam. Oftest er sådanne anordninger kræves om vinteren. For at få oplysninger om et bestemt område i fiskeri, falder kameraet i vandet. Den indeholder oplysninger om tilstedeværelse eller fravær af fisk under isen.

Også kameraet indeholder oplysninger om den nøjagtige tilstand af reservoiret. Undersøgelsen vil være lettere at bestemme dybden, mængden af vandplanter. Baseret på disse resultater, kan en fisker vælge den bedste form for fiskeri, agn.

Hertil kommer, at kameraet giver mulighed for at overvåge adfærd forskellige typer af fisk, og deres reaktion på en bestemt agn eller lokke. Dette giver dig mulighed for at styre processen med at fange. Desuden vil det udstyr overvåge aktiviteten af undersøiske indbyggere.

enhedens funktioner

Undervands videokamera til vinter fiskeri med deres egne hænder skabt af analogi med de særlige enheder, som nu er repræsenteret i butikkerne. Sådant udstyr har en række særlige kendetegn. Kameraet er i fuld overensstemmelse med de sædvanlige typer af jord-type enheder. Men for at skyde under vand nødt til at sikre god belysning. Ellers i vandsøjlen vil det være vanskeligt at se noget.

Kameraet krop, af indlysende grunde, skal være vandtætte. Derfor beslutter at oprette en sådan enhed fra din smartphone, skal du tænke grundigt over dette spørgsmål. I dag er salg af udstyr repræsenteres af nogle producenter, som har evnen i lang tid under vand. Men i de fleste tilfælde kræver din smartphone til at yde fuld beskyttelse mod indtrængning af vand.

Den optiske anordning er nedsænket i vand. Oplysninger om kablet fra kameraet overføres til skærmen. De indkøbte modeller er det muligt at rotere et tracking-enhed. Men hjemmelavede enheder har nogle begrænset funktionalitet.

funktionalitet

Købte modeller kan have en række specifikke funktioner. På dette afhænger omkostningerne af sådanne anordninger. På salg kan du finde kameraet, hvis pris vil mellem 6 og 45 tusind. Gnid.

Undervands videokamera til vinter fiskeri (med hænderne for at gøre det simpelt nok) skal overholde de grundlæggende kvaliteter af de indkøbte kameraer. Først og fremmest skal du være opmærksom på dybden af fordybelse sporingsenhed. For at gøre dette, skal kroppen være tilstrækkeligt lufttæt. Kameraet skulle modstå det øgede pres.

Graden af den optiske følsomhed af instrumentet vil afhænge af mulighederne for dets reservoir. Denne sats bør være stor nok. Også, du har brug for at skabe den rette belysning. Det bør ikke være alt for svagt, ellers kameraet vil ikke være i stand til at fange alle detaljer. Stor lysstyrke lommelygte er også uacceptabelt. Fisken vil være bange for lyset.

Desuden bør enheden ikke reagerer negativt på tunge frost. Ellers gælder det under betingelserne i vinter fiskeri vil være muligt.

Skal jeg oprette det ved dig selv?

Hjemmelavet undervands videokamera til vinter fiskeri har både fordele og ulemper ved deres køb-analoger. Mange fiskere vover at skabe en sådan anordning sporing på grund af den høje pris på de enheder, der er repræsenteret i salget.

For at gøre kameraet til undervands observation af tilstrækkelig kvalitet, er det nødvendigt at forberede de relevante strukturelle elementer, samt har erfaring med elektronik.

Hvis tracking enhed har utilstrækkelig kvalitet, og videoovervågning vil udføre kompliceret. Derfor bør komponenter af systemet karakteriseres ved bestemte parametre.

Det er bedst egnet til sådanne formål mobiltelefoner eller smartphones. Dette er på grund af deres kompakte størrelse og lave vægt. For at tilslutte videokameraet til en elektronisk anordning skal bruge et USB-kabel. Til normal drift af systemet bør det ikke være længere end 5 meter.

materialer nødvendige

Hjemmelavet undervands videokamera til vinter fiskeri med hænderne går fra specifikke komponenter. De har brug for at forberede, før du starter. Foreløbig er det nødvendigt at vurdere kvaliteten af alle komponenter i systemet.

Til magten bilens batteri, der passer. For en tur til dammen på dit køretøj, vil denne mulighed være at foretrække. En af de vigtigste komponenter vil afhænge af kvaliteten af systemet er en forseglet beholder til en smartphone. Hans valg skal være særlig opmærksom.

Hertil kommer, at det er nødvendigt at forberede en forlængerledning, inverteren. Mobiltelefon kamera skal have gode resultater følsomhed. For at skabe et passende stykke af bly loddet. For at gøre det rigtige belysning i vandet, skal du købe en UV dioder.

Du skal også til at købe en super-lim, fugemasse, og elektrisk tape. Endvidere er en selvstændige foretaget undervandskamera til vinter fiskeri sat sammen på en bestemt instruktion.

kamera Valg

God undervandskamera til vinter fiskeri med deres hænder fra en smartphone er hurtig nok, men det kræver omhyggelig tilgang til valget af optiske enhed. Det bør være lille og meget lys. Dette gør det muligt bedre kontrollere dem i vandet.

Når du vælger et kamera, du skal være opmærksom på kvaliteten af skydning. Billedet skal være klar. Ellers se noget i det mørke vand er hårdt. Også kameraet skal kunne modstå vand under tryk.

Funktioner af en skærm smartphone bør også givet en masse opmærksomhed. Det skal være stort nok til, at en fisker kunne se alle detaljerne i billedet. Sikre enheder producerer dokumenteret og alment kendte producenter. Derfor, når du vælger en smartphone er bedre at give fortrinsret til sådanne mærker.

Kom godt i gang

Efter udarbejdelsen af de nødvendige komponenter går undervandskamera til vinter fiskeri. Lav dine egne hænder præsenterede enheden vil være lettere for en gennemprøvet vejledning.

Skal først udarbejde en skærm, hvorpå et billede vil blive vist. Dette kan være en bil ede kamera eller videooptager. Yderligere kontrol tilstanden af driften (der bør ikke være interferens).

Yderligere er det nødvendigt at indstille kameraet og sætte det i en vandtæt beholder. Top plast nødt til at slå et hul. Gennem ledning vil passe til din smartphone. Han skal have en passende grad af beskyttelse for at kunne anvendes under vand.

Oprettelse enheder

Hjemmelavet undervandskamera til vinter fiskeri (med hænderne det kan gøre hver person) kræver brug af bly loddet. Lange stykker af materiale til at sætte på bunden af beholderen med en smartphone.

At skabe belysning i de øverste beholder gør huller. Ved at lodde ledninger forbundet til kredsløbet med et strømkabel af smartphone. Alle de steder, hvor forseglingen er blevet brudt emballage, smøre tætningsbånd og rulle op.

Systemet bør være drevet af et bilbatteri. Han skal være godt opladet. dypning kabel skal også ombryde yderligere bånd. Ikke en dråbe vand ikke komme ind i beholderen med kameraet.

Sådan bruges apparatet

Underwater kamera til vinter fiskeri (med hænderne for at gøre det muligt for en time) under operationen bør synke til den ønskede dybde. For at gøre dette, er enheden sænkes ned i brønden. Fisherman holder den på kablet. Kameraet bør være 8 cm under krogen med agn.

Hvornår er nødvendig dykkeudstyr til en ønsket dybde til at vente et par minutter. Synlighed vises, når slammet i vandpartikleme, sand sidde ned på bunden. Derefter kan du udforske terrænet. Kameraet derefter placeret i bunden, så du kan se den agn krog.

Nå den har brug for konstant at rense isen. Ved sænkning af kammeret, er det nødvendigt at foretage en tur på 360 grader hver 20 cm nedsænkning. Dette vil give et indtryk af situationen under vandet. Det vil være muligt at bore et andet godt ved tilstedeværelse på dette sted for fisk. Det vil synke agn krog.

Overvej, hvordan du opretter en enhed, såsom en undersøisk kamera til vinter fiskeri med hænderne, kan du oprette en stor tracking-enhed for indbyggerne i dammen. Camping med deltagelse af en sådan anordning bliver interessant og spændende. Med den rigtige tilgang til brugen af sådant udstyr er der alle chancer for at gå hjem med en misundelsesværdig fangst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.