TravelingRetninger

La Pineda, Spanien: et paradis for turister

En af de yngste, men alligevel meget komfortabel og behagelig, der er badebyen La Pineda (Spanien). Det ligger i nærheden af Tarragona, i Catalonien, og er nu en meget besøgt og populært feriemål på Costa Dorada. Her er der underholdning, og butikker og markeder, samt mange caféer og restauranter, men på trods af alt dette, i byen er altid stille og rolig. Det er grunden til familier med børn ofte foretrækker ferie i La Pineda.

Spanien længst erobret for sig selv, den populære badeby i verden skalaen, og derfor er nu her gå at tilbringe deres ferie folk fra hele verden. Enhver nation har sin favorit udvej, og La Pineda - er det sted, hvor den skal sende et stort antal turister fra Rusland. Her er de fleste af tjenesteydelsen er designet til unge rejsende: Masser af vand parker, springet pool, børns restauranter og butikker. Hvis du tilbringe en ferie med din baby er her, vil han aldrig glemme disse dage af paradis i La Pineda.

Spanien er kendetegnet ved varmt og fugtigt klima, og denne region er ingen undtagelse. I sommeren her luften opvarmes til 30 grader, og om vinteren temperaturen indekset ikke falder under + 15 ° C vand i Middelhavet er meget varm, til 25 grader i en hyggelig bugt, og på sletterne til havet 22 ... + 23 ° C på mest strande indgangen til havet er meget lavvandet, så sikkerheden for deres børn, kan du ikke bekymre dig om. Af den måde, kan meget usædvanlige og smukke strande prale af La Pineda. Spanien, som regel, på øens østkyst har gyldne sand, men på dette område strandene er dækket med sne-hvid belægning. Bred og flad rekreativt område omgivet af smaragd grønne områder og klipper, der danner bugten.

Selve byen La Pineda har på sit område af eventuelle monumenter eller arkitektoniske mesterværker, så hvis du - en kender af fine, gå til den nærliggende Tarragona. I oldtiden var det en romersk provins i Iberiske Halvø, så her bevarede antikke akvædukt, amfiteater og gravplads for Scipio på kysten. Mere moderne og mindre luksuriøse, desværre, faciliteter prale byen La Pineda (Spanien).

Billeder af denne hyggeligt resort sige, at det er varmt og smukt, og stedet kan være en stor mulighed for en bryllupsrejse. De vigtigste ting - at finde et hotel, der vil blive placeret i udkanten, og som vil støder den rolige bugt, blottet for børns latter. Af den måde, for elskere der et stort antal af fine restauranter, hvoraf mange er placeret på havnefronten. Det er værd at prøve en spansk paella, skyllet ned med sin befæstede vin sherry. Og på en varm sommerdag kan man nyde en kold tomatsuppe gazpacho, som er mesterligt forberedt Kun her. Det er denne parabol er et symbol på et land som Spanien.

Helligdage i La Pineda er utænkelig uden den aktive underholdning. Her er det en af de største vandland i Catalonien "Akvopolis", der i dagtimerne kan du få en dosis af adrenalin, og om aftenen - at beundre vandet show, tilfreds med delfiner. Det tager denne udvej og ivrig sportsfans. Især for dem, det blev ophøjet centrum "Eurosport", hvor der er mange fitnesscentre og swimmingpools. Og, selvfølgelig, på kysten, du kan leje udstyr og gå til bestyrelsen for surfing i bølgerne rejse. Eller udstyre kampvogne og fordybe dig i de smukke farvande i Middelhavet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.