Hjem og familieGraviditet

Herpes under graviditet: implikationer og diagnostik

For fremtidige mødre enhver sygdom er uønsket. Der er imidlertid en gruppe af de farligste sygdomme, som med stor sandsynlighed kan føre til en patologi graviditet og føtal og endda afbryde den. Denne såkaldte TORCH-infektion. I dag, enhver kvinde i den situation at miste dem tester obligatorisk.

Den farligste sygdom menes herpes under graviditet på grund af sin udbredelse i befolkningen, samt evnen til at være symptomfri. Den første type af virusinficerede mere end 90% af befolkningen. Dybest set er det i en inaktiv tilstand, og manifesterer sig kun med svækkelsen af immunitet, der opstår, når kulde eller varme, fysisk og følelsesmæssig belastning, en alvorlig sygdom. Graviditet er også ledsaget af en svækkelse af kroppens forsvar, så det kan være en forværring af sygdommen.

Herpes synes små bobler på læberne, under næsen og dens vinger ører. Så de er omfattet af en skorpe, som forsvinder i løbet af 1-2 uger. Desuden kan en person blive forøget træthed, har følelsen af svaghed, søvnforstyrrelser, en lille stigning i temperaturen.

Der er også en genital herpes, forårsaget af primært en virus af den anden type. Det også fremgår dog udslæt vises på kønsdelene og livmoderhalsen. Smitte sker gennem seksuel kontakt.

Især farlige herpes under graviditet , når den primære infektion, når kvindens blod er ikke flere antistoffer mod virus. Hvis det skete i det første trimester, derefter med stor sandsynlighed kan forekomme abort eller forårsage alvorlige fejl i fosteret. Når infektionen i sidste trimester kan dødfødsel eller hjerneskade.

Hvis herpes under graviditet eskalerede mindre end en måned før forventet fødsel, er det muligt infektion af barnet under passagen gennem fødselskanalen. I dette tilfælde anbefales det at gøre en kejsersnit.

Hvis kvinden var syg virus luftfartsselskab eller før undfangelsen, under graviditet herpes mindre skræmmende for fosteret. Men det er bedre at udelukke akut, og hvis de gør forekomme omgående læge og følge alle anbefalingerne.

Ideelt før graviditeten at gøre analysen og bestemme niveauet af immunglobulin G og M, og til begge virustyper. IGG positivt resultat indikerer, at kvinden allerede er inficeret, derefter hver trimester bør kontrollere niveauet af IGM, ville dens øgede værdi være tegn på en forværring. I denne position kan du bruge ikke alle stoffer, men herpes under graviditet, hvis virkninger er katastrofale, skal behandles uden at mislykkes.

Hvis de bruges under graviditet, øget planlægning IGM, indikerer dette en primær infektion. Så skal du blive behandlet, og først derefter forsøge at undfange et barn. Og så også bestemme niveauet af hver trimester IGM.

Hvis hævet og IGM, og IGG, det taler om forværring af kronisk proces. Du er nødt til at komme sig, og så bare forsøge at blive gravid. Hvert trimester at kontrollere niveauet af IGM.

Hvis ikke rejst nogen IGM eller IGG, er kvinden ikke er inficeret, og det er grund til at frygte, at under graviditet. Af alle de ovennævnte er den mest uønskede mulighed. Så hver tredje måned under graviditeten er det nødvendigt at identificere og IGM, og IGG.

Hvis før graviditetstests ikke blev deponeret, er det ønskeligt at gøre dem så hurtigt som muligt. Hvis vi taler om genital herpes, bør du gøre månedlige vatpind fra kønsorganerne for tilstedeværelsen af virus ved PCR. Under alle omstændigheder, er du nødt til at tage vare på dig selv: ingen kontakt med syge mennesker, ikke supercool, forbedre immunitet.

Således herpes under graviditet, især genital, kan få meget alvorlige konsekvenser. Det er yderst farligt at den primære infektion, så det er bedst at kontrollere niveauet af antistoffer i blodet før graviditeten, og derefter at følge ham i hvert trimester. Gravide kvinder bør beskytte sig mod smitte, og hvis det sker omgående læge og behandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.