Hjem og familieGraviditet

Rovamycinum under graviditet

Med udbruddet af graviditet, enhver kvinde begynder at være mere opmærksomme på tilstanden af hans helbred. Men det virker ikke altid at beskytte sig mod selv de mest mindre virussygdomme som immunsystemet svækkes betydeligt den vordende moder og alle forsvarsværker fokus på den fødedygtige. Det er derfor, kvinder nemt kan fange en forkølelse, hoste eller andre sygdomme.

Med en kold gravide kvinder anbefales at bruge naturlige ingredienser til at hjælpe kroppen bekæmpe infektionen. Der er mange måder at øge immunitet folkemusik retsmidler. Men hvad nu hvis diagnosen fremtidens mor mere alvorlig og traditionel medicin er magtesløs? Heldigvis, i dag er der effektive lægemidler til behandling af sygdomme af forskellig beskaffenhed.

Rovamycinum under graviditet

Dette stof er ordineret til infektioner i de øvre luftveje, luftvejene (bronkitis, lungebetændelse), hudsygdomme, knogler og led, toxoplasmose, og smitsomme sygdomme i kønsorganer. Endvidere er lægemidlet indgivet intravenøst i akut lungebetændelse, astma bronchiale, og også i tilfælde af forværring af kronisk bronkitis.

Som du kan se, spektret af virkningen af det antibakterielle middel er bred nok, men at tage det anbefales ikke selvstændigt. Rovamycinum under graviditet er tildelt kun til din læge, der afgør, hvordan og dosis af dens anvendelse. For at gøre dette, konkluderes det, og stoffet er givet på baggrund af de påkrævede prøvninger. Efter alt, kan ingen antibiotikum ikke betragtes helt sikker, så dens anvendelse vil afhænge af en række individuelle faktorer.

Med hensyn til kontraindikationer, derefter tage lægemidlet under amning er strengt forbudt, da stoffet passerer over i modermælken, og det kan påvirke sundhedstilstanden hos nyfødte. Samtidig Rovamycinum under graviditet anses for at være ganske sikkert og ordineres ofte til alvorlige sygdomme, der er nævnt ovenfor. Men hvis du oplever unormal leverfunktion, bør det tages under lægeligt tilsyn.

Rovamycinum antibiotikum ofte ordineret til latente seksuelle infektioner, herunder ureaplasmosis. Dette er meget vigtigt, fordi gravide ofte lider af denne sygdom, som kan skade ikke kun den vordende mor, men barn. Hvis der ikke gribes ind, kan ureaplasmosis forårsage for tidlig fødsel, ifølge lægerne.

bivirkninger

Det kan være: opkastning og kvalme, diarré, udslæt, kløe, nældefeber og i sjældne tilfælde, lægemidlet forårsager en ændring i de funktionelle leverprøver, ulcerativ oesophagitis, akut colitis, og andre. Men hvis du tager stoffet ikke er deres eget, og til andre formål i din læge, så du har meget lidt at bekymre sig om. Rovamycinum, en analog, som er kendt som spiramycin, er ganske effektiv og den sikreste blandt brugte antibiotika under graviditeten. Men hvis noget af disse symptomer, du er bekymret for - straks rapportere det til din læge.

Udenlandske erfaringer med anvendelse Rovamycinum

Dette stof har været brugt i omkring 30 år til behandling af toxoplasmose hos gravide kvinder i de europæiske lande. Efter at pådrage sig sygdommen det er ganske simpelt, er det nødvendigt kun at bruge infektsirovannoe kød. Desuden kommer ind i kroppen, og infektionen kan være gennem kontakt med syge dyr. Toxoplasmose anses for at være farlige i den anden halvdel af graviditeten - det øger risikoen for medfødte sygdomme i det ufødte barn. Sygdommen kan bære alvorlige konsekvenser for sundheden af den nyfødte, kan det være psykiske handicap, blindhed, og selv epilepsi. I dette tilfælde (dvs. når infektionen toxoplasmose) anbefales at tage Rovamycinum under graviditeten. Europæiske erfaringer viser, at stoffet reducerer risikoen for barnet sygdomme betydeligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.