HjemlighedKonstruktion

Installation stikkene i gipsvæg: Manual. installation Kabinetter

Metalbeklædning ark drywall - en af de mest populære måder at efterbehandling. Det skjuler alle de bump grundlæggende partitioner og fungerer som et godt grundlag for efterfølgende installation. For eksempel installation af stikkene i gipsvæg vil ikke gøre nogen problemer selv for en nybegynder elektrikere.

Værktøj og materialer

At arbejde skal du bruge:

 • Bore efter at lave huller i gipspladerne med en tilsvarende cutter. Escutcheon standard størrelse er 68 mm i størrelse, og derfor bør være den samme diameter cutter.
 • To skruetrækkere - figureret til montering direkte stikkontakt, og en indikator for at kontrollere spændingsniveau.
 • Opbygning af en markør for præcis mærkning.
 • Level.
 • En kniv og en boremaskine, hvis et bor med en kutter var ikke ved hånden.

Start på arbejde

Før der fortsættes med installationen af stikkontakter og afbrydere i gips, overveje ledningsdiagram omhyggeligt. Takket være hende, vil du straks se, hvor du har brug for at lave huller. I midten sætte et mærke markør for efterfølgende at gøre det lettere at bore.

Hvis du vil installere mere end en og en sokkel enhed har til Stroebe gipsvæg flere steder i en række. De vigtigste ting - at bruge et vaterpas til alle stikkene blev placeret i samme højde fra gulvet. På hvilken slags - et besøg på de strenge regler den viser ikke, men der er visse standarder.

På hvilket højde er placeret stikkontakter?

Før du vælger et sted og begynde at installere kasserne under udløbet i gipsvæg, er du nødt til at tænke over deres formål. Meget afhænger af din egen komfort.

Overensstemmelse med almindeligt accepterede europæiske standarder er afstanden fra væggen til gulvet er 30 cm, og omskifteren skal placeres i en højde på 90 cm. Med denne kontakt fra centrum til kanten af døråbningen er 18 cm, med undtagelse foringsrøret og selve kassen.

Disse standarder er meget praktisk, især til montering i gips. Der er dog en række dagligdags situationer, der kræver en individuel tilgang.

 • Køkkenet er ofte placeret over udløb overflade køkkenbordet. Deres højde, sædvanligvis svarende til 1,2 m.
 • Hvis du er i stuen er en PC eller et akvarium, det giver mening at sætte stikket til en højde meget højere end 30 cm fra gulvet for at slippe af ledningsrod under fødderne.
 • Badeværelset er installationen af dobbelt udtag i drywall - en vaskemaskine og andre husholdningsapparater - udføres ved en højde på 1 meter.

Efter optællingen er afsluttet, fræseren i centrum af den anvendte mark markør kan derefter begynde at bore gipsvæg. Hvis det gøres forsigtigt, med den opgave at selv den uerfarne mester vil klare nemt.

Hvordan man laver et hul uden kutter?

I amatør elektriker og brugte andre værktøjer. For eksempel er det muligt at beskrive konturen Escutcheon derefter bore bit og skære det med en kniv. Imidlertid er ulempen ved denne metode - takkede kanter fremtidige åbninger, som komplicerer installation sockets i gipspladerne.

Udover gipsplader selv - sprødt materiale, som let kan brydes af uforsigtig presset. Derfor er det tilrådeligt at bruge en speciel fræser med en diameter på 68 mm. Det samme cutter (bit) bruges i el-arbejde på installationen af projektører.

Hvis gipsvæg installationen er afsluttet?

Hvis installationen arbejdet lejede bygherrer, så de sandsynligvis æstetisk færdig med at installere gipsplader, flytte wiren gennem det lille hul. I dette tilfælde skal bore et sted i soklen for reel.

Wire stikker ud af hullet til at bøje opad og skånsomt som muligt for ikke at såre isoleringen under ham til at bore et hul til montering Escutcheon. Hvis du forvirre ledninger stikning ud, så fortvivl ikke: dekorative ramme luk hullet ikke blot sig selv, men også omkring 1 cm af væggen til dens diameter.

En anden udførelsesform - at skubbe ledningerne ind i væggen og derefter, med en boremaskine krone i særlige udfærdiget i udgangsstedet åbning. Det er vigtigt at sikre, at kutteren ikke skærer wiren, kollapsede inde.

installation Kabinetter

Sikker podrozetnik skal gøres i gipsvæg hul er ikke svært. På hans krop er montering for både stikkontakten og til boksen på væggen. Først og fremmest er det nødvendigt at trække tråden fra Stroebe og skæres en åbning i plasten Escutcheon. Han installeret i gips og fast med skruer. En yderligere fixeringsgrad tilbyde særlige trykfødder.

Escutcheon standardhøjde er 4,5 cm, og bør derfor være den samme størrelse hulrummene mellem gipspladerne og det understøttende væg. Hvis afstanden er et resultat af monteringspladerne får mindre, er det nødvendigt at bruge en lille hammer til at bryde af fordybningen i betonen. Under alle omstændigheder bør alle beregnes før installationsfasen og sørge for ulejligheden.

elektriske installationsarbejder

Når installationen er fuldført Kabinetter, kan du gå videre til at forbinde elektriske ledninger. Glem ikke at finde den indledende panel og slukke for strømmen. Samt ved hjælp af en skruetrækker indikator, kontrollere spændingsledninger.

Sådan tilsluttes stikkontakten:

 1. Det første er det nødvendigt at adskille og fjerne alle de plastdele.
 2. skru derefter skruerne på terminalen. I dem dig og indsætter de relevante ledninger.
 3. Hvis installationen af kasserne under udløbet i gipsvæg i det forrige trin er en succes, vil de ikke være vanskeligt at indsætte sig selv og stikkontakten. Lukkes den med særlige "ben".

At installere stikkene i gipsplader skal tilsluttes de tilsvarende terminaler:

 • Blå ledning (nul, betegnet med N).
 • Brun ledning (fase, betegnet med L).
 • Gul-grønne ledning (jord, der er udpeget PE symboler).

For at undgå yderligere svækkelse af kontakter og kortslutninger forsøge at stramme ledningerne ordentligt.

Den sidste fase af arbejdet

Efter tilslutning ledningerne installeres soklen selv og sikre dets resterende skruer. På samme måde installationen udføres i gipsplader udløbshus i et præ-gør huller. Når ledningsføringen arbejdet er afsluttet, vil kun sat på en plastik ramme og installere en dekorativ beslag.

Professionel rådgivning

 • Ledningsføring udføres bedst længe før vægbeklædning gips paneler.
 • Før starten af elektrisk arbejde kommer til at ramme af metal profil, som bliver nødt til at blive monteret på den bærende flade.
 • At beskytte trådene fører til afbrydere, der anvendes bølgede metal.
 • For de nuværende fittings til stikkontakter der bruges i de tre-leder kabel dobbelt isolering viklinger.
 • Fastgørelse af kablet på rammen inde i gipsplader vægkonstruktion vil give forøget pålidelighed. Til dette formål, dele af kobbertråd.

Som du kan se, installation stikkene i gipsvæg - Processen enkel og ganske muligt i hjemmet. Hvis du ønsker at få erfaring i el-arbejde og spare på at kalde en specialist, kan du nemt drage fordel af disse anbefalinger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.