HjemlighedKonstruktion

Sådan hælde gulve i lejlighed lige?

Moderne renoveret lejlighed indeholder normalt gulv udskiftning. Udskiftning dækning er mere gunstig i pris og ser mere æstetisk tiltalende. Bundpladen (coupler) - et vigtigt element til arrangementet af dæklaget. Derfor, for at de mennesker og skitsere reparation, ofte opstår spørgsmålet om, hvordan man kan hælde gulve i lejligheden. Den casting teknologi er nogen big deal, og hvis korrekt udført skulle opstå action problemer.

Ved afslutningen af væggene kan begynde at udligne de to køn. Du kan leje bygherrer til at hælde gulvene i lejligheden. Prisen for disse værker ikke er for stor. Dog kan alt gøres uafhængigt. Hæld betongulv i lejligheden er ikke så svært.

beacons

Du skal først installere de vejledende beacons, som vil blive gennemført og gulv nivellering. Fra deres korrekt installation vil afhænge fladhed afretningslag under hælde. De skal være installeret langs hele rummet. Der er flere installationsregler: den første beacons bør trække sig tilbage væk fra væggen med 30-40 mm, og resten - omkring 1000 mm fra den foregående. Når byggeriet kan ikke undvære cement. Efter alt, er de grundlæggende byggesten til et større antal byggeri og afsluttende arbejde. For at udfylde behovet en god cement. I fremtiden vil det blive installeret styreskinner.

pude

At sikre et højt niveau i en flad varme- og lydisolering, før hælde etager af lejlighed under gulve lægges et lag ekspanderet ler, knust sten eller sand. Det er også nødvendigt at lægge et lag af en speciel plastfolie, som vil give en dampspærre. Installerede beacons bør kontrolleres ved hjælp af et vaterpas. Hvis de er installeret glat, så kan du gå videre til næste trin - at hælde cement gulv løsning.

Sådan hælde gulve i lejligheden

Cementblandingen hældes på gulvet, bevæger sig fra hjørnet af rummet. For bedre at distribuere den løsning, du har brug for at flade det ved hjælp af en spatel eller murske. Dette muliggør styring lagtykkelsen. Det er vigtigt at sørge for, at alle hullerne er blevet fyldt, så i løbet af svind ikke havde uregelmæssigheder. Efter 30-40 minutter efter at hælde den anbefalede murske og til sidst udlignede overfladen. Oversvømmede gulvet når op på fuld styrke efter 28 dage. Tørrer det i ca. 3 dage, afhængigt af rumtemperaturen og andre faktorer.

Der er en anden mulighed. For det første kan man skabe en kobling, og at fjerne de uregelmæssigheder og mangler i dens overflade, sætte det øverste lag af en selvnivellerende gulv. Dette vil ikke lide med reglen. Selvnivellerende blandinger til gulvbelægning fortyndet med vand til en konsistens på en tyk væske creme eller yoghurt. Så de er taget væk på jorden med pigrulle.

Det er alt, hvad der er at vide om, hvordan at hælde gulvene i lejligheden. Yderligere er det muligt at begynde at lægge topcoat. Tre af de mest almindelige materiale til gulvbelægning - laminatgulve, parketgulve og linoleum. Hver har sine egne fordele. Den mest populære af dem - laminat. Det ser godt ud og ganske økonomisk pris. Parketgulv ser solid, men prisen er højere end for linoleum og laminat. Linoleum er relativt billig, har en høj slidstyrke og er 15-20 år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.