Nyheder og SamfundJournalistik

Misinformation: Hvad det er, og hvorfor det er nødvendigt

Snyd - en af de mest effektive instrumenter, opfundet af menneskeheden til deres egne formål. Misinformation - hvad er det i virkeligheden? Den samme bedrag, trænet og raffinerede, anvendes bredt og med forbløffende frekvens.

Det viser sig, at misinformation - er en måde at manipulere masserne. Hvem ejer de oplysninger, han ejer hele verden, men hvem kan modbevise det og ændre i et positivt lys, kan styre alle processer i samfundet.

Misinformation som en ny definition af svig

Indtil da har menneskeheden været bekendt kun med bedrag. Den misinformation han vendte med fremkomsten af den politik, betyder for masse oplysninger. Og det første område for anvendelsen af dette fænomen var området militære kampe. Misinformation - det er for krigen? Dette er en meget effektiv masseødelæggelsesvåben, i stand til at fratage kamp kapacitet af hele hæren. Så på civilisationens, det var nok til at fortælle fjenden af nogle snedig måde at nærme de enorme forstærkninger, og det er de fjendtlige tropper forlader slagmarken og gøre sejl. Og driver en massiv misinformation. Essensen af det var at præsentere information. Det skal indberettes, så fjenden troede. Og nu misinformation - det vil sige, hvis ikke en komplet videnskab med sine egne regler og love?

Fremgangsmåderne til misinformation

De yderligere folk flyttede i sin udvikling, de mere sofistikerede metoder bliver misinformation. Med fremkomsten af aviser, radio og tv har mulighed for at manipulere hele nationer, bare fortælle dem de ønskede imaginære faktiske omstændigheder i en bestemt måde. Med fremkomsten af internettet er stadig mere akut. Nu med hjælp af misinformation kan starte en krig og vinde den, mens de resterende fredsstifter med et fejlfrit omdømme.

Hele institutioner, der arbejder med udvikling af teknologi samfund manipulation. Men alle de udviklinger distribueres gennem to lignende fænomener, hvis navn - den misinformation og rygter. Selvfølgelig først og fremmest bruge dem for at geopolitiske. Men opnåede berømmelse misinformation og mere fredelige sysler.

Skjulte metoder til misinformation

For eksempel, at tjene penge er svært at forestille sig uden deltagelse af dette fænomen. Faktisk er for distribution af varer også bruges misinformation. Hvad er, at hvis ikke illoyal reklame? Måder at manipulere kunderne opfundet en masse, og de alle kommer ned til fortielse eller substitution af de fakta om produkter og tjenester. Samfundet bevidst vildledt, så at nogen kunne profitere på dette.

Med andre ord, misinformation - det er ikke noget, men en løgn, der er helt eller delvist ændrer fakta eller sandhed. Det menes, at en løgn kun kan være til stede, hvor der er fejhed og et ønske om at dominere andre, overdreven rentabilitet og ukuelig passion for succes. Sommetider folk forsøger at vildlede andre, som er involveret i processen, at løgnen bliver for dem et andet liv. En sådan et liv præget af dem, der forsøger at leve ved hjælp af barmhjertige løgne.

Vær på vagt

For at skelne mellem sandhed og misinformation, er det vigtigt at bruge flere kilder. Selv de mest gennemprøvede af dem før eller senere, hviler på den tillid af sine kunder, kan passere helt usande nyheder, og senere helt erstatte den sande oplysninger forklædt løgn.

Folk kommer op med mange gode og nyttige ting, men i stand til menneskelig genialitet, og oprettelsen af opfindelser forfærdelige, hvis eneste formål er at hjælpe andre mennesker i trældom og ledelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.