Nyheder og SamfundNatur

Lake død på Sicilien - en farlig skønhed

På Jorden er der mange såkaldte "døde" søer. På grund af "morderiske" af den kemiske sammensætning af vand, en form for liv, som regel, det er helt fraværende. Den farligste sådan et formål anses for at være en syre lake Dødsfald på Sicilien.

For mange turister den maleriske ø Sicilien er forbundet kun med varmen, havet brise, lækre retter og fantastiske natur. Vi vil skynde mig at skuffe dig, øens ry betydeligt plettet en ubehagelig kendsgerning. I denne region, der er meget mere farligt sted Death Valley eller Amazonas jungle. Kun få mennesker ved, at det er her, den farligste vandmasse placeret i verden - Lake of Death.

Find denne awesome facilitet er ganske vanskeligt. Lake of Death (Fotos af dette sted er virkelig forfærdelige), er i provinsen Catania, nær den græske koloni Leontini. I sommeren søen er næsten helt tørt, så hvis du ønsker at se det i al sin pragt, kommer om vinteren.

Lake of Death på Sicilien - fuldstændig øde sted, hvor der ikke findes nogen levende organisme og dets banker ikke har selv den sparsomme vegetation. Bo tæt i nærheden af dette reservoir truer alle levende væsener stor fare. Hvis dukkert mand i føringen-grå dybder, så i et par minutter ikke engang knogler tilbage af ham.

Sø Death in Sicilien generøst beriget med svovlsyre, koncentrationen af som er enorme. Den første undersøgelse af denne aggressive søer blev udført kun i 1999. Hvorved forskere fundet ud af, at vandet bunden er to hele kilde af svovlsyre. Denne kendsgerning eliminerer meget mindste mulighed for tilstedeværelsen i disse farvande af livet. Over levetid denne sø syre haft tid til at ødelægge alt, der nogensinde har eksisteret på dette sted.

Som med alle de mest farlige objekter i verden, sø Død på Sicilien indhyllet i forskellige legender. På trods af den lille område af søen - 480 fod i omkreds - de siger, at i sine farvande forsvandt hundredvis af mennesker. Der er en version, der denne frygtelige dam var meget populær blandt den sicilianske mafia. Her dumpede de organer eller gennemført straf stadig er i live. Tja, er det sandsynligvis fordi kaustisk vand i søen ikke forlod fra uønskede personer forsvandt.

Det skal bemærkes, at denne sø - det eneste organ af vand på Jorden, der har sådan et særligt træk. Men i sure søer har, et par tætte "slægtninge". For eksempel, ejendomme sådanne dødbringende berømte Nyossøen (Cameroun), som er placeret i krateret. Ikke være i stand til at svømme i søen blæk i Algeriet, mysteriet om denne farlige sted er endnu ikke blevet løst. Alligevel Død Lake i Sicilien (foto dam allerede gør mine knæ at ryste) er fortsat det farligste i verden.

Det er bemærkelsesværdigt, at de fleste af de lokale solrige italienske ø aldrig selv hørt om eksistensen af denne "syre monster."

Hvis du skal på ferie i en malerisk og varm Sicilien, vi ikke anbefale dig at besøge Lake of Death, selv hvis du virkelig ønsker ekstrem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.