HjemlighedHavearbejde

Tomat 'fa la la "- Midt-tidlig hybrid til dyrkning i drivhuse

Tomat "fa la la" henviser til de nye hybrider Medium tidlig modning. Så ved sår frø i jorden, før frugtsætning tager det omkring 100 dage. Dette højtydende hybrid til intensiv dyrkning under drivhusbetingelser. Frugterne af denne variation har en glat, tæt overflade og flad-rund form. Deres vægt ikke er mindre end 130 g og kan nå 160 g Tomat Frugt klasse absolut ingen hulrum dannes ofte i andre sorter af drivhustomater. Inde i frugt kan være op til 6 kameraer. Denne stamme har øget modstandsdygtighed over for brud. De indsamlede modne frugter kan opbevares i lang tid, uden tab af kvalitet. Således intakte tomaterne bibeholder deres forbruger kvaliteter af op til to måneder. Disse tomater har en vidunderlig smag og en udtalt smag. De er velegnede til brug i rå form, men i det mindste de er gode i og behandlet. Disse tomater er meget velsmagende i bevaret formular. Selv efter længere tids varmebehandling tætte frugt næsten ikke mister deres form.

Tomat "fa la la" sås i godt fugtet, varme jorden i marts. Podning udføres tørre frø. Den mest passende temperatur til hurtig spiring af frø er den temperatur 27-29 ° C. Omkring en uge senere frøene giver en ensartet spiring. Ligesom andre sorter af tomater, denne hybrid kimplanter dykke ned i fase af fremkomsten af de første løvblade. I en alder af 50 dage, kan de planter plantes i drivhusene dækket med plastfolie.

Omplantning sker efter afslutningen af frost. Hærdede frøplanter kan ikke udføres, fordi det stadig er plantet under filmen dække, men for sikkerhedsnettet kan holde de planter på altanen i en uge. Planter er som regel plantet i maj og juni. Plantning massefylde er 3-4 stykker per kvadratmeter Tomater afstand bør ikke være mindre end 50 cm bredde mellem rækkerne - .. Mindst 70 cm Dette skyldes, at tomat "la la fa" har kraftfulde, høje buske. Højden af hver kan nå 1,5 m. Disse planter skal nødvendigvis være bundet til bærerne. De hyppigst anvendte Cordon voksende tomater. Sædvanligvis under dannelsen af stammen bush forlade 1-2. Denne procedure forøger periode udbytte og frugtsætning.

Tomater "la la fa" er kendetegnet ved høje og stabile udbytter. Så fra den ene busk kan få mere end 4 kg frugt. Da hver kvadratmeter med ordentlig pleje kan samle omkring 20 kg frugt. Planter begynder at bære frugt i juli og frugtsætning af tomater fortsætter frem til efteråret. Denne hybrid refererer til de afgørende sorter. Den første blomsterstand er mellem 8-9 blade. Blomsterstand enkle, korte, med en meget solid aksel. Selv under stor vægt af frugten, de ikke bryder. Planterne har korte internodier. Tomat "fa la la" er ganske velegnet til dyrkning af landbrugs-teknologi små mængder. selv små teplichke kan bruges til dens dyrkning.

Denne sort er karakteriseret ved resistens over for mange farlige sygdomme. Sammen med øget resistens over for kartoffelskimmel, er det praktisk og modtagelige for virussygdomme, såsom tobaksmosaikvirus. I denne slags uhøjtidelige landbrugsmetoder, selv om det ikke griber forstyrrende ind i regelmæssig dressing kompleks gødning, regelmæssig vanding og løsne jorden.

"Fa la la" - tomater, der gennemgår i forskellige fora, for det meste positive. De anbefales til drivhus dyrkning i næsten alle regioner af landet. I flere nordlige områder er det muligt at dyrke denne sort i de glaserede drivhuse med opvarmning. Under sådanne betingelser vil tomat have den samme produktivitet som i flere sydligere breddegrader.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.