Kunst og underholdningFilm

Brendan Fraser: Filmografi. Liste over film med Brendanom Freyzerom

Når en mand tilbød at fortælle, hvem denne Brendan Fraser, filmografi i hukommelsen af mange begrænset kult "Mummy". Men dette er ikke en skuespiller af en rolle - Brendan langt mere vellykket projekter, som han huskes og elsket. Men en sådan berømmelse han har opnået en masse talent og hårdt arbejde.

ungdom Fraser

Brendan Fraser blev født den 3. december 1968 i USA i byen Indianapolis, som er i staten Indiana. Hans far arbejdede i turistbranchen, og dette har forårsaget levevilkårene for hans familie, herunder ham selv, Brendan. Allerede som barn fremtiden skuespiller måtte leve i mange amerikanske byer, såvel som udenfor - i Canada og Europa. Frasers handler talent blev spottet tidligt, da han var kun 12 år gammel. På det tidspunkt, familien boede i London, og Brendan begyndte at optræde i Londons teatre, og selv havde en temmelig stor succes. Men Frasers familie vendte tilbage til USA efter et stykke tid, og hans studier af fungerende Brendan skulle fortsætte længere i Seattle. I denne rejse er ikke slut, og det næste sted, hvor unge talenter finpudset sine evner, er blevet en by med Toronto, det vil sige, at Fraser familien flyttede til Canada. Derfra gik den unge Brendan til Hollywood til en alder af 23 at spille sin første rolle på den store skærm.

Start handler karriere

Han kunne ikke længe forblive uvidende om en sådan skuespiller ligesom Brendan Fraser. Filmografi sine kun de første par år er ikke genopfyldes de mest markante film som "Dogfight", som blev filmet i 1991. I samme år, Brendan optrådt på tv-skærme i lille projekter "Child of Darkness, Child of Light" og "skyldig indtil uskyld ikke er bevist." I 1992 Fraser har fået mere interessant roller - Link i "frosne californiske" og David Green i "skole obligationer". I disse film, det unge talent først dukkede op i hovedrollerne. 1993 Brendan bragte ikke noget, bortset fra to små film - "yngre og yngre" og "Tyve bukke," der har ikke modtaget særlig anerkendelse. Men filmen har Brendan Fraser kunne lide både seere og skabere, så i 1994 skuespilleren blev inviteret til at deltage i tre film - til "rasle", "med udmærkelse" og "spejdere", og for den sidste film Brendan fik sin første store gebyr i mængden af en halv million dollars. "Blaze of Glory" og "Mørk Noon" - en film, hvor i 1995 med deltagelse af Brendan Fraser. Filmografi det var stadig helt beskeden, har det ikke været en enkelt stor film, selv om det var allerede 5 år på skærmen. 1996 ikke bringe noget nyt - kun de næste to berygtede maleri "Fru Winterbourne" og "Twilight familie af guld."

Den storhedstid Fraser

Men 1997 var det tidspunkt, hvor Hollywood og hele verden for at høre det nye store navn i biograf - Brendan Fraser. Film kreditter, der indtil da udelukkende af ikke særligt kendte bestod, og andenrangs arbejde, endelig genopfyldes mesterværk. Brendan spillede rollen som George i en pragtfuld komedie "George of the Jungle", som han forelskede sig i hele tilskuere. Efter dette, en indfødt af Indianapolis begyndte at veksle små projekter med store. Så i slutningen af 1997 og begyndelsen af 1998, han medvirkede i "Breathless" og "Gods og Monsters", som var designet udtrykkeligt til et bredt publikum, og dette blev efterfulgt af rollen som Adam i "Blast from the Past", som stadig er yderligere styrket positionen af Fraser i Hollywood. Den bedste periode i skuespillerens karriere gik på og, og hvis du ønsker at navngive de bedste film med Brendanom Freyzerom, listen absolut vil blive ledet af "The Mummy", som naturligvis var et mesterværk af biograf. Skuespilleren spillede rollen som Richard O'Connell, som han har modtaget honorarer i mængden af $ 4 millioner. I samme år, Brendan fik den samme mængde penge til en ledende rolle i filmen "Dudley Do-Right", men dette billede er bred accept ikke er modtaget. I 2000 Fraser forsøgte sin hånd på en ny karriere - i eftersynkronisering af den animerede film "Sinbad: Sløret af tåge." Han har ikke glemt om skyderier i filmen, spiller Elliot Richards i "Bedazzled" og modtog til denne rolle 10 millioner dollars. I 2001 skuespilleren tager del i to mindre projekter - "Monkey Bone" og "The Quiet American", men endnu vigtigere, han medvirkede i fortsættelsen af "The Mummy", som har ikke mindre vellykket end den første del, og bringer Brendan tre gange flere penge. Derefter Fraser tager en pause, genoptage aktivitet rolle i filmen "Looney Tunes: Back in Action" - hvor han samtidig spiller sig selv, og gav udtryk for nogle tegneseriefigurer. I 2004 skuespilleren spiller Rick Cabot i anmelderroste drama "The Clash" - en film, der med et budget på 6 millioner indsamlet næsten 100. En anden lille pause, og i 2006, synes Brendan på skærme af ro i de næste to film - "Rejsen til kanten nat "og" Den sidste tid". 2007 bringer mere end imponerende film - "The Air I Breathe", men i 2008 blev den mest succesfulde år i karrieren af skuespilleren. Først medvirkede han i "Rejsen til Jordens indre", og den tredje del af "The Mummy", og det sidste år af "Inkheart" - alle tre film er blevet meget populære, hovedsageligt på grund af talent i Fraser.

Nylige film af Fraser

Succesen af 2008 skuespilleren var i stand til at gentage lang - film med Brendana Freyzera, taget efter "Inkheart" er endnu ikke haft meget succes. I 2009 var det "ekstreme foranstaltninger," i 2010 - "Furry Vengeance" (maleri, der blev den mest fornuftige af sidstnævnte), i 2011 - "Fuld afsnit". 2013 blev et meget frugtbart for Brendan - det lød "rigtige proteiner" og "Escape from Planet Earth", og også medvirkede i filmene "Pointen er dig," "Reckless", "Pawn Shop Chronicles", "Vidner skal være tavs" og "Give jeg tilflugtssted", men ingen af dem er kommet tæt på dens succes af fortiden.

Kommende film

Imidlertid er Brendan Fraser ikke til at stoppe - han allerede planlagt til at deltage i de to film. Han vil spille en stor rolle i filmatisering af den berømte bog, som vil blive kaldt "William Tell: The Legend", samt deltage i optagelserne af drama "sekunder af glæde."

Awards Fraser

I 2000 Brendan Freyzer nomineret til bedste skuespiller for sin rolle i filmen "The Mummy", men Saturns gik prisen til Tim Allen med filmen "Galaxy Quest". Det har været seks år, og i 2006, Fraser stadig tildelt, hvis der stadig kun én: sammen med hele stemmer, han modtog prisen for Bedste Actors Guild støbt i filmen "Clash".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.