Hjem og familieTilbehør

Flydende vaskemiddel: fordele, ulemper, navnlig anvendelsen af

På hylderne i moderne butikker er i stigende grad i stedet for alle de sædvanlige former for detergent kan ses koncentreret flydende vaskemidler. For mange købere, denne form for hårdt tiltrængte midler i hjemmet er helt usædvanligt. Men de fleste af de husmødre har allerede formået at værdsætte koncentratet. Det er kendetegnet ved en gelstruktur, og takket være en koncentreret tilstand, bliver strømmen mere økonomisk. Gel kan vaskes som normalt, og ting af sarte tekstiler i alle tilstande.

Fordele og ulemper ved flydende middel

Flydende vaskemiddel, i modsætning til pulver, skum er ikke så rigelige. Det sjældent provokere allergi, er det vigtigt, når man vasker ting, folk, der er tilbøjelige til udseendet af forskellige typer af reaktioner. Den gelagtige opløsning under påføring fuldstændigt udvaskes af vaskemaskine proceslinjen. Det tørre pulver er ofte tilbage i den.

Hvis du bruger flydende vaskemiddel, kan du ikke længere anvende balsam. Betyder at give tingene diskret, delikat smag. Husholdningskemikalier sådan plan ikke efterlader striber på tøj, pletter og andre tegn på hvide farve, som ikke er de sædvanlige pulvere.

Flydende detergentsammensætning er bedre for miljøet. Dette forklarer, at de ikke forårsager allergiske reaktioner, ikke irriterer luftvejene, huden på hænderne. Middel i flydende form er bekvemt at dispensere og opbevare. Flaske, hvor det er hermetisk lukket og udstyret med en speciel dispenser.

Likvide midler har stort set ingen ulemper. Men minus alle de samme der: de kan ikke håndtere vanskelige snavs, fedt og oliepletter. De har også en lille holdbarhed, tørre pulvere opbevaret længere.

Form af flydende midler

Koncentratet fremstilles i to former. Oftest er det uigennemsigtige eller gennemsigtige plastflasker med forskellige volumener (fra 0,85 til 4 liter). De fleste af flaskerne er forsynet med en praktisk bærehåndtag.

Cap beholderen er både et stof dispenser. Normalt er angivet på forbruget emballage i milliliter, og særlige bemærkninger markeret på hætten. Mange producenter gør det "læse og skrive" cap - dobbelt. Dette låg er kendetegnet ved at have en indvendig afløb (beholderens hals hætten er lukket på begge sider). Dette sikrer, at ved tilspænding flasken resterende gel forsigtigt strømmer ind i beholderen og ikke hælde udenfor.

Den anden form - et flytbart plastikposer, hvilket er meget praktisk at købe. De koster mindre og er lettere at transportere. Hvis du allerede har en plastflaske, så er der det muligt at hælde gelen ud af pakken, og dermed holde det lukket.

Sådan vælger børn flydende koncentrat

Hvis tøjvask voksne passer til næsten alle produkter, for børnenes tøj er ikke alle egnet. Derfor er det nødvendigt at vide, hvordan man vælger den rigtige baby flydende vaskemiddel. Når de køber et sådant koncentrat, fortrinsret til udførelsesformen, hvori ligger til grund Baby sæbe, der indeholder ingen stoffer irritere huden småbørn. Læs omhyggeligt etiketten med gelen sammensætning før du giver penge til sælger.

Sørg for, at der ikke er noget blegemiddel pulver blandt komponenterne. Det er bedre, hvis de flydende vaskemiddel baby tøj ikke vil indeholde kosttilskud (enzymer) og syntetiske smagsstoffer, fordi de er allergener.

Funktioner af brugen af likvide midler

Under vask anbefales at fylde sammensætningen i en specielt anført i maskinen beholder. Men det er mere bekvemt til dette formål bruge den medfølgende målebæger. Dette er hætten, som blev nævnt ovenfor. Hæld vaskemiddel direkte ind i det og sætte i tromlen. Hvis en eller anden grund er der ingen hætte, kan du bruge en hvilken som helst plastlåg eller hælde gelen direkte til vasketøj.

Nogle virksomheder producerer pakket i små kapsler, flydende koncentrat. Dette er endnu mere bekvemt at anvende, som til vask og polyethylen opløst stof er fordelt over ting, når det er nødvendigt.

Flydende koncentrat derhjemme

Flydende vaskemiddel kan tilberedes i hjemmet, så vil det vise sig helt naturlige. For at gøre dette på et rivejern at rives hundrede gram sæbe, hæld det over en liter vand. Ingredienser sat i brand og varme op, indtil sæben er helt opløst chips. Periodisk, er det nødvendigt at omrøre blandingen.

Mens sæbe brygges i tre liter vand skal fortyndes med tre spiseskefulde vandrutschebane soda. Blandes vand med sæbeopløsning. Når sammensætningen er afkølet, kan du tilføje et par dråber af enhver æterisk olie, som ville give et middel til smag.

Klar masse mixer piskeris at opløse blodpropper, og skift i en plastbeholder.

Bedømmelser af gel

Flydende vaskemiddel får positive anmeldelser. Værtinde, som bruger denne gel, siger de, at det ikke kun sletter den fine, men også sparer familiens budget. De peger også på bekvemmeligheden ved anvendelse af en gel-lignende midler. De siger, at efter vask ting bliver blødere, bliver en let og behagelig duft. Ligesom kvinder, og at de geler ikke forlader hvide pletter på tøjet, især en, der ikke syet af meget høj kvalitet stof.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.