TravelingRetninger

Russisk Bridge. Længden og højden af broen i Vladivostok, Rusland

August 1, 2012 var en væsentlig begivenhed i historien om den fjernøstlige region i vores land. Denne dag blev bestilt russiske bro (Vladivostok), hvis billede engang prydede siderne i førende indenlandske og udenlandske udgivelser. Og det er ikke overraskende, da godt før åbningsceremonien, mange af verdens medier kaldes opførelsen af faciliteterne i et af de mest ambitiøse projekter i det 21. århundrede.

historie

Russisk bro, blev det besluttet at åbne for trafik i begyndelsen af arbejdet i APEC-topmødet, som skulle finde sted på samme ø. Byggevirksomhed begyndte i anden halvdel af 2008 og blev gennemført over fire år. Men tanken om opførelsen af objektet opstod mange årtier før dette, og gentagne gange. I det 20. århundrede, er blevet udviklet to projekter med et interval på næsten 25 år, men ingen af de præsenterede forskning var ikke levedygtig.

I 2007 er der blevet foreslået nye muligheder. Blandt de 10 arkitekt- og ingeniørvirksomhed værker, præsenteret af førende design kontorer i vores land, har eksperter identificeret den oprindelige udformning af skråstagsbro, selvom tidligere overvejet muligheden for opførelsen af de hængende.

I de udenlandske eksperter og de bedste tekniske organisationer i Rusland deltog aktivt på projektet.

Den hovedentreprenør var virksomheden "UCSC Bridge", og den samlede værdi af kontrakten udgjorde 32,2 milliarder rubler. Som for datasikring af projektet, blev det overladt til B. Kurepin.

Den nye bro blev bygget accelereret tempo sammen med fastlandet side, og fra kysten af øen. Vi flyttede mod hinanden to hold af bygherrer, som mødte April 12, 2012.

En måned efter åbningen af anlægget blev officielt navngivet - Russisk Bridge. Vladivostok fik en ny attraktion, der nu betragtes som den vigtigste arkitektoniske symbol på byen.

arkitektoniske træk

På grund af længden af 1104 m spændvidde bro er stolt af russiske indbyggere i Vladivostok og den største blandt de tilsvarende objekt i verden. Hele strukturen hviler på riggen, som er holdbare kabler. De bruger de skruer er fastgjort på pæle - pylonerne. Højde Russisk bro Vladivostok - 321 m, afstanden mellem buer og overfladen af vandet -. 70 m Denne omstændighed giver supersize fartøjer løbe frit nedenunder.

Belastningen på broen pyloner russiske jævnt fordelt. Til opførelse af hver af søjlerne er det blevet brugt 9000 kubikmeter af høj kvalitet beton. Et tårn kunne rumme et villakvarter, og disse støtter på broen to.

Længden af den russiske broen er 1885.5 meter, og vægten - 23 000 tons. Bredden af kørebanen er 24 meter (fire bånd).

vedligeholdelse af broen

Tilstanden af faciliteterne konstant overvågning team af teknikere og meteorologer. Specialister betjener broen, gå op til en højde på 300 meter på trappen, arrangeret inde i hver pylon. Indimellem disse rum er ikke tilladt at besøge journalister og professionelle fotografer. Vejret på broen, vindretningen, synlighed, der bølger hav bølger overvåget for rettidig vedtagelse af de nødvendige foranstaltninger.

På kongressen er udstyret med en observation dæk. Det tilbyder en storslået udsigt over den endeløse vidder Stillehavet.

kONSTRUKTION

Bridge mange russiske eksperter kaldes unikt, og ikke kun på grund af dens længde. Det kan betragtes som usædvanlige og selve konstruktionen af sådanne faciliteter i betingelserne for Primorje klima. Høj luftfugtighed og hyppige byger af vind, betydelige temperaturforskelle til at skabe flere problemer og tvunget arkitekter og ingeniører ser for kreative løsninger. Russisk system til skråstagsbro er blevet udviklet af franske forskere, der har foreslået at bruge en speciel stål sammensætning med en lang levetid (op til 100 år), ved -40 ° C om vinteren til + 40 ° C om sommeren. Desuden design skabt med kravet om øget aerodynamisk modstand.

Værdien af byggeri

Russisk bro spiller en vigtig rolle i livet i Vladivostok. Det har en stor økonomisk og politisk betydning, samt give vejforbindelser mellem fastlandet og øen dele af byen. Således sender den russiske ø skal være opmærksom på, at der allerede mere end et århundrede militærbaser befinder sig, og man kan ved et uheld ind på det område, indgangen til der er forbudt for borgerne.

Den regionale administration planlægger i den nærmeste fremtid til at placere på øen russiske moderne produktionsfaciliteter, hoteller, sportsanlæg, museer og attraktioner, boligområder og uddannelsescentre. Således med indførelsen af broen åbnet brede perspektiver for investering i nye boligbyggeri og infrastrukturprojekter. Han blev også den vigtigste færdselsåre, som at få en ny campus på øen russiske fjernøstlige føderale universitetsstuderende. I øjeblikket findes der allerede i vandrerhjemmet, som samtidig kan rumme op til 11.000 elever. Hertil kommer, at campus har flere akademiske bygninger, højhus Studencheskigo center, samt mange sportsfaciliteter.

passage

Desværre, tage en tur over broen vil ikke være muligt. Det er kun beregnet til cirkulation af offentlige og private køretøjer, og i dag er han betragtes som den hurtigste og mest bekvemme vej fra den vigtigste del af byen Vladivostok i det historiske. Men selv i det bilens passagerer vejafgift bro forårsager glæde og beundring, fordi de er i en højde af 70 meter over vandoverfladen.

udflugter

Bridge russisk i dag er ofte brugt som en rygrad, som beboerne i Vladivostok sendt til øen af samme navn i weekenden. Der er en historisk del af byen, og ruinerne af en gammel fæstning. Hertil kommer, at nedstigning fra broen er russiske kanoner. De engang tilhørte Novosiltsevskoy batteri, bygget i 1901.

Nogle vladivostoktsy gå til øen om sommeren russisk til picnic og at solbade og svømme. Hertil kommer, at nogle rejsebureauer arrangerer sightseeingture, herunder inspektion af byens berømte broer. Deres program skal medtages, og et besøg på øerne i bugten Petra Velikogo.

Hvis du får en chance for at besøge i Vladivostok, skal du sørge for at inspicere den russiske bro. Han sikkert imponere dig med sin størrelse og styrke. Især smuk er den bygning i aften, dekorativ belysning i lys, så mange rejsende foretrækker at klatre op til observation dæk efter solnedgang.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.