SundhedSyn

Premio (objektiv): moderne teknologi til gavn for mennesket

Hvis moderne menneske tør bruge kontaktformularen korrektion af midler, han ønsker at få det bedste af, hvad der er på markedet. Unik serie udgivet det japanske firma Menicon. Hun kaldte hans produkt Premio. Linserne i denne linje kan tilfredsstille de mest lunefulde af køberen, da de er skabt ved hjælp af de nyeste teknologier og den seneste videnskabelige udvikling.

oxygenstrømmen

I mange år har forskellige producenter kæmpet for at skabe en åndbar linser. Faktum er, at hvis blokken adgang af ilt til hornhinden, linsen, det kan forårsage ikke kun ubehag, men også en alvorlig øjensygdom. Linser Menicon Premio helt løse dette problem. Udviklingen af siliconehydrogelmaterialet virksomhed startede tilbage i 70'erne i sidste århundrede. I 1979 blev han modtaget den første patent på det nævnte materiale. Men for at starte produktionen af de korrigerende linser Menicon ikke travlt. De første kontaktlinser Premio så dagens lys i 2007. Alt dette tidspunkt, har forskere fortsat med at arbejde på at forbedre materialet. Det lykkedes dem at opnå den højeste sats for ilt transmission flow. Premio - objektiver med en indikator for ilt permeabilitet 161. Det er nu den højeste i verden.

Teknologi og MeniSilk Nanogloss

Linser fra silikone hydrogel produceret af mange virksomheder, men kun bruger Menicon MeniSilk teknologi. Denne udvikling giver ikke kun en høj oxygenpermeabilitet, men har også et højt vandindhold. Premio - linser, der ikke indeholder ekstra fugtgivende stoffer, men ikke udtørre øjet, på grund af den fremragende fugtningsevne, så undgå ilt sult.

Nanogloss - teknologien er ansvarlig for glathed af overfladen af linsen. Det tilladt at kombinere plasma belægning og iltning. På grund af dette, behøver linserne Menicon Premio ikke forårsage ubehag og modstå lipidaflejringer.

Innovation i design

Som du kan forestille dig, er det ikke kun om den visuelle appel af produktet. Udformningen af linsen har også arbejdet et helt team af forskere, som har resulteret i unikke løsninger. Premio - sfærisk linse design, der giver adgang for ilt flow til alle områder af produktet. Profil skrå på begge sider af linsen, men den udvendige side har en længere konus. Desuden produkter og halvcirkelformet kant lidt hævet. Dette reducerer presset på bindehinden, for at sikre mobiliteten af linsen og giver den perfekte indkvartering. Takket være sit innovative design, udveksling af tårer i rummet under linsen sker frit, uden videre.

Linser Premio nemt at vælge, da de har en krumningsradius og to sidder let på enhver øjet.

Generelle regler

Premio linse lineup er opdelt i flere typer. De kan være silikone hydrogel toriske. Oplysninger om den første form allerede. Den anden type er designet til optimal korrektion af astigmatisme. Toriske linser er også designet på basis af unikke designs. De passer stramt til hornhinden og ikke bevæger sig fra stedet. Dette gør det muligt for patienter med bygningsfejl, bruge dem uden restriktioner.

Begge typer af linser er designet til at blive båret i dagtimerne. Om natten er de bedst fjernes. Men hvis det ønskes, kan patienten bruge linser uafbrudt i en uge. Under alle omstændigheder, sammen med linserne nødt til at købe en speciel løsning for deres rensning.

Hvad gør kunderne?

Patienter, der bar Premio, - linsen, anmeldelser af som kan læses på forskellige fora, dybest set tilfredse med produkterne. Folk skriver, at de er meget komfortabel og greb ikke ind.

Nogle anmeldelser taler om oplevelsen af kontinuerlig linse slid i lang tid. Sådanne beskrivelser er interessante ud fra et billede af lange ture eller vandreture. Nogle patienter, med henvisning til sin egen oplevelse af lang tids brug, anbefales det at dryppe i morgen genfugtning falder for at undgå tørre øjne.

I en gennemgang af linserne Premio sige, at hvis du følger reglen om daglig indtagelse af mindst 2 liter rent vand og derefter bruge ekstra fugt er ikke nødvendig. Men denne individuelle reaktioner, som hver definerer, selv.

Iført linser bliver mere populært hvert år. Mange mennesker nægter at bruge konventionelle briller, men foretrækker kontaktlinser. Hvilke produkter at vælge, afhænger af ønsker og krav til forbrugeren. Men det er værd at bemærke, at linserne Menicon Premio - anstændig indstilling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.