Kunst og underholdningFilm

"Stendhalsyndromet" - et skridt i Asia Argento kreative karriere

"Italienske Hitchcock", "Visconti vold" - honorære kaldenavn, som fans har tildelt Dario Argento, en italiensk instruktør og manuskriptforfatter, samt hans fars Asia Argento - en af de mest populære til dato skuespillerinder i verden biograf. Enestående Masters of Horror i 1996, tog den psykologiske thriller "The stendhalsyndromet", hvor rollen som hovedperson spillet af hans datter. Ved den tid på båndet i Asien allerede havde en meget anstændig oplevelse i filmen. Hun startede handler i tv-film mere 9-årig pige. Var senere film "Heart Friend", "Skade", "Koroleva Margo", som bragte den unge skuespillerinde berømte og den første italienske filmpris for sin rolle i filmen Arianna "Vi vil ikke se hinanden længere." Selvfølgelig, instruktøren tilbudt rollen i filmen "stendhalsyndromet" hans datter med rette. Det var fra Asien han forventede maksimale inkarnation politiet inspektører Anna engageret i opsporing sindssyg. Det skal bemærkes, talentfuld og smuk skuespillerinde med den opgave betroet den klaret. På trods af, at den filmatisering af ethvert litterært værk - ikke en let opgave, især da filmatisering af romanen skrevet af Graziella Magerini, en italiensk psykiater, Asien kunne spille en meget letpåvirkelig pige Anna, hvortil kunstværker har sådan en stærk indflydelse, at det er inde i en Stendhal syndrom.

Dette begreb anvendes i psykiatrien kaldet tilstand, først beskrevet af en fransk klassiker.
Symptomer på syndromet - hyppige hjertebanken, svimmelhed, hallucinationer - manifesterer sig i subtile fornemmelse af naturens når man ser på malerier af malere og andre kunstgenstande, smuk natur. En sådan tilstand oplever et mønster karakter i Uffizierne i Firenze. Og så er der det første møde med en ekstraordinær maniac ved navn Alfredo Grossi, ved spillet tyske skuespiller Thomas Kretschmann. Killer planlagte møde er begyndelsen på en blodig terror, hvor skaberne af filmen "The stendhalsyndromet" langsomt synker og karaktererne og publikum. I løbet er plottet spænding, special effects og fancy grafik, ledsaget af foruroligende musik af Ennio Marrikone. Den tyktflydende atmosfære minder om et mareridt, fuld af dramatiske begivenheder udfolde ...

Filmen "The stendhalsyndromet" blev aldrig hyre et hit, men gik ikke ubemærket hen af fans af genren.
Fremragende arbejde hele besætningen, især professionalisme operatøren og det høje niveau for at handle rollen som en ung sangerinde Anna, var de faktorer, der sikrede succesen af maleriet i slutningen af 90'erne og ikke efterlader ligegyldige fans af italienske instruktør og hans datter i dag.

Aziya Ardzhento var i stand til at vise subtile ændringer i psyken af heltinden, i første skarpt overlevende møde med lærreder af store malere, som "gik ned" i billedet, og så - langsomt kommer ind i billedet af sin plageånd - sindssyg. For skuespillerinden perfekt spillet en kompleks rolle i filmen "stendhalsyndromet" (1996) blev en succes, en slags springbræt, lov til at stige til højder af handler og gøre en strålende karriere i den store biograf.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.