Kunst og underholdningFilm

Dzhordzh Romero - Maestro zombie film

Når de siger "film Romero" menes et zombie, når du hører ordet "zombie", altid huske om filmen Romero. For mere end 40 år i denne uløselig sammenhæng sameksistere disse to begreber.

En revolution inden for genren af rædsel

Skydespil film Dzhordzh Romero blev interesseret i ungdomsårene. I en alder af 14, han skabte forfatterens projekter. Men den første store arbejde forfatteren til den fremtidige maestro af horror-genren er en feature-længde film "Night of the Living Dead". Filmen foretaget en reel revolution i horror-genren, der definerer en slags undergenre - en film om zombier. På trods af, at filmen blev skudt i sort og hvid, er det blevet en af de mest citerede og åbenlyst frarøvet plagiator af alle striber, kult klassiker af genren.

Zombie film med en fantastisk underliggende årsag

28-årige Dzhordzh Romero debuterede fuld meter i fire former: medforfatter af scriptet, sceneinstruktør, skuespiller cameo (Washington reporter) og operatøren. Dette ved første øjekast fordringsløs, næsten amatøragtigt på skydning teknikker, ligesom tilfældigt vises på skærmen, båndet novice filmskaber har alle de grundlæggende tegn på den sande Cinema stil. Nogle kritikere omfavnede projektet som en advarende dystopi som en slags lav-budget gyser Dona Sigela "Invasion af Body Snatchers". Men Dzhordzh Romero finder kilden til sin inspiration på tidspunktet for den "Night ..." absurd og mystisk film Horka Harvey "Carnival of sjæle."

Filmografi før "Breaking Dawn ..."

For et stykke tid instruktøren undladt at bryde ind i branchen af høj budget film. Efter den globale succes af "Night of the Living Dead", og takket være en imponerende mængde af box office , tager han en dramatisk maleri "Ligesom fluer til honning" (1971). Efter to år i udrulle den ene efter den anden blot to gyser "The Hunger hustru" og "Crazy". Når der er en film om en sindssyg, alvorligt mener en vampyr - "Martin" (1977).

1978 oplevede frigivelse af en ny zombie gyserfilm veltalende titlen "Dawn of the Dead", der ligesom "Night ..." er en stor succes. Dzhordzh Romero er forpligtet til succes for dette projekt Tom Savini - en skuespiller, make-up artist, stuntman og instruktør. Budget bælte på tidspunktet for afslutningen af optagelserne var $ 1,5 millioner, og box office har overskredet $ 55 millioner. Blandt andet blev makeup Savini tildelt den prestigefyldte filmpris "Saturn". "Dawn ..." åbnede vejen til koreograf-budgettet filmprojekt.

Betydelig rædsel direktør Dzhordzh Romero

Film, der fulgte det andet billede af en zombie, alligevel hører til genren af rædsel: "Knightriders" tre dele "horror Kaleidoscope", "abe-killer", "To onde øjne". Ud over disse malerier, instruktøren gjorde i 1985 en tredje bånd af zombier - "Day of the Dead" ( "Day of the Dead" i den indenlandske box office). I modsætning til tidligere arbejde, Dzhordzh Romero tog en film, der passer bedst sløret definitionen af "kunst hus". Den tredje udkast til The Walking Dead havde også et imponerende budget (3,5 millioner dollars), så scriptet måtte ændre flere gange. Efter denne interesse i arbejdet i en levende legende af filmindustrien betydeligt aftaget, og genoplivede ham Zak Snayder, der instruerede en genindspilning af "Dawn of the Dead".

Det rejste sig som en zombie

Den nye film "dødsriget" (2005, i den hjemlige box office, "dødsriget") er blevet udråbt som en triumferende tilbagevenden til filmindustrien, George Romero, direktør, har en kultstatus med udgivelsen af den berømte debut. Dette mønster var at være den endelige tetralogi om zombier. Horror blev filmet på meget kort tid, men Dzhordzh Romero imødekomme forventningerne hos tusinder af fans af hans arbejde. Det var virkelig triumferende tilbagevenden til scenen dirigerende geni mainstream. Filmen var en bragende succes, og i 2007 i udrulle et andet værk af Romeros "Dagbog of the Dead", som ikke kan kaldes den femte episode af franchisen. Instruktøren, der gav verden af zombier, begynder en ny cyklus.

En af de største nulevende instruktører af horror film i stedet for enorme katastrofe film er til publikum nuværende sociale forskning, men zombier, naturligvis, inkluderet. Han udgivet en ny projektdirektør "Survival of the Dead" i 2009. Han ser ganske anstændigt, det eneste, der forstyrrer - det er fortvivlelse og sorg, som er fyldt med film atmosfære. Jeg vil gerne arbejde efter Romeo viste, hvad der vil være resultatet efter alle de "efter".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.