FormationHistorie

Vasiliy Trediakovsky: biografi og foto

Vasiliy Trediakovsky var en af de mest berømte digtere i det 18. århundrede. Dog blev hans kunstneriske arv ikke værdsat af sine samtidige. Først senere, i det 19. århundrede, hans oversættelser og originale værker er blevet anerkendt. Årsagen til denne sene succes ligger i det faktum, at forfatterens samtidige søgt at skabe en nem litterært sprog, mens digteren var en tilhænger af en kompleks poesi, med fokus på de bedste eksempler på antikken og efterligne dem.

Barndommen og ungdommen

Vasiliy Trediakovsky blev født i 1703 i familien af Astrakhan præst. Han er uddannet fra det latinske skole, som blev grundlagt i den katolske mission i byen. Som barn, han sang i kirkekor. Passion for musik han bar hele sit liv, selv efter at du begynder at skrive sine egne kompositioner. Forblev lidt oplysninger om sin ungdom, var der kun en notebook med en quatrain, hvilket tyder på en tidlig fascination af drengens poesi.

Den fremtidige digter skulle komme først i Kiev-Mohyla Academy, men af ukendte årsager, han ikke går der, men i stedet gik til Moskva. Fra 1723-1725 Vasily Trediakovskii studeret på slavisk-græsk-latinsk Academy for egen regning. På dette tidspunkt begyndte han at skrive for alvor: skrev sin egen roman og oversat nogle værker fra latin. Efter to år var han i stand til at tage til udlandet, så han trådte tilbage fra akademiet.

På rejse i Europa

Vasiliy Trediakovsky levede i nogen tid i Haag, men snart forlod landet og flyttede til Paris, hvor han bosatte sig i spidsen for den russiske repræsentation. Generelt er opholdstiden af digteren i de europæiske lande, meget lidt er kendt, dog bevaret nyheden tyder på, at han fik en god uddannelse på universitetet i Paris. Men jeg har ikke været i stand til at bestå eksamen på bachelor, da de blev betalt, og digteren havde ingen penge.

Ikke desto mindre er denne fase var af stor betydning i hans arbejde, da han mødtes med fransk kultur, uddannelse, som havde en stor indflydelse på ham, men selvfølgelig, på bare to år, kunne han ikke helt gennemsyret af nye ideer til sin europæiske ideologi. Fra 1729 til 1730 digteren boede i Hamburg. Vasiliy Trediakovsky, hvis arbejde havde allerede taget form som en pro-europæisk, mødtes han med lokale intellektuelle, studerede musik og skrev nogle digte. Derudover er det blevet godt modtaget i form af russiske diplomater, hvis selskabet har hævet sin kulturelle niveau.

Den første succes

Hjemme igen blev digteren tildelt Akademiet som studerende, det var en stor succes, fordi det åbnede store muligheder i den videnskabelige verden. I 1730 udgav han sin oversættelse af den franske roman "Ridning i øen kærlighed." Det var en virkelig begivenhed i det kulturelle liv. Denne romantiske høviske arbejde straks opnået stor popularitet blandt det læsende publikum. Efter udgivelsen af skrifter i lyset af de mest populære forfatter forblev Vasyl Trediakovskii. Poet ledsaget hans arbejde og en samling af hans egne digte.

reform af versifikation

I 1730'erne digteren engageret i at ændre den russiske litterære sprog. Trediakovskii søgte adskillelse af prosa og poesi, og betragtes som et benchmark for den sidste latinske vers, som forsøgte at tilpasse sig og russisk poesi. Men det begyndte straks at kritisere den komplekse sætning struktur, uklare betydning, forvirrende grammatisk konstruktion. Digteren ofte tyet til inversion, har brugt den Tilråb, at præsentationen af litteratur af den tid, komplicerede og havne tekster.

værdi

Vasiliy Trediakovsky, en kort biografi, der er genstand for denne anmeldelse, har sat sit præg på historien om den russiske litteratur. Hans eksperimenter, forskning inden for litteratur, tvister med Lomonosov og Sumarokov bidraget til fremkomsten af den hjemlige kritik og originale værker i forskellige genrer. Stor bidrag, han har gjort, og som oversætter. Så takket være ham, den russiske læser bekendt med værker af den franske forsker på oldtidshistorie. Ved slutningen af sit liv forværret hans helbredstilstand, og han døde i 1769.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.