BilerBiler

"Lamborghini orkanen": de mest interessante ting om den italienske nyhed

"Lamborghini Hurricane" - en ny superbil, som blev præsenteret i Geneve sidste år - nemlig i begyndelsen af marts 2014. Det er interessant, at i Den Russiske Føderation, ordrer på den helt nye italienske sportsvogn begyndte at tage om vinteren, i januar. Da den russiske kvote af dyre sportsvogne fra "Lamborghini" er lille, blev alle de biler solgt før den officielle præsentation af modellen i Schweiz.

Lidt om titlen

Lamborghini Huracan - Nu i virkeligheden, blev det besluttet at navngive denne model. Alle ved, at det italienske selskab er forpligtet til at producere kun dyre sportsvogne. På hætten af disse biler er logoet, som viser en vred tyr. Ifølge allerede etableret tradition, er alle modellerne udstyret med navnene på de tyre, der har deltaget i en tyrefægtning. Og denne gang den nyhed blev opkaldt til ære for den tyr, som hed Huracan, det vil sige, som oversat fra spansk, orkanen. Han kæmpede med matador i det fjerne 1879, det år.

Om udseende

Og udvendige design af bilen, som "Lamborghini orkanen", synes det, bør give os noget at minde den frygtelige udseende af dyret. Men det er ikke engang en fjern lighed fraværende. Designet er simpelthen fantastisk, yndefulde og elegante linjer af kroppen. Absolut hver kurve, hver detalje - alt er så perfekt kalibreret i dette tilfælde ville det være ønskeligt at studere denne bil for evigt.

Som for størrelse, "Lamborghini orkanen" har en 4459 mm lang, 1924 mm bred og 1165 mm i højden. Hvis vi taler om en akselafstand på nye elementer, i dette tilfælde, er det lig med indeks til 2620 mm. Standarden på modellen dæk, kendt som Pirelli P Zero. De er blevet udviklet specielt til nye sportsgrene "Hurricane". Selvfølgelig, udelukkende på bilen sat aluminiumsfælge. Fås er smukke og stilfulde hjul, special - dobbelt eger i en mængde på fem enheder.

aerodynamisk data

Det er logisk at antage, at en sådan maskine, som "Lamborghini orkanen", er meget let og aerodynamisk. Egenvægten af bilen er 1422 kg. Det bør erindres, at under hætten af denne "monster" er indstillet til 10-cylindret motor og firehjulstræk transmission med en masse ekstraudstyr. Så vægten er meget lille, og det har en positiv og betydelig indvirkning på de aerodynamiske egenskaber af bilen.

Det er faktisk i planen enkel. Denne italienske selskab er kontrolleret af den bekymring Audi. Og alle de mennesker, mere eller mindre bevandret i biler, er det velkendt, at tyskerne - det er de bedste eksperter i at bekæmpe "over vægten" modeller. Så blev det besluttet at udføre en forgæves power rammelegeme lavet af aluminium og kulfiber, og den ydre panel - af en kombination af materialer, såsom kulfiber og metal vingede. Suspension arme er lavet af aluminium, så for ikke at ændre retningslinjerne.

interiør

"Lamborghini Hurricane" - Dobbelt bil, så alle dens udseende han demonstrerer sin sportslige fokus og vanskelig karakter. Og hvad kan du fortælle os om det indre af kabinen i en superbil? Så chaufføren, sammen med co-driver er i en meget behageligt miljø. Den første ting, selvfølgelig, skal det bemærkes opmærksomhed komfortable stole. De er sat lavt, men temmelig komfortabel. Sæderne er udstyret med en elektronisk drev justeringer. Også, tiltrækker straks opmærksomhed ratkransen og surround iøjnefaldende lyse tidevand. Rattet, som hvis klippet fra bunden - det blev gjort for en korrekt greb. Nu kan føreren skifte gear ved hjælp af pagajen, selv uden at tage hænderne. Desuden er det ikke vanskeligt at kontrollere i denne position lydsystem, mobil og andet udstyr.

Men om det nødvendige udstyr til at fortælle mere. Den sufflør, kan stilfuldt indrettede kabine se et farvedisplay med 12,3 inches. Skærmen giver bilisten med alle de nødvendige oplysninger - fra udførelsen af et speedometer og indikation af kølemidlet temperaturføleren, og indstillingerne sidste celle, multimediesystemer og søkort.

For mere information om udstyr

"Lamborghini Hurricane", som prisen er 11,5 millioner rubler (og det er kun starten markør), er en interessant bil i form af dens udstyr. For eksempel, på midterkonsollen er der en anden lille, smal skærm TFT, beregnet til to-zone klimaanlæg, men hvis føreren ønsker, så kan det vise oplysninger relateret til temperatur og motorens olietryk og mere information om forsyningsspænding.

Midterkonsollen og instrumentbrættet i bilen, "Lamborghini orkanen", hvis kendetegn er virkelig imponerende, noget der ligner cockpittet på en fighter. Det opnåede alle meget præcist og stringent. Designere er ikke efterlades uden opsyn, selv de "start-stop", som ligger bag det røde skjold. Men byggematerialer er meget dyre og indiskret, man kunne endda sige præmien. Alcantara og høj kvalitet naturlige hud - dette er dækket i absolut alt i kabinen. Af den måde, indeni er der en LED-baggrundsbelysning. Af den måde, kan du vælge en hvilken som helst mulighed for efterbehandling. Interiøret er fyldt med en række forskellige farver, der tilbydes.

Karakteregenskaber

"Lamborghini Hurricane", hvis pris er forholdsvis temmelig stor, har fremragende egenskaber. Hjertet af bilen - 5.2 liters benzinmotor og 7-trins gearkasse med to koblinger og flere driftstilstande (Corsa, Sportt, Standa). "Lamborghini orkanen" prøvekøre var "udmærket" på grund af de suspension dele og tekniske eksperter har fungeret lige så godt som på design af interiøret. Grund af den lethed af maskinen, elektromekaniske servostyring og carbon-keramiske bremser lige oprettet en uvirkelig følelse køretid. Det maksimale, der kan udvikle denne bil er 325 km / t og acceleration tid til hundredvis - 3,2 sekunder. Med hensyn til forbrug pr 100 km kræves 9,4 liter (på vejen) og omkring 17,8 - i byen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.