BilerBiler

IL-2717: Oversigt og egenskaber

Den første kommercielle van IL-2717 blev udgivet tilbage i 1999: e år. Det var en forbedret udgave af den velkendte "hæl". Anlægget producerede kun to biler modifikationer: med bagsiden af en pickup og en varevogn. På trods af den lave pris af lastbilen er en meget pålidelig og kræver minimal vedligeholdelse. I modsætning til andre biler, er Model IL-2717 afsluttet med specielle dæk, der er designet til den øgede belastning.

Ændring af kroppen af modellen

Cargo van IL-2717 kan udstyres med forskellige typer organer. Dette kan være en simpel isoterm van og kompakt kiosk til detailhandlen. For afhentning versionen, der er mange ekstra moduler og add-ons. Der er også en presenning systemer til dette køretøj. På grund af denne mangfoldighed af organer maskine er meget udbredt som en urban glas transport.

IL-2717: tekniske specifikationer

Lys kommerciel varevogn er designet på baggrund af bil "IL-Ode." Men på samme tid, har ingeniørerne lagt stor vægt på bæreevne af bilen. For at pick-up er perfekt til kommerciel brug, havde udviklerne lavet en række ændringer. For det første er det rørt frihøjde, som steg med så meget som 23 centimeter. Maskine til perfekt modstå alle former for belastninger, er suspension design blevet ændret: nu, i stedet for fjedre er arrangeret bladfjeder. For let læsning / losning af varerne blev leveret overnatning bagklappen. Han deltog både vippe, og de isoterme varevogne. Bagdøren anvendelse pnevmoupora kan låses i den åbne position.

On-duty

På grund af disse tekniske ændringer ingeniører har en maksimal lasteevne på maskinen. For termiske varevogne er det 650 kg, og for tilt - 740 kg.

Karakteristik af motor og gearkasse

Købere mulighed for at bruge to typer benzinmotorer. Oprindelse - mærke UMPO-331 med en kapacitet på 62 hestekræfter og et arbejdsvolumen på 1,7 liter. Sekund - vazovskaya effekt på 74 hestekræfter og en forskydning af 1,6 liter. Begge muligheder er meget pålidelig og højt drejningsmoment. De arbejder sammen med en manuel gearkasse 5-trins.

Om suspensionen og bremsesystemet

Forhjulsophæng nye emner - uafhængig ( "McPherson") og bagtil - afhængig (forår). Monteret på de forreste aksel skivebremser, den bageste - drum.

Ved ophør af serieproduktion

Serieproduktion af IL-varevogne i 2717 blev indstillet i 2005 s. For at erstatte ham kom en ny bil - IL, 27175.

konklusion

Udformningen af erhvervskøretøj er helt moderne, men simpelt. Dets design alle dele og samlinger fra "IL-Ode" blev anvendt og forbedret. For sin pris køberen modtager en kraftfuld og løfte en varevogn, som ikke vil svigte i det afgørende øjeblik. IL-2717 - anmeldelser støtter dette synspunkt - en pålidelig og uhøjtidelig lastbil!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.