ModeTøj

Tamaris Sko - The Pride of Tyskland

Tyske Sko Tamaris - en af de største sko mærker på det europæiske marked. Produkter i dette selskab er populær ikke blot i Tyskland, men også i udlandet. Alle er Tamaris. Hvad er hemmeligheden bag succes i brand?

Ligesom alle andre tyske Sko, Tamaris prale materialer af højeste kvalitet og finish. Stilfuld og smuk, som er realiseret til en overkommelig pris, er det hurtigt fundet sine kunder. For eksempel i samlingen forår-sommer 2013 præsenterede alle de nyeste modetrends. Her kan du finde og sarte pastelfarver, og sure farver i de klassiske modeller af sko, og de berygtede sorte og hvide striber, og endda sneakers. Metallic, blomsterprint, nautiske tema, kile, orientalske motiver - alt dette og meget mere er præsenteret i den seneste kollektion.

Historie Tamaris. Sko til rigtige kvinder

Du behøver ikke jage tendensen og foretrækker den klassiske ekstravagance? Tamaris sko og passer til dig! Må ikke betaler for meget for mærket, vil du finde et par af komfortable og praktiske, som er velegnet til alle lejligheder.

Brand er ikke uafhængige, og - sammen med S.Oliver, af Jana, af Marco Tozzi - ejet af Wortmann. Det baserede "Tamaris" i 1969. Så i Tyskland for første gang åbnede en lille butik af dette mærke, som hurtigt blev populær blandt de pedantiske tyskere. I dag kan vi sige, at modehuset af mærket er en af de største i Europa. Udformningen af virkelige fagfolk, der kender en masse gode modeller. I øjeblikket kan Tamaris sko findes 2600 butikker placeret i tredive lande rundt om i verden.

Alle modeller vises på butikshylderne, lavet af naturlige materialer, og har kun en lille syntetisk skær. Eksklusivt produktdesign understreger det feminine personlighed og skelner ejere af moderigtigt fodtøj fra Tamaris blandt andre. Der er tre linje mærke, som hver især er aktivt at udvikle i en anden retning.

Tamaris Aktiv er designet til folk med en aktiv livsstil. Alle modeller giver os mulighed for at spille sport, køre, gå til vandreture, til at leve på farten. Ben i sko ikke bliver træt, takket være patenteret innovation Heel AntiShokk. Styrken af stød under walking er reduceret, hvilket reducerer belastningen på rygsøjlen, led og muskler.

Klassisk linje er en elegant, udsøgt og komfortable sko til damerne, der foretrækker at tilbringe tid ved en reception i teatret og på kontoret. Vellykket, selvsikker kvinde vil føle, at klassiske linje "Tamaris" er specielt designet til det.

Trend - linje for dem, der har en passion for mode. Original, fed og moderne model er den bedste pasform til den stilfulde og moderne unge piger. Den overflod af dekoration, lyse farver og varieret teksturer tiltrække sig opmærksomhed fra strålende og fantastisk dame.

Tamaris Sko tager hensyn til de ønsker af sine kunder og arbejder hårdt for at gøre rækken af mærket har altid været rigt og varieret. Det er svært at gøre alle tilfredse, især de mest krævende kunder med fremragende sans for smag. Men "Tamaris" er let at håndtere det, og fortjener derfor ekstra bifald.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.