SkønhedNegle

De vigtigste tendenser i sæsonen: manicure diamanter

Nail belægning teknik gradient har længe været en favorit af mange fashionable kvinder rundt om i verden. Wizards konstant kommer op med noget nyt, der kombinerer forskellige teknikker i én negle design, manicure og diamanter med en gradient overgang - det er en af disse muligheder. Fra klassisk Ombre med en glidende overgang, dette design er nøjagtige streger.

En enkel og original geometriske manicure er en fantastisk tilføjelse til ethvert billede. Højdepunktet i nail design er en kombination af to separat mode teknikker - geometri og gradient.

Trend denne sæson

En af de vigtigste udviklingstendenser i årets løb er god og er praktisk, fordi den udføres enkelt, med tanken om hans design en masse. Hvis ønsket geometrisk manicure kan dekorere alle negle, men kan kun være én eller flere. Hvor sømmet er opdelt i symmetriske eller forskellige elementer, kan farve være klassisk kontrasterende lyse. Manicure rombikami yderligere dekorere akryl pulver, glimmer og andre elementer.

Denne søm design-version er udelukkende baseret på en blanding af gel-lak. At udføre manicure valgte base farve, der gradvist blandes med det hvide - således opnåede en jævn overgang fra en nuance til en anden.

Den er velegnet geometrisk negle design

Geometrisk manicure - det er et glimrende valg til hverdagsbrug unge piger og voksne kvinder, der foretrækker alle nye og ikke er bange for at eksperimentere. Dette design gør den visuelle længde af neglen og skjuler nogle af manglerne i neglepladen. Manicure gradient diamanter perfekt kombineret med mange stilarter kjole.

Værktøj og materialer nødvendige

gel lak bliver nødt til at udføre en perfekt manicure:

  • lampe til tørring;
  • toppen og bunden til at dække søm gel polish;
  • primer og obezzhirivaetl;
  • gel lak primær og hvid farve (de skal være af samme tekstur, det ville være bedre, hvis man betyder varemærke);
  • palet eller folie til blanding lakker;
  • tynd pensel.

Hvordan til at gøre en manicure diamanter trin for trin

Det første skridt er at forberede neglene for gennemførelsen af designet. De skal trimmes, udføre manicure, fjerne neglebånd og neglefil til at polere kanterne. Med hjælp fra en blød buff skulle gøres ru neglepladen. Næste på neglene bør anvendes affedtningsmiddel til at dække deres base, forsegling af enderne, og sende den til lampen.

For at udføre en manicure diamanter, søm dækket med hvid gel lak og sendt til tørre i lampen. Herefter vil du har brug for en palet eller folie. Det er nødvendigt at dryppe hvid og farve gel polish i en lille afstand fra hinanden. Til den hvide lak skal blandes med meget lidt primær farve. Få et strejf af maling en slags hegn (krone af trekanter), gå tilbage lidt fra begyndelsen af neglen, male over det, og sendt til lampen.

Endvidere i skyggen af det deraf følgende behov for at tilføje lidt flere grundfarver til den nye tone blev lidt mørkere. Denne farve maling efter en række trekanter, placere dem i en forskudt måde i forhold til den første række. Nail igen sendt til tørring lampe.

På samme måde med hver efterfølgende modtaget næste. Det endelige antal trekanter i kanten af neglen male en grundfarve, ikke omrøring med hvidt. Vi skal forsøge at placere alle farver på neglen, så overgangen ser mere naturligt.

I slutningen af morgenfruer er sendt ud til tørre i lampen, så de er dækket med top og igen sendt til tørring. Du kan eksperimentere med mat top.

Doing manicure rombikami eventuelt trekanter repræsenterer en sådan værdi, som afbilledet. For at opnå forskellige visuelle effekt ved at bruge forskellige størrelse rhomber. Sådanne overgange lov til at udføre ikke blot med hvid maling, så længe de valgte farver er kombineret med hinanden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.