ComputereUdstyr

Hvordan du tilslutter din iPad til din computer?

Sådan tilsluttes din iPad til computeren - det spørgsmål synes at være enkel. I boksen med den eftertragtede tablet omsorgsfulde producent pakkede et par ting, blandt hvilke der er en lille hvid blonde. Et stykke blonde med et USB-stik er designet til computeren, den anden - til iPad tilslutning. Det er alt det matematik, intet kompliceret: Sæt stikket i den relevante enhed og nyde resultatet.

Men ikke gættet - efter at Kommissionen af de ovennævnte magiske ritualer ikke vil resultere i en sådan "ayShnurkom" hvad vi ønsker at se. Og alt dette på grund af iTunes-software, uden hvilken intet vil arbejde. Og der bør ikke være deprimeret og bebrejde "disse banditter, der ikke fik at vide med det samme om de vanskeligheder frataget en masse penge, skabte en kompleks og underlig enhed ..." - alt er løst ved tilstedeværelse af tid og lyst.

Lad os begynde at realisere sin drøm - i dag lærer vi, hvordan du tilslutter din iPad til computeren.

Trin 1. Gå til Apples websted (apple.com) og finde der et afsnit om iTunes * program. Klik og efter åbningen af siden er en knap «Downloade» (Download), og hente programmet på din computer. Installer det, og det skal bemærkes, at den første fase af vores opgave er udført.

* ITunes-software - er et gratis program udviklet af Apple for sin digitale teknologi. I sin kerne er en digital musikafspiller til musik og videoafspilning med mange funktioner. Med det får adgang i app store, konvertere medieindhold synkronisering Apple-enheder, enhed firmwareopdatering og mere.

Trin 2. Det er ønskeligt at afslutte registreringsprocessen og få Apple-id for at få adgang til butikken af Apple-programmer. I denne virtuelle indhold repository, kan alle vælge programmets, bøger eller musik til dit kæledyr. Ledige både betalte og gratis apps. Må ikke være bange for at det er nødvendigt at indføre dine kreditkort oplysninger. Selv hvis du ikke gør - kan du nemt oprette en konto og downloade den gratis software frit.

For at gøre dette, skal du finde oplysninger om, hvordan du tilslutter iPad til din computer og tegn i appstore (digitalt indhold butik for digital teknologi Apple) uden betalingskort. Information og detaljerede instruktioner om registreringsprocessen kan findes på internettet.

Trin 3: Når du har installeret og registrere programmet, kan du roligt trække vejret (eller inhalere). Tag "magiske hvide blonder" ud af kassen og forbinde det med hjælp fra de to enheder. Resultatet er en fuld-forbindelse, som vil blive downloadet til din iPad musik, billeder, videoer, programmer, dokumenter, bøger og andre lækkerier. Nu ved vi, hvordan du slutter iPad til computeren.

Separat ønsker at nævne muligheden for at synkronisere enheder (pc og din "æble" kæledyr). Hvad er det: kan du ikke tilslutte tabletten til at ændre listen over filer på computeren i iTunes, dvs. tilføje ny musik, film eller software, fjerne gammel eller oprette nye afspilningslister.

Efter tilslutning af enheden til at trykke på "Sync" og programmet vil foretage de nødvendige ændringer automatisk. Flere minutter senere, pladen er klar til brug med det nye indhold.

Det er dejligt at lette processen med at opdatere oplysningerne. Simpelthen "distribuere" i programmet er, hvad du har brug for, og hun vil foretage de nødvendige manipulationer, der omdanner alle de "rigtige format" bevare, og nogle gange med en betydelig forbedring i kvaliteten.

Og hvis du synes en smule kompliceret ved første iPad til at oprette forbindelse til din computer, så vil du ikke være i stand til at undvære denne handy og smart assistent - iTunes-programmet. At kun er systematisering af mediefilerne på computeren .... Du vil blive overrasket over hvor mange "nye" musik og film gemt på harddisken på din pc. Søg, downloade eller slette unødvendige oplysninger vil blive en virkelig let og behagelig procedure.

Hvordan du tilslutter din iPad 2 til din computer? På samme måde som resten af iPad, iPhone og iPod. Instruktionerne vi har beskrevet. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.