ComputereUdstyr

Hvorfor ikke computerskærmen

Ingen af den personlige computer kan ikke undvære outputenhed for billedet - monitor. Svigt af et lydkort, den til læsning af CD'er og endda musen med tastaturet ikke brugeren skræmmende som den situation, når du ikke arbejder computerskærm.

I denne artikel vil vi diskutere de mest almindelige problemer i skærmen og giver anbefalinger til deres afskaffelse. Sort skærm - dette er ikke en grund til at gå i panik og antage, at skærmen ikke virker. Meget ofte problemet "på overfladen", og nem at håndtere i hjemmet. Men først, lad os påpege i hvilke tilfælde stadig ikke undgår at besøge servicecenteret. Disse "rigtige" skade, heldigvis ret sjældne.

Alle moderne skærme med LCD-skærme er radikalt forskellige fra deres forgængere på grundlag af en CRT (katodestrålerør). Den reducerede størrelse og vægt - det er bare "toppen af isbjerget", fordi han har ændret princip billeddannelse. Billedet dannes på den såkaldte matrix, som er et felt fra et stort antal mikroskopiske transistorer polariserede flydende krystaller og styrekredsløbet. Meget ofte, matricen selv er OK, men det sker, er, at skærmen ikke virker (sort skærm). Bag den gennemsigtige matrix anbragt inden belysningsmålingerne boliger lamperne, så det dannede billede bliver synligt. De nyeste modeller af disse lamper er i stigende grad erstattet af LED enheder. Hvis skærmen ikke virker, kan det blive beskadiget, denne Baglysenhed. I værkstedet er det let at udskifte, det er sandt, vil det være op til 1/3 af prisen på skærmen.

Den systematiske anvendelse af enhver elektronisk udstyr ved forhøjet (større end 240) eller lav (mindre end 200 V) spænding kan forårsage dens udgang fra systemet. I overvåger den største byrde falder på strømforsyningen, og det kan også blive beskadiget. Hvis du har problemer med stress bør omfatte elektronik gennem en automatisk stabilisator. Resten af fejlen er specifikke og meget sjældnere.

Så hvorfor ikke arbejde skærmen? Mange computere indeholder integreret grafik. Men da dens ydeevne er dårlig, ofte opnået mere kraftfuld diskret og indsættes i PCI-Express slot på bundkortet. Så bare skifte kablet fra skærmen til computeren er ikke nok. Det er nødvendigt i BIOS for at vælge en passende outputenhed, eller skærmen er mørk, vil det tjene som en anledning til at erklære, at skærmen ikke virker.

Nogle gange producenten installerer flere stik: DVI, . D-Sub mv Ud over kabel er tilsluttet korrekt, skal du vælge i menuen på skærmen den ønskede kilde. Digital - en DVI, Analog - D-Sub. Med den nye HDMI og DisplayPort situationen er den samme.

Kablet skal være forsvarligt låst fast i stikket, ellers det mest harmløse, der kan ske - denne farve forvrængning, og det værste - skader på kortet. Dårlig kontakt i stik kan forårsage en mørk skærm. Dette er også den tilstand af kablet: skade bør ikke være.

Knapper skifte kontakter på moderne udstyr installeret mindre hyppigt. berøringsfølsomme knapper bruges i skærme. Denne knap skyldes logik fejl kan slukkes. Bruger og ved ikke, hvorfor hans foretrukne skærm gå mørke. Den afbryderknappen, tryk og hold i denne tilstand lidt længere end normalt.

Enhver skærm viser kun et billede, der består af de digitale signaler fra computeren. Hvis skaden ikke er noget at vise videoskærm vil ikke. Du bør tjekke det med et andet kort.

Hvis strømkablet ud af stikkontakten (for modeller med indbygget strømforsyning) ikke indsættes i bøsningen, vil skærmen ikke fungere. Du bør kontrollere kvaliteten af kontakten.

ESDI pludselig rabtaet skærm, er der flere grunde, og de er alle stort set elimineret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.