FormationHistorie

Pyotr Bagration: biografi, fotos og interessante fakta

Bagration Petr Ivanovich, en kort biografi, der ikke lyser alle de vigtige begivenheder i hans liv, var en fremragende person. Han evigt forlod sit præg i historien som en talentfuld kommandør. En efterkommer af den georgiske kongehus.

barndom

Pyotr Bagration, biografi (med et foto af monumentet), der er, i denne artikel, født 1765/11/11, på det nordlige Kaukasus, i byen Kizlyar. Han kom fra en adelig og gammel familie af georgiske fyrster. Drengen var oldebarn af kongen af Kartli Jesse Levanovich. Far Peter, Prins Ivan Aleksandrovich, var en russisk oberst og ejede en lille stykke jord i nærheden af Kizlyar. I 1796 Peters far døde i fattigdom.

Adgang til tjenesten

Deres familie var ikke rig, på trods af den titel adel og kongelige slægtskab. Nok penge kun for det mest nødvendige, men tøjet har ikke noget valg. Så da Peter blev indkaldt til St. Petersborg, den unge Bagration havde "anstændig" tøj.

At udforske Potemkin måtte låne en frakke butler. På trods af det tøj, Peter på et møde med prinsen af Tauris afholdt trygt, uden frygtsomhed, omend beskedent. Potemkin unge kunne lide, og blev beordret til at tilmelde ham i Kaukasus musketer regiment sergent.

kontor

I februar 1782 Peter Bagration, hvis portrætter har fotos i denne artikel, kom til regimentet, som var i en lille fæstning i Kaukasus foden. På den første dag i kamptræning. I den første kamp med tjetjenere Peter scorede og fik som belønning rang af banner.

Den musketer regiment han tjente i ti år. I årenes løb, han gik gennem alle de militære rækker til kaptajn. Jeg har modtaget mange fornemme service til sammenstød med de bjergbestigere. Peter blev respekteret for sin frygtløshed og mod ikke kun venner, men også fjender. En sådan popularitet er engang reddet liv Bagration.

I en af de træfninger blev Peter alvorligt såret og efterladt i et dødt svag på slagmarken blandt de døde kroppe. Hans fjender fundet, lærte og ikke kun sparet, men også forbandt såret. Så omhyggeligt taget til regimentets lejr, ikke engang beder om en løsesum. I modsætning til kampen blev Peter forfremmet til anden større.

I løbet af de ti års tjeneste i musketer regiment deltog Bagration i kampagner mod Sheikh Mansour (den falske profet). I 1786, Peter Ivanovich med tjerkessere kæmpede under kommando af Suvorov distriktet. Laba. I 1788, under den tyrkiske krig, som en del af Bagration Ekaterinoslav hær deltog i belejringen, og derefter i angrebet Ochakov. I 1790 fortsatte han fjendtlighederne i Kaukasus. På dette tidspunkt han var imod bjergbestigere og tyrkere.

militær karriere

I november 1703 Bagration Petr Ivanovich, en kort biografi, der ikke kan passe alle de interessante fakta i hans liv, blev prime Maj. Han modtog en oversættelse af Kiev regimentet Carabinier som eskadrechef. I 1794 blev Pjotr sendt til Sofia militær enhed, hvor han modtog kommandoen over en division. Bagration var med Suvorov polsk kampagne fuldt og endeligt fik rang af oberstløjtnant.

feats Bagration

Biografi Petra Bagrationa fuld af mange udnyttelser, der har gjort historie. For eksempel blev en af dem udføre nær bydelen Brody. Den tætte skov er en militær afdeling af polsk (1000 fod soldater og en pistol), de var overbevist om - på den tilgængelige plads.

Bagration, fra barndommen skelnes tapperhed, styrtede på fjenden først og savsnittet i fjendens rækker. Polakkerne havde ikke forventet et angreb, og Peter Ivanovich angreb var en fuldstændig overraskelse for dem. Takket være den taktik overraskelse Bagration med sine soldater lykkedes at dræbe 300 mennesker, og en anden 200 til fange sammen med hovedenheden. Samtidig greb Carabinieri fjendens flag og pistol.

En anden mindeværdig feat fandt sted foran Suvorov. Det skete i oktober 1794, da stormen Prag. Bagration Petr Ivanovich, et foto, som er, i denne artikel, bemærke, at den polske kavaleri kommer til at angribe de russiske overgreb kolonner i løbet af en hård kamp.

Den øverstbefalende ventede på det øjeblik, hvor fjenden begyndte at bevæge sig. Så Bagration, gør sine soldater haste til flanken, skubbede polakker til floden Vistula. Suvorov personligt takkede Peter Ivanovich, og siden da det blev hans favorit.

At få den rang af generelle

I 1798 har Bagration modtaget rang af oberst og blev udnævnt til at lede den sjette regiment af Chasseurs. Han stod i Grodno provinsen i Vaukavysk. Kejser Paul befalet at levere til ham alle de militære poster. Enhver afvigelse fra de ordrer medførte fjernelse fra tjenesten.

holdt "rengøring" i mange hylder. Hun ingen rørt kun i den militære del af Bagration. To år senere, for den fremragende betingelse af sit regiment kommandør blev forfremmet til rang af "generel". Pyotr Bagration, hvis biografi er ikke slukket krigsstien, han fortsatte med at tjene i en ny rolle.

March to Glory med Suvorov

I 1799 sluttede han sig regimentet til rådighed for Suvorov. Sidstnævnte, da hun blev opkaldt navnet Bagration, for øjnene af publikum lykkeligt omfavnede og kyssede Peter Ivanovich. Den næste dag, soldater generaler ledet af pludseligt indsættende i Cavriana. To store militære leder fortsatte sin vej til berømmelse og storhed.

Suvorov sendte et brev til kejseren, hvor rosende kommentarer om mod, flid og iver af Bagration, som han viste i erobringen af fæstningen Breshna. Som et resultat, Paul jeg Indrømmet Peter Ivanovich kavalerer i bekendtgørelse af St. Anne af første klasse. Senere, efter slaget ved Lecco Bagration han blev tildelt Kommandør bekendtgørelse af St. Ioanna Ierusalimskogo. Så Peter Ivanovich optrådte blandt de maltesiske Cross Awards.

For nederlag i den franske ved Marengo blev han tildelt Order of St. Alexander Nevsky. Efter sejren på Trebia kejser blev givet som en gave til Peter Ivanovich landsby Sims. Det var i Vladimir provinsen, i Alexander County. I landsbyen var der 300 bonde sjæle. Bagration blev en af de yngste generaler havde de højeste udmærkelser.

Feat under Shengrabenom

I 1805, Petro gjort en anden bedrift. Det skete under Shengrabenom. Fjendtlige tropper syntes at have præcis vil vinde, men Bagration med 6000 soldater kom imod 30000th tropper. Som et resultat, han ikke kun vundet, men også bragte fangerne, hvoriblandt var en oberst, to rækker af yngre officerer og 50 soldater. Samtidig Pyotr Bagration og tog banneret af fransk. For denne bedrift den store hærfører blev tildelt Order of St. George anden grad.

militær talent

Petro var i stand til at bevise i løbet af sin værnepligt talent. Bagration, udmærkede sig i slaget ved Friedland og Eylau. Napoleon eger af Peter Ivanovich, som den bedste russiske generaler af tiden. Under den russisk-svenske krig Bagration førte divisionen, så kroppen. Åland ledet ekspeditionen, kom med hans tropper til den svenske kyst.

Zarens favør

Imperial herlighed og favor mere øget udbud af misundelig Peter Ivanovich. Modstanderne har forsøgt at gøre Bagration, mens han var i kampagnerne, "narre" til kongen. Når, i 1809, Petro befalede tropperne på Donau (allerede i rang af general i Infantry), misundelige mennesker var i stand til at overbevise den øverstbefalende kejser i den manglende evne til at kæmpe. Og vi sørget for, at Bagration blev erstattet af Alexander I til grev Kamensky.

Anden Verdenskrig

Efter den russisk-tyrkiske krig, for hvilket Peter Ivanovich blev tildelt Order of St. Andreya Pervozvannogo, blev han chef for den anden vestlig hær, bestående af 45.000 mænd og 216 kanoner. Da det blev klart, at krigen med Napoleon var uundgåelig, viste kejseren Bagration offensiv plan.

Men da den præference modtaget Barclay de Tolly, begyndte de vestlige hære til at trække sig tilbage. Napoleon besluttede at først ødelægge svagere hær, under kommando af Bagration Petr Ivanovich (1812). For at udføre denne plan, sendte han sin bror fra fronten og på tværs af stien - Marshal Davoust. Men kunne ikke overmande Bagration, gjorde han sig vej gennem fjendens barrierer i verden, bryde mund tropper af kongen af Westfalen, og nær Romanov - hans kavaleri.

Vi fik også at blokere Davoust Peter Ivanovich vej til Mogilev, Bagration, og blev tvunget til at gå til nye Bulls. I juli kom han op med tropper fra Barclay. Der har været en hård kamp for Smolensk. Bagration, på trods af at han var nødt til at føre en offensiv taktik, men svagt afbøjet til siden. Denne strategi Petr Ivanovich kurbade sin hær fra unødvendige tab.

Efter tropper Bagration og Barclay forenet, har militære ledere ikke været i stand til at nå en fælles kamp taktik. De afveg meget, forskelle nåede de højeste grænser. Peter Ivanovich tilbød at kæmpe med hæren af Napoleon, og Barclay var sikker på, at lokke fjenden ind i landet - den bedste løsning.

Sidste på Bagration - Slaget ved Borodino

Generelt Pyotr Bagration deltog i slaget ved Borodino, som var den sidste i sin militære karriere. Peter Ivanovich var at forsvare de svageste del af positionen. Under Bagration var Neverovsky Division. Under hård kamp, blev Peter Ivanovich alvorligt såret, men nægtede at forlade slagmarken, og fortsatte med at kommando, mens under fjendtlig beskydning.

Men Bagration var ved at miste mere blod, hvilket resulterer i begyndelsen til at vokse svagt og Peter Ivanovich måtte bæres fra slagmarken og sendt til et Moskva hospital. Mellem soldater meget hurtigt rygter spredt om såret Bagration. Nogle hævdede selv, at han var død.

Disse rapporter førte mænd til fortvivlelse, forvirring i lejren begyndte. Bagration fandt sted Konovitsyn. Han så reaktionen fra soldater og tab af moral, besluttede ikke at risiko og førte en hær af Semenov slugt.

Død af den store hærfører

First Hospital General Pyotr Bagration, biografi (kommandør af monumentet foto er, i denne artikel), som syntes ville fortsætte, følte han bedre. Indledende behandling er en succes. Så gik Bagration at komme sig fra sår til boet efter sin ven Prins Golitsyn. Det var efterår, vejret - forfærdelig, vejen er meget dårlig.

Alt dette, og selv dekadent stemning Bagration, havde en negativ indvirkning på hans helbred. Pyotr Ivanovich startede komplikation af sygdommen, livstruende. September 21 Bagration operation for at udvide venen er foretaget. Samtidig, læger fjernet fra betændte sår knogle splinter, rådnende kød og af kernen. Denne operation virker ikke, den næste dag Bagration blev opdaget koldbrand.

Læger har foreslået prinsen at amputere hans ben, men det ophidsede den øverstbefalende, og hans tilstand forværredes yderligere. Som et resultat, Bagration Petr Ivanovich, hvis biografi er fuld af sejre, døde af koldbrand i september 1812 Commander blev først begravet i landsbyen Sem, i den lokale kirke. Hans krop lå der indtil juli 1830

Glemt kommandør optrådte på grund af manglende hans kone, som gik til at leve i Wien så tidligt som 1809 Pro Bagration kun husket 27 år senere, efter at tronbestigelse af Nicholas I. Han elskede historie og personligt studeret alle begivenhederne i Anden Verdenskrig. Som et resultat, begyndte de at blive vist værker af denne æra og helte endelig havde hylde.

Nicholas I beordret til at levere asken af den store hærfører til monumentet på området Borodino. Bly krypt, hvor hvilede Petr Bagration, var et skift i en ny grav. Så var der en mindehøjtidelighed og liturgien, med deltagelse af den hav af mennesker, der kom fra forskellige steder. I haven, blev et stort mindesmærke tabellen.

Det har samlet en masse adelige og officerer. Mindes de store generelle folk gik til dage og nætter, en kontinuerlig strøm. Pjotr krop blev ledsaget af en honorær eskorte til den rigt dekorerede vogn til sit bestemmelsessted. Processionen var meget højtidelig. Folk selv har anmodet om tilladelse til at trække vognen. Forud for hendes præster gik bag - Kiev husarer.

Trompetere på hele vejlængde spillet en sørgemarch. Marchen endte på landsbyens grænser. Så Vognen blev trukket af heste, og så processen fortsætter i højtidelig tavshed. På trods af den brændende sol, folk gå bag kisten af Bagration s 20 miles væk. Så til sidst, virkelig behandlet som royalty, hun blev bragt asken af Peter Ivanovich på Borodino marken.

Senere blev kejser Alexander III atter mindes helten: den 104. infanteriregiment Ustyuzhna blev opkaldt efter Bagration. I 1932, hans grav blev ødelagt og spredt resterne. I perioden mellem 1985 og 1987. monumentet blev genopbygget igen.

Blandt resterne nær den samme monument blev fundet fragmenter af knogler fra Peter Ivanovich. I august 1987 blev de genbegravet. Nu krypt Bagration er på plads Rajewski batteri. Point of knapper og stykker af ensartet karakter vises som udstiller i Borodino Militærhistorisk museum.

Bagration Petr Ivanovich: interessante fakta om hans livsstil

Det var ligner Suvorov. Bagration sov kun 3-4 timer om dagen, var uhøjtidelig og enkel. Enhver soldat kunne vække ham uden ceremoni. Kampagnerne af Peter I. Kun klædt. Han sov altid klædt i en generel uniform. Med et sværd og pisk Bagration ikke forlod selv under søvn. Af de 30 års tjeneste, Peter Ivanovich brugt i militære kampagner i 23 år.

karakter Bagration

Bagration Petr Ivanovich, hvis biografi har været tæt forbundet med krigen, men besad en blid disposition. Commander skinnede smidig og subtile sind, han var en fremmed til vrede, han var altid klar til forsoning. Disse kvaliteter kombineret med overraskende resolut karakter. Bagration holde ikke onde mennesker og gode gerninger vil aldrig glemme.

I samtale, Peter Ivanovich var altid venlig og høflig, respekteret hans underordnede, sætter pris på og glæde os over deres succeser. Bagration, selv om, og har stor magt, det aldrig viste. Jeg forsøgte at kommunikere med folk på et menneske, som han simpelthen adored soldater og officerer. Alle af dem fandt det en ære at tjene under hans kommando.

Trods manglen på en god uddannelse, som på grund af sin ekstreme fattigdom ikke kunne give sin søn forældrene, Peter Ivanovich havde et naturligt talent og en god uddannelse. Al den viden, han har modtaget i løbet af livet, særligt glad for militær videnskab. Den store kommandør var frygtløs og modig i kamp, aldrig mistet hjerte, og til de farer, der blev behandlet med ligegyldighed.

Bagration var den foretrukne elev af Suvorov, så var i stand til hurtigt at orientere sig i en kampsituation, træffe de rigtige beslutninger og uventet. Mange gange, de bliver ikke gemt af enheden af livet, og hæren generelt.

Personlige liv

Blandt de foretrukne af kejser Paul jeg var, og Bagration Petr Ivanovich. Kort om hans personlige liv ikke fortælle. Hun hjalp ham med at gifte sig med sin elskede er kejseren. Petro har længe været forelsket i en smuk kvinde ved hoffet, grevinde Skavronskaya. Men Bagration omhyggeligt skjult for offentligheden sin lidenskabelige følelser. Udover behersket Peter Ivanovich og kulde til det skønhed.

Kejseren har lært af Bagration følelser og besluttede at tilbagebetale nåde hans loyale kommandør. Kejseren beordrede greven med sin datter til at komme til slotskirken. Og skønheden skulle komme til hendes brudekjole. Både Peter Bagration blev beordret til at komme til kirken i fuld uniform. Der, September 2, 1800, unge mennesker blev gift.

Men den stolte skønhed var stadig cool at Bagration. Så kejseren udnævnte ham chef for regimentet af Chasseurs. Kejseren håbede, at hjertet af grevinden endelig smeltede. Men hendes kærlighed i lang tid var blevet givet til en anden person. Historien om Bagration og hans kone ikke ende.

I 1805 gik hun til at leve i Europa i Wien. Han førte et frit liv og min mand og jeg ikke længere boede. Petr Ivanovich Bagration bad sin kone til at komme tilbage, men hun forblev i udlandet angiveligt for medicinsk behandling. I Europa prinsessen haft stor succes. Det var kendt ved retten i mange lande.

I 1810, en lille pige, angiveligt af den østrigske kansler, Prins Metternich. I 1830, Hertuginden giftede sig igen. På dette tidspunkt en englænder. Men deres ægteskab faldt hurtigt fra hinanden, og igen tog navnet Prinsesse Bagration. I Rusland har den ikke vendt tilbage. På trods af alt, Pyotr Bagration indtil sin død var meget glad for sin kone. Før sin død, kunne han bestille hendes portrætmaler Volkov. Børn parret havde ikke.

I high society var snak om, at Bagration var forelsket i kejserens søster, prinsesse Catherine Pavlovna. Det forårsager alvorlig irritation af kejserens familie. Ifølge nogle rapporter blev et pusterum fra krig til Bagration ikke givet på grund af den kærlighed det Ekaterina Pavlovna. Kejser Alexander Jeg besluttede at fjerne det fra øjnene af Peter Ivanovich, og hold den væk fra prinsessen. I en sådan skændsel var Pyotr Bagration ikke længe før hans død.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.